PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluk Kaskı Başbakan'a

deer_152
20.08.07, 21:08
Dünya Supersport Şampiyonasında sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Dünya Şampiyonluğunu elde ettiği yarışmada kullandığı kaskı hediye etti.

Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası'nda sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, Başbakan Erdoğan'a Dünya Şampiyonluğunu elde ettiği yarışmada kullandığı kaskı hediye etti.

Başbakan Erdoğan da ''Kaskta gördüğünüz gibi ay yıldız var. Bize, ilk dünya şampiyonluğunu ülkemize kazandırdığı için çalışma arkadaşlarım, MKYK ve milletim adına Kenan'ı tebrik ediyorum. Kenan, formula pistinde daha önce bir gösteri yapmıştı. Kendisine bu tür başarıları istediğimizi söylemiştik. Ama kendisi çok daha kısa sürede bize böyle bir başarıyı getirdi. Daha 3 tur varken İngiltere'de işi bitirdi. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

immigrant
20.08.07, 23:13
Türk sporcuları destekleniyormu başarımı istenıyor???
Tartışılır...
Kenan'a tebrikler başarı onun kask onun ben olsam böyle yaparmıydım belli olmaz

motorize_deli
21.08.07, 07:56
Bu kadar vasat bir desteğe rağmen Kenan ın başarısı tam bir akahramanlık öyküsü gibi...
İnşallah nice nice binicilerimizi pistlerde birincilik kovalarken görürüz. :)

deer_152
21.08.07, 10:10
kaskı vermesindeki amaç gelecek tepkilerden kendilerini korusunlar diye olabilir:)

Eroldayı
21.08.07, 15:52
başarısı daim olsun

prens34
22.08.07, 20:36
gelecek yılların başarılarını senden bekliyoruz erol dayı kaskını bana versen şimdiden çok sevinirim başarılı olucağına inanıyorum ben

Eroldayı
23.08.07, 20:37
gelecek y?llar?n ba?ar?lar?n? senden bekliyoruz erol day? kask?n? bana versen ?imdiden çok sevinirim ba?ar?l? oluca??na inan?yorum ben

ke?ke bende ?ampiyon olsam o i?te emek var göründü?ü gibi de?il benim kulland???m kask? istiyorsan her zaman veririm ama sen ilk önce ?u ehliyet i?ini hallet

immigrant
23.08.07, 20:40
Erol abiye katılıyorum.....

Eroldayı
24.08.07, 05:45
öymen ismail anlamaz çok inatçı biri, i.n.a.t.ç.ı

immigrant
24.08.07, 12:44
Abi inat inat ama bir yere kadar dönülmez sonuçlar verebilir....
Haklıyken haksız hale düşmek kötü olur tahmınım...

Eroldayı
26.08.07, 09:11
inatta bir murattır yaklaşımında