Orijinalini görmek için tıklayınız : Selim ( locco ) in babası için acil kan ihtiyacı ...
siyahlimuzin
12.03.08, 12:08
Bir yerden edindiğim bilgiye göre locco ( Selim ) arkadaşımızın babası Okmeydanı Memorial Hastanesinde by pass ameliyatı için sıra bekliyormuş
ve ab rh negatif kana ihtiyacları varmış. Kan verebilecek 10 kişi lazımmış ve ameliyat esnasında 2 kişinin hastanede hazır beklemesi gerekiyormuş.
Kan vermek isteyenler irtibata geçebilirler :
Fatih Adalı
0532 213 05 42
Selim ( locco )
0532 443 53 60
Kendilerine Allah'tan acil şifalar diliyorum :smiles_11:
Öncelikle Selim'e ve tüm ailesine çok geçmi? olsun diyorum.
Az once kendisi ile görü?tüm arkada?lar hala kan ihtiyac? var lütfen yard?mc? olabilirseniz kay?ts?z kalmay?n.
gecmi? olsun
sitede kan grubu uyan varm? acaba
Sitede kan grubu uyan 6 ki?i var ama tercih kendilerine ait oldu?u için bir?ey diyemem...
Tuban?n ki uyuyor ama çok zay?f oldu?u için doktorlar müsade etmiyormus galiba...
çok geçmi? olsun ben vermek isterdim ama hem çok zay?f?m kan al?rlarm? bilmem hemde uymuyor :S
Arkada?lar öncelikle hepinize te?ekkür ederim.Su an itibariyla ameliyat tarihi pazartesi günü oldu.Kan olay?n? da ?imdilik çözdük gibi olas? bir problem oldugunda tekrar bilgilendirme yapaca??m.
@Siyahlumuzin te?ekkür ederim.
hassasiyetiniz ve ilginiz ben cok mutlu etti sa?olun varolun.
senturk_69
12.03.08, 18:59
karde? geçmi?olsun kan?m uymuyor uysa neden olmas?n ama malasef ama acil olursa burda ki kim tutarsa al?p gelirim
arkadaslar yine s?k?nt? varm?? malesef bilginize.
:(
senturk_69
12.03.08, 19:05
ben bak?y?m burdakilerine sana heber veririm aramaya ba?l?yom telden bakay?m bana tlf verirmisin
fatih adal? :0532 2130542
bu numaradan ula??labilir yard?mc? olmak isteyenler.
fatih benim kay?nbiraderim.
senturk_69
12.03.08, 19:20
kar??dan birkaç arkada?? arad?m ümmet abiyide arad?m bakal?m hay?rl?s?
Sitede kan grubu uyan 6 ki?i var ama tercih kendilerine ait oldu?u için bir?ey diyemem...
Tuban?n ki uyuyor ama çok zay?f oldu?u için doktorlar müsade etmiyormus galiba...
uyanlar kimler
BlackRider
12.03.08, 20:31
geçmi? olsun
Benim B rh -...Uyuyo galiba..Keske yurtdisinda olmasam:icon_rolleyes:
ghost free
13.03.08, 06:27
Çok geçmi? olsun< Allah acil ?ifa versin..
siyahlimuzin
13.03.08, 08:13
@Siyahlumuzin te?ekkür ederim.
hassasiyetiniz ve ilginiz ben cok mutlu etti sa?olun varolun.
Rica ederim can?m ya, sadece iyi günler için de?il bu hayat, iyi haberlerinizi bekliyoruz ...
?imdi ara?t?rd?m benimki pozitifmi? :(
yoksa vaktimde müsaitti gidebilirdim...
elimden gelen ne varsa ben haz?r?m bilgim olsun yeter...
geçmi? olsun locco ben ba?ka bi sitede gördüm yine fakat o kan gurubunda hiç kimse bulamad?m ve akl?ma gelmedi sanki biraz nadir bi kan grubu gibi in? hemen iyile?ir baban geçmi? olsun
sa?olun arkada?lar.devam ediyoruz aramaya.
çok geçmi? olsun arkada??m...acil ?ifalar dilerim...
son durum su ki;
gerekli kan? nihayet bulabildik.bir sürü ki?i geldi Allah raz? olsun.Testler yap?ld? baz?lar?nda demir eksikli?i vs c?kt?g? için doktorlar taraf?ndan elendi.Pazartesi günü ameliyat gercekle?cek Allah izin verirse.
Herkese sonsuz te?ekkürler
k?sa zamanda sagl?g?na kavusur umar?m
senturk_69
15.03.08, 06:27
in?allah sagl?g?na kavu?ur umar?m
Çok sevindim geçmi? olsun
Bugün 16:00 itibariyla hastam?z ameliyattan ç?kt?.Durumu gayet iyi.?lgileriniz için tekrar te?ekkür ederim.
haberdar etti?in için tesekkürler
gecmi? olsun
siyahlimuzin
10.04.08, 17:13
?yi haberi almak güzel, geçmi? olsun ...
senturk_69
10.04.08, 21:52
evet siyahakat?l?yorum selim
Allah raz? olsun.Evde dinleniyor ?imdi.Durumu gayet iyi.
senturk_69
10.04.08, 22:19
oh oh cok sevindim allah acil ?ifalar versin karde?
Çok geçmi? olsun.Allah bir daha ya?atmas?n böyle ?eyler.
BlackRider
11.04.08, 09:06
Geçmi? olsun :love10:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.