PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müslüm Baba Varadero Ald?

müslüm baba
28.08.08, 06:06
Arkada?lar y?lan hikayesine dönen benim motor alma olay?m en sonunda gerçekle?ti ve xl 1000 varadero ald?m motor 2002 model ve 35 binde.

[Only Registered Users Can See Links]

Resimler pek güzel de?il ama ?imdilik bunlar var .

ghost free
28.08.08, 06:14
Hay?rl?s? Olsun... Iyi Günlerde Kullanmak Nasip Olur In?allah...

motorize_deli
28.08.08, 06:18
hay?rl? olsun abi allah kazadan beladan uzak tutsun

positive
28.08.08, 06:40
allah kaza bela vermez in?allah :)
gülegüle kullan ..

faruk59
28.08.08, 07:02
hay?rl? u?urlu olsun abi,Allah güle güle kullanmay? nasip etsin

BlackRider
28.08.08, 07:59
Hay?rl? Olsun :)

deer_152
28.08.08, 12:34
müslüm abi hay?rl? olsun iyi günlerde kullan
regalde cocuga kald? herhalde

paşalı
28.08.08, 14:36
BABA BÜYÜKSÜNNNNNNNN,

Hay?rl? U?urlu Olsun Müslüm Abi,
Allah Kaza Bela Vermeden Satman? Nasip Etsin...

Eroldayı
28.08.08, 17:56
Müslüm Baba hay?rl? olsun mevlam kem gözlerden korusun cenab? ALLAH kaza bela vermesin a??z tad?yla binesin adettendir 41 KERE MA?AALLAH

dalyan
28.08.08, 18:21
Abi hay?rl? olsun. Rabbim kazas?z belas?z binmeyi nasip etsin. Ama sana baba bir cruiser daha çok yak???rd?.:glasses10:

BuRaK
28.08.08, 18:31
Müslüm baba en iyisni alm??s?n. Allah nazardan saklas?n ve uzunca kmler yapt?rs?n in? =)

müslüm baba
29.08.08, 06:48
Hay?rl?s? Olsun... Iyi Günlerde Kullanmak Nasip Olur In?allah...
Amin motosiklet sevdam?z hep iyi günler olsun istiyoruz. Te?ekkür ederim

hay?rl? olsun abi allah kazadan beladan uzak tutsun

Allah cümlemizi kazalardan uzak tutsun ama önce tedbirimizi alal?m sonra allaha emanet olal?m.

allah kaza bela vermez in?allah :)
gülegüle kullan ..
Olacak varsa oluyor önüne geçilmiyor ama makina büyüdükçe kaza riski art?yor, ben 30 senedir motosiklete binerim ama ?u ana kadar 1000 cc motor almaya cesaret edememi?tim.
hay?rl? u?urlu olsun abi,Allah güle güle kullanmay? nasip etsin
Cümlemizi karde?im sa?olas?n.
Hay?rl? Olsun :)
Te?ekkür ederim in?allah bulu?mada göreceksiniz motoru.
müslüm abi hay?rl? olsun iyi günlerde kullan
regalde cocuga kald? herhalde
Regale Osman el koymu?tu zaten,asl?nda ?ehir içinde yine Regale binecektim ama varadero trafiktede çok rahat, dur kalklarda biraz sorun ya??yorum aralara regal kadar giremiyorum ama akan trafikte y?lan gibi.
BABA BÜYÜKSÜNNNNNNNN,

Hay?rl? U?urlu Olsun Müslüm Abi,
Allah Kaza Bela Vermeden Satman? Nasip Etsin...

Ne satmas? yaw bu motor sat?l?rm?.

Müslüm Baba hay?rl? olsun mevlam kem gözlerden korusun cenab? ALLAH kaza bela vermesin a??z tad?yla binesin adettendir 41 KERE MA?AALLAH
Kem göz bana vard?r ama fayda etmez, okuttum kendimi heheee
Abi hay?rl? olsun. Rabbim kazas?z belas?z binmeyi nasip etsin. Ama sana baba bir cruiser daha çok yak???rd?.:glasses10:
Bence motorun son noktas? endru bende son noktay? koydum.
Müslüm baba en iyisni alm??s?n. Allah nazardan saklas?n ve uzunca kmler yapt?rs?n in? =)
Modeli biraz dü?ük ama km si 35 binde belki ilerde daha modellisini al?r?m.

deer_152
29.08.08, 07:09
abi al??t?kça regal gibi aralara girersin onlada
büyük motorlara trafikte daha cok yer ac?yolar

Hammer
29.08.08, 09:11
Hay?rl? olsun,güle güle kullan?n.

