SmirnouF
24.05.08, 17:49
45 dakika önce yeniald???m pantolonun paçalar?n? babam?n dükkan?nda k?saltmak için evden ç?kt?m . P?narhisar ç?k???nda lise önünde babam?n dükkan? kapay?m geldi?ini gördüm.geri dönmesini istedim dükkana . motorun arkas?ndaki yükü eve b?rakt?ktan sonra hemen geri gelce?ini söyledi.ben yayan yeni sanayi sitesine devam ettim. ilk giri?inden girdim sanayiye ve arkada babam?n geldi?ini gördüm.babamda yol düzgün diye 2.giri?ten gircekti .sonra p?narhisar ç?k?s?ndan bi motosiklet sesi duymaya ba?lad?m . performans egsozu vard? . sesi dinlemeye ba?lad?m , kar??mdan geçti ve ilerlemeye dewam etti ama sanayinin ana binas? yüzünden 2. giri?i göremiyodum. motosiklet binan?n arkas?nda kayboldu . hemen 1-2 sn sonras? müthi? bi vurma sesi geldi .acaba babamm? kaza yapm??t? . hemen ko?maya ba?lad?m . akl?mdan geçenleri bir tek ben bilirim . babam? bekçi binas?n?n yan?nda görünce bir nevi rahatlad?m . Sonra a?a??dan gelen motosikletin sesini duymad???m? farkettim.yani kazay? yapan di?er motosikletçiydi . hemen babamla birlikte kaza yerine ko?tuk.ilk dü?üncem ise ilk önce yeti?ip di?er insanlar?n panik ile sürücünün kask?n? ç?karmalar?na engel olmakt?.Sol taraf?mda beyaz bir europa taks? ve sag?mda araçtan 25-30 mt uzakta yatan sürücü. nabz?n? yoklad?k ve nab?z zay?ft?.hemen ambulansa ve polise haber verildi . sürücü 1 metre önümde azraille sava??yodu ve biz ise aciz olarak allahtan yard?m etmesini istiyoduk . ambulans geldi.kask?n? ç?kard?k ve o zaman ?ok oldum . sürücü daha önce ho? muhabbetlerde bulundu?um Vize'nin yerlisi Enver abiydi.kafam? arkaya çevirdi?imde Enver abinin babas?n?n geldi?ini gördüm.adam cocu?unu öyle kanlar içinde görünce y?k?ld?.feryatlar? ba??r??lar? hala kulaklar?mda. sagl?k ekipleriyle beraber sedyeye kald?rd?k sürücüyü.sa? dizi parçalanm?st?. san?r?m kask? büyük geliyoduki kaskta parçalanma olmamas?na ragmen yüzünün sa? taraf? müthi? kötüydü ve adam?n burnunun yar?s? yoktu . ambulansa bindirip gönderdik . GSXR1300 Hayabusa marka motosikletin ibresi 185 km h?zda sabit kalm??t? .
Vize taraf?ndan P?narhisar istikametine gelen Europa marka araç soldaki benzinli?e girmeye çal???yo . sol ?erite geçti?inde kar??dan gelen motosikletli arac?n sag camurlugundan vuruyo ve 25-30 metre uçuyo .
e?er babam 5 saniye geç kalsa o araç ya babama vurcakt? ,arkadaki motosikletli yava?layacakt? ,yada araç 2 motosikletide biçecekti.San?r?m sürü? tarz?m hakk?nda biraz dü?ünmenin zaman? geldi.San?r?m uzun bir süre h?z yapmaycam ve hatta uzun bir süre SS makinaya binmek istemiyorum.
Ayr?ca Enver abi yar?n K?rklarelinde yap?lacak olan Drag yar??lar?nda yar??acakt?.Yar?n onla konu?may? beklerken kar??mda ölüme direnen halini gördüm :(
Enver abi Allah yard?mc?n olsun ... :( :( :(
Vize taraf?ndan P?narhisar istikametine gelen Europa marka araç soldaki benzinli?e girmeye çal???yo . sol ?erite geçti?inde kar??dan gelen motosikletli arac?n sag camurlugundan vuruyo ve 25-30 metre uçuyo .
e?er babam 5 saniye geç kalsa o araç ya babama vurcakt? ,arkadaki motosikletli yava?layacakt? ,yada araç 2 motosikletide biçecekti.San?r?m sürü? tarz?m hakk?nda biraz dü?ünmenin zaman? geldi.San?r?m uzun bir süre h?z yapmaycam ve hatta uzun bir süre SS makinaya binmek istemiyorum.
Ayr?ca Enver abi yar?n K?rklarelinde yap?lacak olan Drag yar??lar?nda yar??acakt?.Yar?n onla konu?may? beklerken kar??mda ölüme direnen halini gördüm :(
Enver abi Allah yard?mc?n olsun ... :( :( :(