PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hobi Zincir Temizleme

Eroldayı
04.04.08, 08:04
Evet motorumun zincirinin a??r? derecede kirli olmas? nedeniyle ve benimde bo? zaman?n olmas? sebebiyle motorumun zincirini temizledim asl?nda bu i?i belli aral?klarla yapmak gerekir baya kirlenmi? baz? yerlerde ya? ve toz kar???m? kiri ç?karmak çok zor oldu özellikle orta sehpa olmamas? ya çekiç sistemi yada benim uygulad???m takoz sistemi orta sehpa olmayanlar için uygulana bilinir buyrun resimlere
[Only Registered Users Can See Links]

[img=[Only Registered Users Can See Links]] ([Only Registered Users Can See Links])

metaldust
05.04.08, 07:22
Guzel parlamis zincir...
Bisey sorucam yalniz, zinciri temizlerken disliyi cikarttin mi Erol abi? resimde goremedim ama..?
Ben sadece zinciri temizleyebiliyorum, keske imkanim olsa da ordaki disli takimini da temizleyebilsem, onemli olan kisim orasi cunku:icon_pale:

Eroldayı
07.04.08, 18:30
Guzel parlamis zincir...
Bisey sorucam yalniz, zinciri temizlerken disliyi cikarttin mi Erol abi? resimde goremedim ama..?
Ben sadece zinciri temizleyebiliyorum, keske imkanim olsa da ordaki disli takimini da temizleyebilsem, onemli olan kisim orasi cunku:icon_pale:

sevgin zinciri ç?karmad?m,di?li k?sm?n?da sökmedim baya zaman al?r gibime geliyor kendime a?a??da linkini verdi?im malzemeleri ald?m i?yerinde kompresör var i?imi baya kolayla?t?racak

senturk_69
07.04.08, 20:20
erol abi payla?t?g?n için te?kkür

Eroldayı
09.04.08, 06:08
erol abi payla?t?g?n için te?kkür

Saol ?adi Ben Te?ekkür Ederim