Orijinalini görmek için tıklayınız : hay?rl? teskereler samet
k?rklareliden arkadas?m?z samet vatani görevini yerine getirmek için bu gün yar?n bal?kesire dogru yola c?kacak
kendisine iyi yolculuklar ve hay?rl? teskereler diliyorum
Allah' a emanet ol
hayırlı teskereler sametim sağsalim gider gelirsin ve kalınan yerden devam....
Hayırlı teskereler dilerim...
Gelince bol bol askerlık anısı bekliyoruz :D:D
motorize_deli
22.08.07, 07:44
allaha emanet ol samet kardeşim hayılı teskereler
samet_1987_
22.08.07, 14:34
herkes saolsun arkdaslar pazar gunu geces? 10_30 da luleburgaz term?nal?nden ?zm?r otobusune b?n?p yola c?k?cag?m dustugum yer bal?kesir herkes hakk?n? helal ets?n gorusemed?g?m arkadaslara selamlar
herkes saolsun arkdaslar pazar gunu geces? 10_30 da luleburgaz term?nal?nden ?zm?r otobusune b?n?p yola c?k?cag?m dustugum yer bal?kesir herkes hakk?n? helal ets?n gorusemed?g?m arkadaslara selamlar
samet bal?kesirde nerdes?n acem?l?kten sonra neres? oluyor yazda yolumuz duserse bir çay ?cel?m :D:D
motorize_deli
22.08.07, 14:38
samet bal?kesirde nerdes?n acem?l?kten sonra neres? oluyor yazda yolumuz duserse bir çay ?cel?m :D:D
sen iyile?ene kadar adam askerli?ini bitircek nerdeyse :D :D otur oturdu?un yere :D
sen iyile?ene kadar adam askerli?ini bitircek nerdeyse :D :D otur oturdu?un yere :D
yok olm bitmez o askerl?k ben iyile?ene kadar....
aym? yap?olar art?k askerl?g? :D:D
motorize_deli
22.08.07, 14:49
askerin DDYT' tan çıkar....
samet_1987_
22.08.07, 14:53
arkadaslar balıkesır merkez acemılk suresınce ordayım 3 ay sonrasında bılmem neresı:) ya cok caysa sız gelın pazar gecesı luleburgaz termınalıne 10_00da gelın ama sonra ne benı ne cayı bulursunuz.1 kısı harıc ona kola ısmarlarım:)
arkadaslar bal?kes?r merkez acem?lk sures?nce orday?m 3 ay sonras?nda b?lmem neres?:) ya cok caysa s?z gel?n pazar geces? luleburgaz term?nal?ne 10_00da gel?n ama sonra ne ben? ne cay? bulursunuz.1 k?s? har?c ona kola ?smarlar?m:)
samet malum ben kaza yapt?m 3 aydan once yurumek 5 aydan once motora b?nmek yok....
Yolcu etmeye malesef gelem?cem yani ama bu çevrelerde yaparsan askerl?g?n? b? gez? donusu cay içeriz y?ne ondan soyled?m :D:D
samet_1987_
22.08.07, 14:59
öymen senın askerlık bıtmez abi yakına dusersem gezı donusu mutlaka ugrayın tabı balıkesırdeyım sımdılık gelebılen arkdaslar varsada 26 agustos pazar gecesı burgaz termınalınden 10_30 ızmır arabasına bınıcem herkes hakkını helal etsın arkdaslar
öymen sen?n askerl?k b?tmez abi yak?na dusersem gez? donusu mutlaka ugray?n tab? bal?kes?rdey?m s?md?l?k geleb?len arkdaslar varsada 26 agustos pazar geces? burgaz term?nal?nden 10_30 ?zm?r arabas?na b?n?cem herkes hakk?n? helal ets?n arkdaslar
helal olsun Samet sende hakk?n? helal et....
Vatan görevini hakk?yla yapaca??na inan?yorum....
Askerde ki arkada?lar?na da motoru a??lamay? unutma...
He birde büyük bölümü araba kullan?r ilerde ona göre sen brifingleri ver tabi sevilmeyen b? adamda olab?l?rs?n bunlar?n sonucu....
?n? olmaz....
Hay?rl?s?yla gel?p askerl?k an?lar?n? anlatman? bekl?yoruz...
Çar?? izninde burayada yaz mutlaka....
