Orijinalini görmek için tıklayınız : uzun yol için
arkada?lar uzun yol yapm?? arkada?lardan bilgi almak istyorum..250 mondial mct em var bunla yola ç?kmak istersem yan?ma yolda ç?kacak aksilikler için neler almal?y?m yani zincir nebilim buji anahtar gibi neler laz?m oluyor yani olmazsa olmaz ?eyler nelerdir ..vericeniz bilgiler için ?imdiden te?ekürler
iyi güzelde burda ?imdi arkada?lar örnek vericekler ama sizin bunlar? degi?tirme yönteminide bilmeniz gerekiyor örnegin biri zincir dedi na?sl sökülür tak?l?r vs bu konudada bilgili olman? gerekiyor
Ben kendimde motorun teknik aksam?ndan anlamad?g?m için uzun yola ç?karken yan?ma fazladan otobüs paras?da al?rd?m yolda kald?g?mda kullanabilmek için :)
senturk_69
15.08.08, 03:03
karde? yan?na alman gereken ilk önce cep tlf sonra mondiala servislerini gösteren harita veya kitapc?k ve diyerleri zincir baglant? eki gaz ve debriyaj teli s?ral? lokma 15 kadar
ama ön ve arka lastik patlamas?nda laz?m olacak büyük anahtar ve yama seti bir de araçlarda kullan?lan cakmak yerine tak?lan pompa bu kadar? yeter yolun ac?k olsun
en coka r?za c?karan blümler
buji,gaz teli ve lastik patlamas? olur gecde yolda olacaksan ampul ve sigortada yan?nda bulundur derim
tabiki bunlar? degi?tirmeye yarayan alet ve edevat?da bulundurmal?s?n
arkada?lar 8 sene mz kuland?m azbuçuk tamirden anlar?m.ama 9 senedir motora binmedim ve ?imdi tekrar motora döndüm ..bi uzun yol yap?cam ama gündüz ...
karde? yan?na alaca??n en önemli ?ey cesaret ve güvendir
uzun yoldan kas?t kaç km ?
senturk_69
15.08.08, 18:41
evet kaç km kitmeyi dü?ünüyon
akçaya gitmeyi dü?ünüyorum 350 400 war heralde
mct de vibrasyon çok fazla o motorla o kadar yopl pek sa?l?kl? olmaz. motorun bak?mlar?n? tam yap her?eyi sa?lam olsun yan?na bi?ey almana gerek yok.
senturk_69
15.08.08, 20:57
okadar cok deyil karde? cok dediyin 800 ile 1500 aras?d?r gidergelir omakina
akçaya gitmeyi dü?ünüyorum 350 400 war heralde
güzel yerler gitmi?ken alt?nolukta ?elaleyede gitmeni tavsiye ederim
giderim deer
alt?noluga ama yani omakinaayla gidilmez falan diolar motoru s?f?r ald?m demeyin öyle ya soguyacam aletten..peki vibrasyonu yok etmek için ne yap?lmal? mekanik olarak.....
vbrasyon benimkindede yo?un olarak vard? , ben tornac?da sert ve ?s?ya dayan?kl? 1 mm kal?nl???nda conta kestirdim ve motor takozlar?na koydum % 50 oran?nda azaltt?m tavsiye ederim :)
ve o motor için 400 km hiç bi?ey de?il yeterki s?n?rlar? zorlamadan kullan :glasses10:
benim rekorum 800 km çinçonla :D
her?ey için çok te?ekkürler ....çok çok sagolun..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.