Orijinalini görmek için tıklayınız : B rh(-) Kan ?htiyac?
Arkada?lar Early Riders dan Arkadas?m?z
Halil Ertan arkada??m?z?n e?i Olga'?n ameliyat? için
çok acil B (RH) -
kana ihtiyaç duyulmaktad?r.
Ameliyat nedeni herhangi bir kazaya istinaden de?ildir.
Doktorun söyledi?ine göre erkeklerin kan? daha uygunmu?, bayanlarda kan daha az olurmu?. Ama az da olsa hiç olmamas?ndan iyidir. Bay bayan farketmez kan grubu B (RH) - olan arkada?lar?n, bu ak?am (28.07.2008) en geç saat 22:00 a kadar Cerrahpa?a T?p Fakültesi içindeki (önündeki de?il) kan merkezine ba?vurmalar? rica olunur.
Çevrenize de duyurman?z? rica ediyoruz.
?leti?im için : Halil Ertan 0541 285 04 05
Arkada??m?z ?uan çapada Ameliyat Masas?nda Ve B Rh (-) Kan Bulunamad?g? Için Yar?n Ameliyat Olacak Bir Hastan?n Kullanacag? Kan? ödünç Ald?lar Kan Ihtiyac? Devam Etmektedir Herhangi Bir Negatif Kan Grubu Olabilir Hastane Yetkilileri Negatif Kan Bulun Biz Onu De?i?tiririz Dediler Aksi Takdirde Yar?n Ameliyat Olacak Hastan?n Arkadas?m?za Dava Açma Hakk? Bulunuyor Yani Arkadas?m?z Zor Durumda Negatif Kan Sahiplerine duyurulur
BlackRider
29.07.08, 12:17
Geçmi? Olsun in? bulunur
müslüm baba
29.07.08, 12:37
Az önce Halille görü?tüm bir ünite daha laz?mm?? ben vereyim de?i?tirsinler dedim olmuyor mutlaka herhangi bir negatif olan laz?m dedi, lütfen ilgilenelim arkada?lar.
maalesef benim pozifit(+) ama sitede herkesin kan grubu yaz?l? ordan irtibata geçebilirler Allah acil ?ifalar versin
apollo nun kan? 0Rh (-) negatifmi? aksam müsait oldugunda capaya gidip kan bag?s?nda bulunacak
sevgin arkada??m?z?n kan? uyuyor gelip alan olursa kan vermeye hemen gidicek
müslüm baba
29.07.08, 16:57
sevgin arkada??m?z?n kan? uyuyor gelip alan olursa kan vermeye hemen gidicek
Karde?im ciddimisin sevginin kan? uyuyorsa ben onu italyadan bile gelir al?r?m hemen ar?yay?m halili.
Arad?m ama kan meselesini halletmi?ler ?u an ameliyattaym?? 13 saat falan sürecekmi? allah yard?mc?lar? olsun e?er yar?n yine kan laz?m olursa o zaman devreye girip sevgini istanbula getirece?iz herkese te?ekkür etti Hali dular?n?z? eksik etmeyin.
az önce apolloo kan bag?s?nda bulundu müslüm abininde dedi?i gibi en az?ndan suan için kana ihtiyaç kalmad?
Arkada??m?z Olga'n?n ameliyat? için kan ihtiyac?m?zda, destek olan, ilgilenen tüm arkada?lar?m?za duyarl?l?klar?ndan ötürü çok te?ekkür ederiz.
Olga, geçirdi?i 13,5 saatlik ameliyattan sonra durumu gayet iyi. Umar?m en k?sa sürede sa?l???na kavu?ur.
EarlyRiders Yönetimi
müslüm baba
30.07.08, 06:01
Geçmi? olsun, in?allah bitmi?tir rahats?zl???.
ghost free
30.07.08, 06:14
çok Geçmi? Olsun..
uzun bi ameliyat olmus
k?sa zamanda sagl?g?na kavusur umar?m
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.