PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yamahada üzmeye ba?lad?

ummet
06.03.08, 15:34
ald???m gün torpido kapa?? s?k s?k dü?üyordu,yapt?lar hala dü?üyor,?uan 11500 km de 7000 km den beri bazen çal??m?yor bazende zor çal???yordu 2 gündürde k?rm?z? ???klada durunca stop etmeye ba?lad?,çal???ncada arka tekerlek h?zl? h?zl? dönmeye ba?lad? servise götürdüm aletle ar?zay? buldular sansüde sorun varm?? giderdik dediler fakat bugün tekrar ba?lad? ayn? sorun. bide stop edince bende gittim servise b?rakt?m motoru,beyni gitmi? fakat buseferde fabrikada beyin yok 5 gün beklememi sölediler,fabrikayla konu?mamdan snra e?er varsa bana parça gelene kadar yar?n motor verebileceklerini sölediler,in? vard?r ma?dur olmay?z bekleyip görcez bakal?m,ayn? sorunlar? di?er çin mtorlar?ndada defalarca ya?ad?m ama 3 saat bile beklemedim hemen parçay? tak?p yoluma devam ediyordum.yamaha motorum var ama serviste yat?yor.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

deer_152
06.03.08, 15:38
ümmet abi senle motosikleti ilk ald?g?nda konusmustuk ve servis destegini vereceklerini söylemislerdi san?yorum istinyeden keske direkt oraya gitseydin

gecmi? olsun bu arada nazarm? degdirdik ne

ummet
06.03.08, 15:50
ümmet abi senle motosikleti ilk ald?g?nda konusmustuk ve servis destegini vereceklerini söylemislerdi san?yorum istinyeden keske direkt oraya gitseydin

gecmi? olsun bu arada nazarm? degdirdik ne
özgür servis ile fabrika benim motor hakk?nda pasla??yorlar zaten ordan bana direk buservise gitmemi sölediler zaten yar?n gitçem fabrikaya motor verceklerdi sölediklerine göre benimki servisten ç?kana kadar.

Duman
06.03.08, 15:56
geçmi? olsun ümmet abi. çinli motorlar?n sistemleri çok basit oldu?u için sorun ç?kartmas? ve sorunun giderilmesi çok kolay oluyor. Yamahada bütün sistem elektronik oldu?u için ar?zan?n nedenini bulmak biraz zor oluyor ve kolay kolay ar?za ç?kartmad?klar? içinde servislerde genelde bu tip parçalar bulunmuyor.

ummet
06.03.08, 16:49
geçmi? olsun ümmet abi. çinli motorlar?n sistemleri çok basit oldu?u için sorun ç?kartmas? ve sorunun giderilmesi çok kolay oluyor. Yamahada bütün sistem elektronik oldu?u için ar?zan?n nedenini bulmak biraz zor oluyor ve kolay kolay ar?za ç?kartmad?klar? içinde servislerde genelde bu tip parçalar bulunmuyor.
emre bendekide ?ansm?ya ald???mdan beri sorun ya?yom ara ara bide parça yok delircem,bilirisiniz motosuz kalmak çok koyar bana,neyapçam ?a??rd?m.

Duman
06.03.08, 18:21
ümmet abi bu i?lerde biraz ?ansa ba?l? ne kadar kaliteli olursa olsun sonuçta insanlar yap?yo bunu böyle sorunlarla kar??la?mak normal ama hep seni buluyo böyle ?eyler :S

senturk_69
06.03.08, 20:57
takama abi her?ey ?eyin çaresi bulunur ama bu japonlar biraz ag?r lard?r parça konusunda

positive
07.03.08, 10:09
ad?na üzüldüm :(
tam japon yapt?n rahat edeceksin derken !!!!
neyse s?kma abi bo?ver allah ba?ka dert vermesin :)

satoyama
07.03.08, 14:47
benim asl?nda tek derdim bu camiyada yani i?in teknik servis bölümünde te?his olay?d?r!! ar?zay? bütün üzüntünüz ve maduriyetinizle anlat?rs?n?z yar?m yamalak sizi dinlerken usta birden laf?n?z?n aras?na girerek "haa o ?undan yaa geçen birindede oldu" der sizde bi umutla peki dersiniz motoru b?rak?r o güne kadar beklersiniz bi gelirsiniz heyacanla motoru al?rsn?z bide pra vermi?seniz aman can?m ar?zas? bitsinden para önemli de?il dersiniz t?pk? ümmet abinin ba??na geln gibi terar ayn? hatay? yapar yine usta "ozaman bunu beyni gitmi?" der i?i kökünden üzerinden atar bekleki parçay? gelsin bu beyin dedikleri ?eyinde ne oldu?unu bikmeyen arkda?lar gerçekten ne dü?ünüyor çok merak ediyorum ümmet abi nazara gelmi?sin asl?nda sorun ç?karacak bi alet de?il ama ?ans i?i bu i?ler

deer_152
08.03.08, 08:43
en az?ndan ilgileniyorlar k?sa zamanda c?kar in?allah

ummet
08.03.08, 11:39
dün u?ra?m??lar geçsaatlere kadar ama olmam?? ba?ka motordan al?nan beyini benim motorun anahtar? okumam??,zaten sipari? verilmi?ti yurtd???na çar?ambaya kadar olaca??n? öiledi servis.bekleyip görecez bakal?m akibetimiz nas?l olcak

