Orijinalini görmek için tıklayınız : Nice y?llara ümmet abi
her zaman derim ?u feysbuk güzel olay . Bugün feysbuk'a bakarken uyar? k?sm?nda bugun Ümmet abinin do?um günü oldu?unu gördüm.Ümmet abi nice mutlu,sa?l?kl? ve birlikte y?llara . :icon_abiggrin::icon_abiggrin::icon_abiggrin:
Bu arada ya? kaç ?? :)
ke?ke ümmet abiden bi ddogrulatsayd?n
ke?ke ümmet abiden bi ddogrulatsayd?n
yoksa feysbuktaki tarih yanl??m? :S
olabilir kendisine bi sor ben tam tarihini bilmiyorum
Ümmet abinin do?um günü pazartesi olabilir facebookta ole yaz?o Sinan :D:D
Ama yinede iyiki do?dun ümmet abi :D:D
az önce fatih abiyle görü?tüm
ümmet abide yanlar?nda festivaldeymi? akl?ma gelmedi sormak
sinan çok te?ekkür ederim bu incelik için evet 2 gün erken olmu? p.tesi günü olmal?yd? ama genede sa?ol dü?ündü?ün için ,.hat?rlanmak çokgüzel bi?ey.buarada 51 oldu san?r?m 52 dende gün ald?m.
BlackRider
01.06.08, 07:23
Ümmet abi Do?um günün kutlu olsun:love10:
do?um günün kutlu olsu?n ümmet abi :)
sinan çok te?ekkür ederim bu incelik için evet 2 gün erken olmu? p.tesi günü olmal?yd? ama genede sa?ol dü?ündü?ün için ,.hat?rlanmak çokgüzel bi?ey.buarada 51 oldu san?r?m 52 dende gün ald?m.
nice senelere nice km lere
abi dikkatli bakmad?m galiba .Hat?rlad???m kadar?yla Today birthdays yaz?yodu . Nice mutlu sa?l?kl? ve birlikte y?llara :icon_thumleft:
Ab? Allah Sana Mutlu Huzurlu Ve Ba?arili B?r Hayat Nas?p Ets?n :)
senturk_69
02.06.08, 17:30
nice y?llara ümmet abi herzaman yüzün gülsün allah yüzünü herzaman güldürsün
Ummet abi yarim asirlik bi motorcu olmussun.
Nice yillara.. :icon_razz:
iyidilekleriniz için hepinize çok amaçok te?ekkür ederim iyiki vars?n?z sizleri tan?d???m için çok ?ansl?y?m.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.