Orijinalini görmek için tıklayınız : hakinen kaza yapm?? (bi?ey yok)
arkada?lar biraz önce hakan abi msnde söyledi cumartesi silivri taraf?nda motorla giderken bi kaza görmü?ler bi bakm?? hakinen ve babas? yard?m etmi?ler babas?n?n aya?? k?r?km?? hakinen in dizine diki? atm??lar iyilermi? san?r?m dü?mi?ler ama kaza hakk?nda bilgim
geçmi? olsun tombi? dostum hakinen:uzgunum:
alalala serkandan ne zamand?r haber yoktu ama böyle bi kaza olmu?. geçmi? olsun
serkanlar silivrideki evlerindeler san?r?m bu ara öyle duymu?tum
BlackRider
28.07.08, 22:05
Geçmi? olsun :(:(
ghost free
29.07.08, 06:25
Geçmi? Olsun.. Allah Daha Kötüsünden Sak?ns?n.. Acil ?ifalar..
müslüm baba
29.07.08, 06:37
Serkan? hemen ar?yay?m ?imdi okudum topi?i.
motosikletin aykl?g? ac?lm?s
serkan haber vermi?ti ama konu acma millet tela?lanmas?n demi?ti
geçmi? olsun
müslüm baba
29.07.08, 07:20
Serkan?n telefonu varm? bende yok kaybetmi?im.
bana söyledi?ine göre motosikletten bir süre uzak duracakm?s
müslüm baba
29.07.08, 08:12
Arkada?lar az önce telefonla konu?tum Serkanla anlatt? bana, daha önceleri defalarca anlatt???m?z kaza ?ekillerinden bir Serkan?n ve babas?n?n ba??na gelmi?, yan ayak aç?lma kazas?.
Bütün motorlar?n ba??na gelecek bir kaza türü, serkan?nda yan aya?? kendi kendine aç?lm?? ve Serkan önce buu farketmi? kapam?? ama tekrar aç?lm?? farketti?indede sola dönü? yapmas? gerekiyormu? ama yan ayak aç?k oldu?undan sola dönü?ü yapam?yor ve babas?yla birlikte dü?üyorlar, serkan?n dizine diki? atm??lar ama babas?n?n aya?? iki yerden k?r?lm??, serkan babas?n? o s?ra gelen hakan?n arabas?na bindirmi? kendiside motorunu o ?ekilde kullanm?? ama hakan yolda benim i?im var baban? götüremem hastaneye demi? ve Serkan?n babas?n? arabadan indirmi?, Serkanda babas?n? o vaziyette motoruyla hastaneye götürmü?, Hakan?n neden böyle yapt???n? anlayamad?m, kaza yapm?? hemde tan?d?k birini i?im var diye yolda indir böyle bir?ey varm? ya.
Hakana söylenecek çok ?ey var ama susuyorum, e?er beni arasayd? inan?n kilyostan basar giderdim yaz?klar olsun.
DÜZELTME
ARKADA?LAR OLAY YUKARIDAK? G?B? DE??LM?? BEN YANLI? ANLAMI?IM YADA SERKAN ANLATAMADI,HAKAN VE ARKADA?LARI MOTORLARIYLA GEL?RKEN GÖRMÜ?LER SERKANIN KAZASINIO DURUP YARDIM ETM??LER VE SERKANIN BABASINI BA?KA B?R ARABAYA B?ND?RM??LER,O ARABA SERKANIN BABASINI YOLDA ?ND?RM?? HAKAN DE??L YAN?
böyle bi durum varsa olmam?s
serkanda da kabahat var o kadar tan?d?k ki?i var ara mutlaka biri gelirdi
geçmi? olsun ak?am silivrideydik bilseydik u?rar geçmi? olsun derdik :S
çok geçmi? olsun hakinen ...
Serkanla telefonda konu?tum olay esnas?nda bizi aramad?g? için k?zd?m kendisine
tekrar geçmi? olsun..
abi bu güzel motorda neden yan ayak aç?kken vitese geçti?i zaman motoru stop ettirmiyor benim k?yt?r?k innovada bile var falza zor bi?ey de?il 1 tane swich koysalar batarlarm? bu devirde swich ayaks?z motormu var yoksa serkan?nkimi çal??m?yomu?
hakan abi olay? bana böyle anlatmam??t? müslüm abinin yazd?klar?n? duyunca hakan abiye k?zmak için temasa geçtim kendisi bana bi mail yollad?.. (yinede büyüklerimin aras?na girmek istemem onlar daha do?rusunu bilirler yanl?? anla??lma olmas?n? istemem)
mail
ben ve arkada?lar?m 10 motorlu gidiyorduk yani hepimizde motor vard?.