Duman
08.03.08, 11:48
in?allah en k?sa zamanda motoruna kavu?ursun ümmet abi

immigrant
08.03.08, 19:09
Ümmet abi çok üzüldüm in? en yak?n zamanda çözülür ve seni bir daha üzmez yamahacan...
Böyle durumlar için yedek motor bulundurmak laz?m :D

silah1
10.03.08, 12:13
ben bu gün yamaha ile görü?tüm motordan degil kulan?c?dan kaynaklan?yormus kulan?m hatas? varm?s cok ara gaz? vermekten beyin sulanm?s :D bende dedimki naps?n adam y?larca beyinsiz motor kuland? ondand?r siz acele etmeyin onmi yok bekler dedim:Smile148:zaten pazar ist olmas? laz?m i?i var gerekte yok eski motoru var onla gezeer

Duman
10.03.08, 12:27
öyle saçma ?ey olurmu yaa motosiklet bu ister aragaz vererek kullan ister sabit gaz git ne fark eder. beyin dedikleri parça elektronik bir?ey motordaki olaylar? kontrol ediyo ve elektronik parçalarda çok kullanamdan kaynaklanan bir a??nma ve bozulma olmaz. mekanik olsa çok kullanmadan a??n?r. bunlar ne yapmaya çal???yor art?k anlam?? de?ilim .

ummet
10.03.08, 16:23
ben bu gün yamaha ile görü?tüm motordan degil kulan?c?dan kaynaklan?yormus kulan?m hatas? varm?s cok ara gaz? vermekten beyin sulanm?s :D bende dedimki naps?n adam y?larca beyinsiz motor kuland? ondand?r siz acele etmeyin onmi yok bekler dedim:Smile148:zaten pazar ist olmas? laz?m i?i var gerekte yok eski motoru var onla gezeer
adama bakyaw ate?e körükle gidiyo zaten ortada kald?m:icon_wink:.:gleam:

deer_152
11.03.08, 07:38
öyle saçma ?ey olurmu yaa motosiklet bu ister aragaz vererek kullan ister sabit gaz git ne fark eder. beyin dedikleri parça elektronik bir?ey motordaki olaylar? kontrol ediyo ve elektronik parçalarda çok kullanamdan kaynaklanan bir a??nma ve bozulma olmaz. mekanik olsa çok kullanmadan a??n?r. bunlar ne yapmaya çal???yor art?k anlam?? de?ilim .

emrede acayip sinirlenmi? halis abi ümmet abiyi k?zd?rmak için söylemi?tir:D

SmirnouF
11.03.08, 19:33
ummet abi adina uzuldum,insallah parca bulunur ve kaldigin yerden kilometrelerine dewam edersin

Duman
12.03.08, 12:56
emrede acayip sinirlenmi? halis abi ümmet abiyi k?zd?rmak için söylemi?tir:D

yaa en sonunda ben aççam bir tane servis o olacak :)

deer_152
12.03.08, 15:45
aç aç aç aç:D

Duman
12.03.08, 15:57
aç aç aç aç:D

okul bitsin de?erlendircem :D:D

deer_152
12.03.08, 15:58
aç kalmass?n piyasada biz varken

Duman
12.03.08, 15:59
motosiklet servisli?inde iyi para var gibi duruyo biraz sermaye bulup büyük bir dükkan açarsak i? yapar?z gibi duruyo

deer_152
12.03.08, 16:01
dü?ünelim yapar?m diyorsan

Duman
12.03.08, 16:03
daha ?imdilik sadece dü?ünce önce okulu kazan?p bitirelim 2 veya 4 y?l hangisi olursa ondan sonra bakar?z

deer_152
12.03.08, 16:05
demekki motosikletin memleketi yok hepsi ar?zalan?yo

Duman
12.03.08, 16:10
sonuçta hepsi insan yap?m? tabiki ar?za yapçaklar ama baz? markalarda malzeme kalitesi ve i?çilik kalitesi ve teknoloji daha iyi oldu?undan bunlar?n ar?za ç?kartmas? daha zor oluyor. tabi motosikletler seri üretim oldu?u için arada hatal? mallarda piyasaya verilebiliyo.

ummet
12.03.08, 20:09
bugün itibar?yle motoruma kavu?tum karde?ler motordan sal?m usta,harun ve aydo?an karde?lere çok te?ekkür ederim ar?zaya sepep olan parçalar cdi ünitesi ve kontak seti tamamen de?i?ti, ayr?ca yamaha yetkililerine candan te?ekkürü borç bilirim.

deer_152
12.03.08, 20:11
hay?rl? olsun

immigrant
13.03.08, 02:01
Hay?rl? olosun ümmet abi seni tekrar üzmez in?