Hay?rl? teskereler nasip eder Allah in?..
samet_1987_
22.08.07, 15:06
sen hıç merak etme öymen brifıng verıcem yanımda gıden arkadas fazla deneyımı yok ama motorcu sayılır daha tecrubelenmesı lazım burdan bı lıse arkdasımla beraber gıdıyoruz çavus talımgah gıdıyoz usta bırlıgınde ben artık ne dalda bı cavus olursam boluktekılere bol bol motosiklet brıfınglerı verıcem:D
sen h?ç merak etme öymen brif?ng ver?cem yan?mda g?den arkadas fazla deney?m? yok ama motorcu say?l?r daha tecrubelenmes? laz?m burdan b? l?se arkdas?mla beraber g?d?yoruz çavus tal?mgah g?d?yoz usta b?rl?g?nde ben art?k ne dalda b? cavus olursam boluktek?lere bol bol motosiklet br?f?ngler? ver?cem:D
in?allah samey hay?rl?s?yla git gel in?...
motorize_deli
22.08.07, 15:37
helali hoş olsun kardeşim sende hakkını esirgeme bizlerden :)
senturk_69
22.08.07, 16:17
hay?rl?teskereler dilerim nemutlusana:)
samet bizden yana bi hak varsa helal olsun
kola ısmarlarsan pazar aksamı otogardayım tabi
Hay?rl? teskereler karde?im... güle güle git güle güle gel.
samet_1987_
23.08.07, 13:18
arkadaslar saolun oncelıkle ozgur sana kola feda olsun gel yeterkı kolalar 2.5 lıtrelık dızıcem onune:) herkes saolsun arkadaslar cok saolun gecırmeye gelen olabılırse ben pazar gunu aksamı saat 10 _30 da luleburgaz garajdan bınıcem otobuse herkesı beklerım tabıkı herkese selamlar olsun kendınıze ıyı bakın suan gerıye kalan bı fotograflar kaldı
motorize_deli
23.08.07, 13:31
arkadaslar saolun oncel?kle ozgur sana kola feda olsun gel yeterk? kolalar 2.5 l?trel?k d?z?cem onune:) herkes saolsun arkadaslar cok saolun gec?rmeye gelen olab?l?rse ben pazar gunu aksam? saat 10 _30 da luleburgaz garajdan b?n?cem otobuse herkes? bekler?m tab?k? herkese selamlar olsun kend?n?ze ?y? bak?n suan ger?ye kalan b? fotograflar kald?
sen git gel yenilerini çekeriz :)
samet_1987_
23.08.07, 13:40
ıns oymen bunlar olucak ıns
motorize_deli
23.08.07, 14:07
?ns oymen bunlar olucak ?ns
öymen de?il f?rat :D
geçen msn de yine öymen demi?tin bana :D
öymen immigrant :D
öymen de?il f?rat :D
geçen msn de yine öymen demi?tin bana :D
öymen immigrant :D
öymen dediler diye hemen havaland?n sende....
Kar???kl?k olmu? f?ratc?m :D:D
motorize_deli
23.08.07, 15:42
öymen dediler diye hemen havaland?n sende....
Kar???kl?k olmu? f?ratc?m :D:D
loo olm ne havalancam senle kar??t?rd? die :cool:
adam ikimizi hep kar??t?r?yor ama sana hiç f?rat demedi dimi..
loo olm ne havalancam senle kar??t?rd? die :cool:
adam ikimizi hep kar??t?r?yor ama sana hiç f?rat demedi dimi..
Allah korusun baan nie f?rat desin adam? :D:D
arkadaslar saolun oncel?kle ozgur sana kola feda olsun gel yeterk? kolalar 2.5 l?trel?k d?z?cem onune:) herkes saolsun arkadaslar cok saolun gec?rmeye gelen olab?l?rse ben pazar gunu aksam? saat 10 _30 da luleburgaz garajdan b?n?cem otobuse herkes? bekler?m tab?k? herkese selamlar olsun kend?n?ze ?y? bak?n suan ger?ye kalan b? fotograflar kald?
k?smet olursa gelicem ama söz vermiyorum
samet sen daha gitmedin mi;)
bal?kesirin neresine bellimi yer.buraya yazarsan?z sevinirim
samet_1987_
24.08.07, 13:04
ya arkdaslar bı karısıklık olmus farkında bıle degıldım okuyana kadar oymenle fıratı karıstırmısım:) ya nıcklerınzden karıstırıyom bazen yoksa fotoda gorsem kımın oymen kımın fırat oldugunu bılmemmı hıc koyun kendı fotolarınızı olmuyo bole:)erol abı cumartesıydı pazar gunune aldık pazar gunu aksamı gıdıcem ummet abı tam adres ıstemıssın bakım okulu ve egıtım merkezı komutanlıgı falan fılan gıttım yer merkezde yada bıkac km dısında olabılır bılmıyom tam olarak
senin gittiğin yer balıkesir çıkışı eski yol üzerinde karşısında benzinlikler sıra sıra benim biraderde orda askerlik yaptı yeri yanlış hatırlıyor olabilirim
balıkesir ufacık biyerdir zaten
erol abinin bahsettiği yerin dısında
birde merkezden saga bi yan yol girer oradada bi kışla var arkadasım orada askerlik yapmıstı
kendisini ziyarete gitmiştim bws 100 ile
samet_1987_
26.08.07, 10:02
walla b?lm?yom özgür sana ufak b? yer olab?l?r bana buyuk b? yer g?b? geleb?l?r ?lk defa gorcem ?lk gunu buyuk b? yer g?b? geleb?l?r belk?:)
motorize_deli
26.08.07, 11:36
bal?kesir ufac?k biyerdir zaten
erol abinin bahsetti?i yerin d?s?nda
birde merkezden saga bi yan yol girer oradada bi k??la var arkadas?m orada askerlik yapm?st?