Yolda kaza için duran bir araca rica ile aya?? k?r?k babay? bindirdik
Serkana 2-3 kere söyledik sanada bakal?m diye
Yok bende bir ?ey motoru çal??t?r?rsak ben gidebilirim dedi
Bunun üzerine aya?a daha önce kald?rd???m?z motoru çal??t?rd?k
Yolda 10 km. ye yak?nda ben onlar? takip ettim bir sorun yoktu
Zaten Silivri gi?elerden teyzemin vefat haberini al?nca geri döndüm
Bu ac?ma ra?men eve dönünce Serkana ula?maya çal??t?m ve
Regal sitesinden telefonunu buldum ve konu?tuk
hakan
müslüm baba
29.07.08, 11:58
abi bu güzel motorda neden yan ayak aç?kken vitese geçti?i zaman motoru stop ettirmiyor benim k?yt?r?k innovada bile var falza zor bi?ey de?il 1 tane swich koysalar batarlarm? bu devirde swich ayaks?z motormu var yoksa serkan?nkimi çal??m?yomu?
hakan abi olay? bana böyle anlatmam??t? müslüm abinin yazd?klar?n? duyunca hakan abiye k?zmak için temasa geçtim kendisi bana bi mail yollad?.. (yinede büyüklerimin aras?na girmek istemem onlar daha do?rusunu bilirler yanl?? anla??lma olmas?n? istemem)
mail
ben ve arkada?lar?m 10 motorlu gidiyorduk yani hepimizde motor vard?.
Yolda kaza için duran bir araca rica ile aya?? k?r?k babay? bindirdik
Serkana 2-3 kere söyledik sanada bakal?m diye
Yok bende bir ?ey motoru çal??t?r?rsak ben gidebilirim dedi
Bunun üzerine aya?a daha önce kald?rd???m?z motoru çal??t?rd?k
Yolda 10 km. ye yak?nda ben onlar? takip ettim bir sorun yoktu
Zaten Silivri gi?elerden teyzemin vefat haberini al?nca geri döndüm
Bu ac?ma ra?men eve dönünce Serkana ula?maya çal??t?m ve
Regal sitesinden telefonunu buldum ve konu?tuk
hakan
Zaten inanamam??t?m demekki serkan? yanl?? anlam???m, asl?nda serkana hakan nas?l böyle yapar diye k?zm??t?m ama bana hakan?n motorla oldu?unu söylemedi. Yanl?? hesap ba?dattan döner, motorcu motorcunun her zaman yan?nda olmal?.
Bu arada Mustafa regallerin hepsinde senin dedi?in yan ayak mu?uru var ama fi?lerini çekiyoruz çünkü motoru ?s?t?rken üstünde oturmak gerekiyorç
evet müslüm abi hakinenle konu?tum müslüm abiyle konu?urken çok gürültülü biyerdeydim birbirimizi pek anlayamad?k dedi olay bundan ibaret tekrar geçmi? olsun bi ara ziyarete gidelim bizim tosunu:D
müslüm baba
29.07.08, 12:31
DDY sitesi bu olay yüzünden me?hur oldu, beni arayan arayana.
dü?en ayakl?g? baglay?p devam etse bi?ey olmazd?
Cok buyuk gecmis olsun Allah beterinden korusun :(
cok gecm?s olsun serkana ve babas?na duyars?z vatandas?da ayr?ca k?n?yorum :@
yuhh be abi insanl?k öldümü !! olurmu yaw böyle , adam? hastahaneye yeti?tirmek yerine yar? yolda b?rak , insanl?k bu kadar öldümü :(
arkada??m?za ve babas?na büyük geçmi?ler olsun , en k?sa zamanda eski sa?l?klar?na kavu?malar? dileklerimle ...
arkadaslar götürüp götürmemek konusunda yanl?? anla??lma olabilir
tam olay? ögrenmeden sonradan üzülecegimiz yorumlardan kaç?nal?m
müslüm baba
29.07.08, 14:49
Asl?nda ortada bir sorun var Serkan?n babas?n? arabas?na alan adam hemde arabada içki içiyormu?, belkide iyi oldu yolda b?rakmas?, serkan?n babas?n? arabas?na al?p yolda i?im var diye b?rakan adam yabanc?ym?? hakan de?il yani.
Asl?nda ortada bir sorun var Serkan?n babas?n? arabas?na alan adam hemde arabada içki içiyormu?, belkide iyi oldu yolda b?rakmas?, serkan?n babas?n? arabas?na al?p yolda i?im var diye b?rakan adam yabanc?ym?? hakan de?il yani.
varm?? demekki bi hayr? , belkide araba ile 2. kazay? ya?ayacakt? :laughing11:
senturk_69
29.07.08, 20:09
cok geçmi? olsun serkan karde?im babanada acil ?ifalar umar?m fazla bir ?eyi yoktur:(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.