Orijinalini görmek için tıklayınız : V5 Motorlu 2009 VFR1000F Ve VFR1000GT
[Only Registered Users Can See Links]
2009 model VFR’lerin fotoğrafları MCN’de yayımlandı.
Merakla beklenen 2009 model VFR gün yüzüne çıktı. Aslında VFRler dememiz daha doğru olur. Çünkü; Honda yeni VFR serisini spor VFR1000F ve touring VFR100GT şeklinde iki ayrı model olarak motosiklet severlerin beğenisine sunuyor.
Her iki modelde de V5 motor, buton kontrollü vites geçişleri, değişken silindir teknolojisi ve elektronik ABS sistemleri mevcut.
[Only Registered Users Can See Links]
MOTORON ([Only Registered Users Can See Links])'
RR serisine göre daha güvenli ve daha az yakan bi motor olmal?
motorize_deli
06.08.08, 12:55
Daha az yakmakm? :D V5 motor diyor yukarda :D :D :D
ghost free
06.08.08, 13:46
Güzel Mtr Yapm??lar...
v motorlar daha az devirde daha çok güç üretirler 12000rpm üzerine ç?t???n? sanm?yorum bu motorun zaten red line 10000rpm dir
dostum yukar?da de?i?ken silindir teknolojisi diyor...
muhtemelen mercedes ve audi nin sonunda ak?l edebildikleri bi teknolojiye sahip olabilir ama tam bilgim yok...güce ihtiyaç duyulmayan normal gaz sürü?lerinde 3 silindir aktif tam gaz sürü?üne geçilip belli bir devrin üzerine ç?k?ld??? zaman 5 silindir çal???yor olabilir ki muhtemelen öyledir...
yak?nda bunlar ba?lang?ç motoru olacak gibi gidi?at onu gösteriyor:(suzuki san?r?m hayabusa ve gsx-r1000 de dü?ük yak?t tüketimi sa?lamak amac?yla de?i?ken i?letim sistemleri,yeni 600rr da abs falan derken kullan?m? elektronik sistemlerle kolayla?t?r?lan motorlar bizleri bekliyor...
ilerde motosiklet d???nda ba?ka zevkler arayaca??z san?r?m bu keyfinde yava? yava? b..u ç?k?yo:(
asl?nda erkinim önemli olan elinde olan motorla hayat?n tad?n? ç?kartmak beni dü?üncem hep budur allah sa?l?k sihhat verdikten sonra daha ya??m?z genç ne motorlar al?r?s sen evlen bakal?m benim kadar binebilcekmisin motora:Smile148:
acaba honda bu canavara ne kadar fiyat biçecek+performans?n? çok merak ediyorum
piyasaya ç?kmadan yorum yapmak pek sa?l?kl? de?il :)
motorize_deli
08.08.08, 18:33
?imdi bu makina V motor... 3 e 2 mi konumland?r?lm?? yani ?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.