Duman
29.08.08, 11:11
hay?rl? oslun abi. güle güle kullan

soner
29.08.08, 12:30
öncelikle hay?rl? olsun ...müslüm baba yaw bende bu tarz bi motosiklete geçmek istiyorum chooper dan nas?l olur al???rm?y?m yada mant?kl? bi geçi? olurmu severmyim art?lar? eksileri nelerdir ?imdiden te?ekkürler

satoyama
29.08.08, 12:56
abi asl?nda ben senden önce davran?p topic açaçcakt?m ama sana sormay? unuttum bide msn de fotolar? isteyecektim ama sen açm??s?n iyi olmu? tekrar hay?rl? u?urlu olsun

ummet
29.08.08, 15:31
hay?rl? olsun müslüm baba gülegüle kazas?z belas?z iyi günlerde kullan

motorize_deli
29.08.08, 16:43
Bende istiyorum BENDE BENDE : D

aydogan_gfb@hotmail.
29.08.08, 20:00
allah kazas?z belas?z kullanmay? k?smet ets?n ab? bu taraflarda bekler?m l.burgaz

SHoCK
29.08.08, 20:19
hay?rl? ugurlu olsun

müslüm baba
30.08.08, 06:17
Hepinize gerçekten te?ekkür ederim, baz? ufak tefek parça sorunlar? ya??yorum ama yinede çok keyifli bir motor, büyük motorlardan korkmay?n çok çevik ve dengeli.

öncelikle hay?rl? olsun ...müslüm baba yaw bende bu tarz bi motosiklete geçmek istiyorum chooper dan nas?l olur al???rm?y?m yada mant?kl? bi geçi? olurmu severmyim art?lar? eksileri nelerdir ?imdiden te?ekkürler

Karde?im asl?nda motor endru dur, yani eninde sonunda herkes endru motor kullanacakt?r, chooperdan sonra geçmi?te deneyimin yoksa sana ilk etapta zor gibi gelebilir ama hareket edip bir km gittikten sonra ?a??racaks?n chooperdan çok dengeli ve rahatt?r, çukurlar? hissetmezsin, süspansiyonu çok yumu?akt?r ve her yolun motorudur. Tavsiye ederim.

allah kazas?z belas?z kullanmay? k?smet ets?n ab? bu taraflarda bekler?m l.burgaz

Çorlu çerkezköye çok geliyorum bi ara burgaza uzar?m seni ziyaret etmeye.

senturk_69
30.08.08, 07:11
müslüm abi ALLAHkazabelavermesin güle güle kullan :)

locco
30.08.08, 23:10
Müslüm abi Allah kaza göstermesin cok guzel makina.

rose
31.08.08, 17:32
aaa müslüm abi matorumu de?i?tirsin hiç haberimiz olmad?:D hay?rl? olsun Allah kazas?z belas?z kullanmay? nasip etsin

satoyama
31.08.08, 20:23
aaa müslüm abi matorumu de?i?tirsin hiç haberimiz olmad?:D hay?rl? olsun Allah kazas?z belas?z kullanmay? nasip etsin

ohoo adam motoru eskitti yaa daha siz duymad?zm? varedero karde?li?i oldunuz art?k

rose
31.08.08, 20:57
ohoo adam motoru eskitti yaa daha siz duymad?zm? varedero karde?li?i oldunuz art?k

aahh be satocum ald?g? gün beraberdik :winkwink:müslüm abiyle

immigrant
01.09.08, 02:54
Müslüm abi hay?rl? olsun çok güzel ma?allah ...
Kazas?z belas?z nice kmler dilerim...

müslüm baba
01.09.08, 12:22
Hepinize te?ekkür ederim sa?olun, herkese nasip etsin böyle güzel makinalar? ama ne olur dikkatli gidelim, bu aletlerde fren yok diye kullan?rsan kaza yapmazs?n unutma motosikletlerde fren yok.