kendisini ziyarete gitmi?tim bws 100 ile
belki sametinde yemin törenine gideris :)
inşallah gideriz hemde kardeşimiz mutlu olur.
gün gelir degerlendirilir kısmet
samet_1987_
22.09.07, 21:20
arkadaslar ben b?kac gun once g?tt?m ama geld?m b?le ya :) erzuruma dustum bal?kes?rde mak?ne b?le yoktu ya pek motorizesi olan b? yer deg?l gal?ba
arkadaslar ben b?kac gun once g?tt?m ama geld?m b?le ya :) erzuruma dustum bal?kes?rde mak?ne b?le yoktu ya pek motorizesi olan b? yer deg?l gal?ba
hay?rl? olsun samet erzurum kac km burdan :D:D
hay?rl? olsun samet erzurum kac km burdan :D:D
1300 km erzurum.
1300+1300=2600/100=26 saat :D:D
gunde 13 saat sursek :D:D:D
sabah 9 aksam 22 ok bana uyar :D:D:D
samet_1987_
22.09.07, 21:44
walla b?lm?yomda uzak braz 2 gunumu alcak gal?ba 1100cc b?s?m?zz yokk? g?del?m hemmen:)
150 zat yeter be 1100 neym?s hem cok yakar o bosver :D:D
samet_1987_
22.09.07, 22:07
oymen bacag?n b? ?y?less?nde motor olsun 150 zat olsun g?der?z 1 gun gec kalsakta farketmez be :=)
bence trene yükleyelim orda motorla gezeriz daha iktisatl? olur
bence trene yükleyelim orda motorla gezeriz daha iktisatl? olur
iyi fikir asl?nda ama donuste motorla :D:D
dönü?te tabiki motola ordan do?u güney anadolu antalya sahil ?eridinden ver elini istanbul
i?te ben bunu istiyorum i?te :D:D
para ve izin durumu ayarlan?rsa neden olmas?n
ümmet ab?n?n konusunada yazm?st?m bugun akl?ma gelen yen? f?k?r:D:D:D
ddy olarak tum seh?r tabelalar?n?n onunde foto cekt?el?m ve b?gun heps?n? tamamlayal?m .....
ülkem?n tamam?n? gordukten sonra daha ne ?ster?m
samet ho? geldin
bir gün bal?kesirden gectik sanada ugramak istedik fakat anlad?k ki
ne soyismini nede dü?tü?ün bölü?ünü biliyorduk
erzurumdaki vatani görevinide basar?yla sag salim bitirecegine inan?yorum ama gittikten sonra buraya bi k?sa künye yap?p bilgi ver bunlar orayada gelirler
samet ho? geldin
bir gün bal?kesirden gectik sanada ugramak istedik fakat anlad?k ki
ne soyismini nede dü?tü?ün bölü?ünü biliyorduk
erzurumdaki vatani görevinide basar?yla sag salim bitirecegine inan?yorum ama gittikten sonra buraya bi k?sa künye yap?p bilgi ver bunlar orayada gelirler
bunlar ???
sen nerdes?n hop!!! :xcrying:
o s?ra bende askerde olabilirim
belki b?rak?r?z ne zaman teslim olacak
o s?ra bende askerde olabilirim
belki b?rak?r?z ne zaman teslim olacak
bilgi vermedi henuz
?u s?ralar ddyt erzuum yoluna c?kab?l?rm? b?lm?yorum ama ?üphelerim var :D:D
yol orada bekliyor bayrama gelirse neden olmas?n
yol orada bekliyor bayrama gelirse neden olmas?n
o zaman hay?rl? yolculuklar diyeyim ne diyim ....
ne o gelmiyecekmisin
zat c?kar artc? olursun
ne o gelmiyecekmisin
zat c?kar artc? olursun
yok ba?kan yok saol ben artç? olmam iyile?medende motor kullanmam h?kaye o :D:D :icon_flower:
öyemn ara gaz? veriyon hemende parka çekiyon ne i? üstad
öyemn ara gaz? veriyon hemende parka çekiyon ne i? üstad
abi ?imdilik parka çekiliorum donunce sizi cek?cem :D:D
sen parka cektiriyon biz kurtar?yoruz
sen parka cektiriyon biz kurtar?yoruz
allah raz? olsun abisi :D:D:D
:) parkta ne park t? be resmen moto galeri
hay?rl? teskereler karde?
öymenci?im sana tekrar geçmi? olsun vede beni bu güzel siteye üye yapt???n için te?ekkürler seni tekrar motor üstünde görmek dile?iyle ?imdilik eyvallah
ulen dogru,nasil unuttum.cocuk 1 ayini gecirdi ve benim aklima yeni geldi sametin askere gittigi.hayirli teskereler dileyim ne kadar gec olsada
ama samet askere ici rahat gitti cunku kymco'yu parcalamadan askere gidersem olmaz diyodu.motoru parcaladi ve ole gitti ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.