Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım lazım !
arkada?lar k?smetse benim motoru bir kawasak? gpz 900 le takas etmeyi dü?ünüyorum makina 90 model ve 4 cyl?nd?r 115 beygir , merak etti?im nekadar yakar ? ve fazlam? ya?l? ? yorumlar?n?z ....te?ekkürler
abi o dedi?in alet ölmü?tür art?k. racing makineleri max. 4 seneden sonra sat?yolar zaten bu alet 18 ya??n? doldurmu? art?k ve karbüratörlü 4 silindire benzin yeti?tirmek zor i?
4 silindir demek 4 karburator demek... Sofraya 1 kisi oturmak var , az da yenilse 4 kisi oturmak var :D
Dusun levent abi Gs500 2 silindir 50 kusur beygir ve 4.5 yakio ortalama hadi basinca 5 de...
Seninki de bunun tam 2 kati yakit olur asagisi olmaz diye dusunuyorum...Hele sehirici kullanicaksan allah yardimcin olsun, devlet keseni bos birakmasin :D
Eski makina çok masraf ç?kar?r ba? agr?t?r gereksiz.. (yak?t?ndan bahsetmiyorum bile)
birde yedek parça olay? var onu yazmay? unuttum türkiyede kawalar?n yeni modellerine yedek parça bulunmuyor buna nas?l bulursun bilmem :S
t?rst?m aç?kças? :Smile148:
t?rssan ii olur levent abi :D motor para etmiyo ama lastiklerini de?i?tirmeye kalksan 500- 600 ytl yi bulur
[Only Registered Users Can See Links]
ben bu foruma üyeyim.burda baz? ki?iler eski GPZ leri kullan?yorlar hatta baz?lar?n?n fotolar?n? bile koymu?lar örne?in;
ben bu foruma üyeyim.burda baz? ki?iler eski GPZ leri kullan?yorlar hatta baz?lar?n?n fotolar?n? bile koymu?lar örne?in;
ordada türkiyedeki gibi yedek parça sorunu varm? acaba ?
bilmem git sor.
yabanc? dilim yok Selim
sen üyeymi?sin sorsana
hangi ülkeleri ö?renmek istiyorsun ona göre soriyim.
bu model makinay? kullananlardan herhangi birisi olabilir
yani arkada?a yard?mc? olmak amac?yla kullananlar? gösteriyoruz ama ?artlar ayn?m? acaba bunun için ?
piston segman hatta krank bir sekilde halolur ama elektronik aksamlar ya da aksesurlar? turkiyede bulmak cok zor.
liste yap?l?p bunlar?n ebayden fiyat arast?rmas? yap?l?p ona göre karar verilmesi laz?m yoksa zor
bunlara vintage ya da old school street bikes diyorlar.
bu aratmada yard?mc? olabilir nette.
ben enaz?ndanezaketen arkada?a u?rayay?p makinay? göreyim :)
yaw levent abi çocugun bile dalga geçer benden büyük motorun var diye :) hadi harley olsa neyse. ama 90 model ss makinan?n bi albenisini yok. sorunlar?na hiç de?inmiyorum bak :D
levent abi bence yukiyi cok arars?n gibime gelio
karar tabiki senin
levent abi sak?n (:xs26:) anlad?n sen beni:glasses10:
dü?ündü?ün motosiklet bumu levent abi
[Only Registered Users Can See Links] QQdisplayitem
ghost free
31.07.08, 05:48
dü?ündü?ün motosiklet bumu levent abi
[Only Registered Users Can See Links] QQdisplayitem
EVET OYDU ÖZGÜR..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.