Orijinalini görmek için tıklayınız : buda yeni motorum
evet arkda?lar benzin fiyatlar?n?n ba??n? al?p gitmesi satt???m honda cup ?n tad?n? unutmamam bolca gördü?üm asya fotolar?ndaki cup kullanan karde?lerim sonucunda honda innova 125 e karar verdim bak?n bakal?m be?enecekmisiniz:Smile155:
[Only Registered Users Can See Links]
Mustafa Abi cuplara olan sevgini zaten biliyordum :D:D
Bence çok güzel bir seçim yapm??s?n...
Hay?rl? olsun kazas?z belas?z güzel km ler yapars?n in? yeni motorunla...
?lk ma?allah benden :D:D
BlackRider
18.04.08, 06:05
Hay?rl? Olsun Abi
hay?rl? olsun mustafa abi honda gerçekten sa?lam motor yap?yor. kazas?z belas?z sürü?ler dilerim.
birde bu 140 km/h yi chek s?ras?ndam? çektiniz yoksa ön tekere su tutarakm? :D:D
resimdeki motor mavi ama kadran?n oldu?u resimdeki maviymi? sonradan fark ettim .
senturk_69
18.04.08, 10:27
hay?rl? olsun karde?
hay?rl? olsun abi . kazas?z sürü?ler ...
hay?rl? olsun mustafa abi honda gerçekten sa?lam motor yap?yor. kazas?z belas?z sürü?ler dilerim.
birde bu 140 km/h yi chek s?ras?ndam? çektiniz yoksa ön tekere su tutarakm? :D:D
resimdeki motor mavi ama kadran?n oldu?u resimdeki maviymi? sonradan fark ettim .
yok o kadran? ba?ka bi arkda??m?z chek s?ras?nda çekmi? ama ufak oynamalarla 140 rahat yap?yo bu meret ama ben tavsiye etmem
yok o kadran? ba?ka bi arkda??m?z chek s?ras?nda çekmi? ama ufak oynamalarla 140 rahat yap?yo bu meret ama ben tavsiye etmem
140 yapar ama ne kadar sa?l?kl? olur oras? ?üpheli hem o h?zda böyle motorlar? yolda tutmak zor ve frenlemede önemli.
mustafa abi bence motosikletin cok güzel ve ekonomik
böle giderse bi innovada bana bakal?m
mustafa kardesim, hayirli olsun yeni motorun. Cup'lar gercekte saglam motorlar
hay?rl? ugurlu olsun,
allah kaza bela ve nazar vermesin:D:d
te?ekkür ederim arkda?lar daha iyisi size in?..
Mustafa hay?rl? olsun cenab? ALLAH a??z tad?yla binmek nasip etsin
Hay?rl? olsun.
Kazas?z Belas?z kullanman dile?iyle.Bu motorlar inan?lmaz derecede sa?lam ve gercekten benzin konusunda anormal cimriler.Benim 250 cc lik motorum kadar h?z yapabiliyorlar ve gayet de dengeliller.Yar? otomatik ?anz?man? kullanmak da ayr? bir keyif.
hay?rl? ugurlu olsun gülüm cup lar?n agas?.
allah kaza bela vermesin.
hay?rl? ugurlu olsun gülüm cup lar?n agas?.
allah kaza bela vermesin.
sa?ol reis bi ara kap???r?z:icon_23343:
sa?ol reis bi ara kap???r?z:icon_23343:
yemez gülüm beygir terli harcars?n o makinayla sen beni:gleam:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.