PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağ lekesi..

dalyan
07.08.08, 19:44
Arkada?lar bildi?iniz gibi zincir ya?lar? yap??kan özelli?e sahip. Jant ala??m oldu?u için çok pis bir görünüm olu?turuyor ya? lekeleri. Bu ya?lara su-sabun da pek fayda etmiyor. Lasti?e zarar verir diye mazotla da silmek istemiyorum. Önerisi olan var m??

satoyama
07.08.08, 20:26
abi en iyisi gres ya?? ama aç?k zincirlere önermem oras? ba?ka ilk ya?lad?ktan sonra tozlarla beraber ya?lar gerçekten kötü oluyo ve zor ç?k?yo ama mintax l? süngerle ç?kmas? laz?m yada oto ?ampuan?yla önce yumu?at ama:smiles_59:

dalyan
07.08.08, 21:11
Saol Mustafa. Mintax? deniycem ;)

deer_152
08.08.08, 04:53
dalyan abi yeni jant al

positive
08.08.08, 06:01
leke jantaysa sorun de?il . dü?ünsene birde pantolonda falan olsa :(
önce han?m gelir sonra temizleme fasl? :)

müslüm baba
08.08.08, 06:06
En güzeli gaz ben öyle yap?yorum, ald?m 2 litre gaz birde f?rça, y?kamadan önce gazla jant? f?rçal?yorum oluyor cam gibi sonrada y?k?yorum.

Gaz? her yerde bulamazs?n?z ben Bak?rköy osmaniyeden sahile ç?karken sa?daki shell di galiba oradan al?yorum.

Duman
08.08.08, 12:56
dalyan abi würth balata temizleme spreyi al bir kutusu i?ini görür 8 ytl olmas? laz?m fiyat?. janttaki ya? çok kal?nsa bir f?rça ile f?rçal?yarak temizliyebilirsin.

dalyan
08.08.08, 14:27
En güzeli gaz ben öyle yap?yorum, ald?m 2 litre gaz birde f?rça, y?kamadan önce gazla jant? f?rçal?yorum oluyor cam gibi sonrada y?k?yorum.

Gaz? her yerde bulamazs?n?z ben Bak?rköy osmaniyeden sahile ç?karken sa?daki shell di galiba oradan al?yorum.

Müslüm abi gazya?? lasti?e zarar vermiyor mu?

locco
08.08.08, 23:24
cif le i?in gayet kolay olucak ve de sert olmayan bir bula??k süngeri.iice ovup su tut.2-3 kez kirlili?e ba?l? yaparsan kolay bir sekilde c?kar.önce cif i s?k üstüne azar azar ve i?lemesini bekle.kir yumusayacakt?r.sonra ise bula??k süngeriyle giri?.lasti?e de zarar vermezsin ve cok rahat sekilde c?kar?rs?n.

müslüm baba
09.08.08, 06:24
Müslüm abi gazya?? lasti?e zarar vermiyor mu?

Hay?r zarar vermiyor. Çok emin bir temizleme yöntemi.

senturk_69
09.08.08, 06:28
arkada?lar ben yag i?ini böyle çözdüm bu piyasada sat?lan temizlikmazameleri yapan gerler ler var burdan yag cözücü istiyom ama kimyasal?na birazdaha etkili olsun diye bir madde kat? yor yag?n üzerine siprey ?eklinde at?nca yag? kaynatarak at?yor sonra suyla hepsi tamam 5lt 10 ytl cokta uygun