PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ЧЗ - CEZET 350cc

metaldust
06.06.08, 22:03
IJE ve CEZET' in bir cok modelleri var fakat en taninmislarini koyacagim buraya.. Sira geldi ЧЗ' е :D
350cc 28-30beygir bi alet bu da.. Fakat soyle bi not da ekliim.. Konu olarak actigim IJE ve CEZET'ler bu modellerin en yuksek buygir gucune sahip olanlari...
[Only Registered Users Can See Links]

ekstra bilgi olarak sunlari ekleyeyim, CEZET son yillarda JAWA firmasi ile birlesti.. Yeni modeller tamamen JAWA olduklarindan buraya koymuyorum.
650cc lik modellere kadar mevcutlar .. Bir arama motorunda JAWA-CZ seklinde aratabilirsiniz :)

deer_152
07.06.08, 08:32
saglam motorlar san?r?m

metaldust
07.06.08, 09:48
Motorlar gercekten saglam, ama cikardiklari sese alismak biraz guc :D

SmirnouF
07.06.08, 18:16
Moldovada 500 cc bir CZ ile arazide cross yap?oz , inan?n ben hayat?mda böle bi motor görmedim , araziye ç?k?nca arazi a?l?yor

CZ modelinin 3 tane cross modeli var , birbirine yak?n ?aselerde 125 cc 6 vites , 250 cc 5 vites ve 500 cc 4 vites .çeklerin sa?lam motorlar?ndan . i?te benim kulland???m CZ 500'ün resmi :

Tamiri ile u?ra??rken

Buda Cz'nin k?r?lan pistonu , ellerimde :)

metaldust
07.06.08, 22:18
bizim bg de de var bole motorlar sinan da arkadas cevrem yok.. ozendim valla resimleri gorunce

SmirnouF
08.06.08, 17:09
bizim bg de de var bole motorlar sinan da arkadas cevrem yok.. ozendim valla resimleri gorunce

kullanman? tavsiye ederim , mükemmel güç motorlar? , arazide girip ç?kamyaca??n yer yok yeterki motora sa?lam tutun :laughing7: