PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıyıköy Gezisi (kampı) 25/05/2008

satoyama
01.06.08, 22:58
evet önce iznik dendi sonra mant?ks?z bi seçim oldu?u dü?ünüldü (iyiki k?y?köye gitmi?iz) büyüklerimiz en do?rusunu bilir kime nereye k?smet derken müslüm abi k?y?köy e gidelim dedi fakat kendisine k?smet olmad? müslüm abime burdan geçmi? olsun diliyorum cuma gecesi rahats?zlanm?? geziye kat?lamad? kendileri.
sabah?n köründe göksel arad? durmu anlatt? bi sen bi ben kald?k hac? dedi!! bende napal?m gidelimmi gitmeyelimmi diye karar veremedim bütün haz?rl?klar? yapm??t?m gökselde ?ebo nun haz?rlad???n? söyleyince bende gidelim anas?n? sat?y?m reis! dedim ve yola koyulduk grup sürü?ü olmad? de?i?ik zamanlarda de?i?ik yollardan gidildi zaten öyle bi grup sürü?ü ancak grup eziyeti olurdu :shock: ben ö?leden sonra 3:30 da ç?kt?m göksel ve mehmet beni sarayda bekliyorlard? 17:20 de saraya girdim be?vites dinleme tesislerinde beni bekliyorlard? orda biraz dinledik sonra ba?ka özgür geldi ve k?y?köy yoluna koyulduk kamp alan?na var?ld? çad?rlar kuruldu yemekler yendi içildi çok güzel bi gece geçirdik sabah 06:00 da ince ince ya?mur ba?lad? 9 a do?ru bitti cad?rlar da ya?murda uyumak çok zevkli bi sabah oldu herkes saat 8 de gözünü mis gibi havada açt? bi yandan inek koyun sesleri ku?lar bi yandan güne? açt? harika bi gündü kahvalt?lar?m?z yap?ld? güzel ülkemin cennet mekanlar?ndan k?y?köy içini gezdik deniz kenar? bi harikayd? sonra tekrar toparlan?p saraya üzerinden istanbula geldik sarayda yine 5 vites dinlenme tesislerine u?rad?k karn?m?z? doyurduk sonra yola ç?kt?k istanbula yava? yava?,
her?ey çok güzeldi gelen arkada?lar çok te?ekkür ederiz mehmet le tan??t???mada çok memnun oldum özgür ba?kan gibi bi rehberimiz oldu?u için ve göksel reis gibi bi mangalizatörümüz ?ebo gibi güzel ezme ve k?s?r yapan yengemiz oldu?u için ben kendimi çok ?anl? hissettim bu arada unutmadan bizi hiç üzmeden yormadan götürüp getiren innova hava yollar?na burdan te?ekkülerimi iletirim
k?y?köy kamp alan?n?
[Only Registered Users Can See Links]
ay?e ?ule bilgiç in yeni rakibi
k?y?köyde oturdu?umuz bi kafeterya
ak?am sofras?
sabah sabah

tuqruL
02.06.08, 05:06
Gezi aniden kararla?t?r?ld? san?r?m.. Aç?lm?? bir topic bulamad?m. Ke?ke bizimde haberimiz olsayd? :) Gerçi her ?eyde bir hay?r vard?r.Arka frenimdeki gev?eklik sebebiyle dün dü?ülmücek h?zda, dü?ülmcek mesafede ve dü?ülmücek bir yerde bir yaya yüzünden motordan dü?tüm. Dü?tüm denemez gerçi, motordan atlad?m ayakta kald?m, motor kendi dü?tü :D

Neyse, güzel gezi olmu? ama bir dahakine bizde isteriz.. Topic falan aç?n yahu..:icon_wacko:

deer_152
02.06.08, 06:15
mustafa abi dönü? k?sm?na hiç girmeyelim istersen:laughing1:

Gezi aniden kararla?t?r?ld? san?r?m.. Aç?lm?? bir topic bulamad?m. Ke?ke bizimde haberimiz olsayd? :) Gerçi her ?eyde bir hay?r vard?r.Arka frenimdeki gev?eklik sebebiyle dün dü?ülmücek h?zda, dü?ülmcek mesafede ve dü?ülmücek bir yerde bir yaya yüzünden motordan dü?tüm. Dü?tüm denemez gerçi, motordan atlad?m ayakta kald?m, motor kendi dü?tü :D

Neyse, güzel gezi olmu? ama bir dahakine bizde isteriz.. Topic falan aç?n yahu..:icon_wacko:

tugrul gecmi? olsun

tugrul asl?nda ani geli?medi iznik gölüne gideecktik fakat son anda karar de?i?tirildi
ertesi gün hyo cular ile özkanda oradayd?

gezi oldunmu muhakkak haberin olur

tuqruL
02.06.08, 07:57
H?mm.. Özkanda demi?ti, demek bu gezi o gezi :) tamamd?r abi :P

positive
02.06.08, 07:59
nezaman gittiniz ÖZGÜR?
bak yaa hemide Mustafada var
camp can?m çektibee....

deer_152
02.06.08, 08:09
abi seni aram?st?m hat?rlarsan izni?e gidilecekti ama son anda karar de?i?ti:icon_geek:

positive
02.06.08, 08:35
hat?rlad?m Özgür :)

Duman
02.06.08, 08:48
bende k?y?köyde kamp yapçaz diye sevindim topi?i görünce :D siz yapm??s?n?z bile :) güzel olmu? tekerinize sa?l?k

BlackRider
02.06.08, 15:29
güzel gezi olmus :glasses10::glasses10:

senturk_69
02.06.08, 16:26
güzel gezi olmu? tekerinize sagl?k :)

deer_152
02.06.08, 20:49
te?ekkürler arkadaslar
art?k hareketleninde hep birlikte bi kamp yapal?m

satoyama
02.06.08, 22:49
arkada?lar bi konuda sizleri ayd?nlatmak isterim kafas? kar??an arkada?lar var çok normal bu kabahat bende olay ?öyledir farkl? sitelerde ortak üye olan ve birbirini tan?yan arkada?lar var mesel özgürle ben gibi melsela özgür i?le göksel gibi mesela öymen ile ben gibi bu gezi ba?ka bi sitede topic olarak aç?ld? iznik dendi son anda k?y?köy oldu iyiki oldu süper oldu zaten özgür elinden geldi?i kadar çevresindeki arkda?lara haber veriyor tahmin ediyorum hatta bazen oluyo o gün gidecek adam bulunmuyo :D
k?sacas? biz bazen unutup kendi evimiz kabul etti?im ddyt de topic açmay? unutuyoruz sanki ordanda herkesin haberi var gibi hissediyorum özgür sürekli içimizde aktif oldu?undanm?d?r nedir bak mesela levent abiye söylemi? :D neyse ilerki zamanlarda in? hep beraber birbirini tan?mayan arkada?lar?n tan??t??? gezilerde görü?mek üzere