Orijinalini görmek için tıklayınız : Yunus’tan kaza yapan arkadaşlarına gözyaşı
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Bahçelievler Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’nde görevli 3 motosikletten oluşan Yunus Timi, önceki akşam Havalimanı O-2 Bağlantı Yolu’nda emniyet şeridinden giderken, bariyer temizliği yapan bir belediye aracı ile karşılaştı.
İki motosiklet, belediye aracının solundan geçti. Timdeki son motosikleti kullanan Yusuf Akyüz ise, bir otomobil nedeniyle sol şeride geçemeyince kamyonete arkadan çarptı. Akyüz ve ekip arkadaşı Mehmet Aki yola savruldu. Timlerindeki arkadaşlarının kazasını gören diğer polisler, yolda tersten giderek kaza yerine geldi. Timdeki polislerden biri, yaralı iki arkadaşını yerde görünce, "Benim suçum, bana yetişebilmek için kaza yaptılar" diyerek gözyaşı döktü. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan polis memurları ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaynak:Hürriyet
senturk_69
05.02.08, 15:18
................................ gecen sözlerimi an?msay?n . gecmi?olsun insanl?knam?na...
daha öncede yaya geçidinden geçen birine çarparak öldürmü?tü bir yunus. bunlar? fazla rahat b?rak?yorlar denetleme falan yap?ld???da yok sonuçta böyle olaylar oluyor.
geçmi? olsun.......
gecmi? olsun ama dü?ündürcüde biraz
Öncelikle geçmi? olsun umar?m ciddi problemler yaratmaz...
Ama yunuslar?nda trafikte nas?l kulland?klar? ortada...
Ke?ke b?raz daha dikkatli olsalar
Yine yunus konusu ve tabi yine ben..
oncelikle kaza ypan polislerimize gecmis olsun diliyorum..
Ama soyle bi soz geciyor" ...bana yetismek icin....."
yarisiyorsunuz kardesim iste,madem artik hiz limiti 80 80 le gidin...ondeki adamlar bi sekilde aracin solunda gidio,ve solluolar bu araci gorup de,sen arkadan abanmisin geliyosun,kacla geldigin belli deil..nie aciklamiolar,kacla kaza yaptigini bu polisin..? ben merak ediyorum sahsen?? ama yine de bilmedigimiz biseyler vardir diyerek,sadece gecmis olsun ve tekrari yasanmasin diyorum
motorize_deli
05.02.08, 18:10
Yunuslar gerçekten trafikte acayip agrasifler. H?z limiti s?n?r? kurallar vs vs onlar içinde geçerli oldu?unu unutuyorlar san?r?m. Neyse olan olmu? geçmi?ler olsun.. Umar?m kaza yapan polislerin durumlar? a??r de?ildir...
motosiklet kullanan polisler motosiklet kullan?c?lar?na daha bi anlay?sl? di?erlerine göre
motorize_deli
06.02.08, 06:56
Bize kar?? anlay??l?lar belki ama genel olarak pek öyle de?iller
yine polislerle ilgili bir konu yine abuk sabuk genellemeler.ve yine ayn? ki?iler.
bana yeti?mek için kaza yapt? demedi?inin bunun bir muhabir palavras? olabilece?inin,cekilmi? fotonun eski ar?ivden bir foto olabilece?inin k?sacas? saçma bir haber olabilece?inin hiç dü?ünülmedi?ini görüyorum.
yunuslar cok zor ?artlarda çal???yorlar.do?ru dürüst korumlar? yok.ve bir yerlere yeti?mek zorundalar.
ondan sonra sizin gibi genellemeler yapan ki?iler bir?ey oldugu zaman bu polisler nerde diyorlar.
yunuslar?n e?itimleri cok üst düzeyde.
hangi birinizin o e?itimin yuzde 50 yan?ndan gecebilecek e?itimi var?
bu sekilde trafikte kendinize ve cevrenize arkada tas?d???n?z artc?lara tehlike olu?turmuyormusunuz?
@yönetime gecen sefer polislere ''dallama'' diye hitap eden insanlar?n yine bulduklar? bir durumda yuklenmesine kars? oldugumu bildiriyorum.
motorize_deli
06.02.08, 07:48
Evet hepimizden çok çok daha e?itimliler... Ama Hakikaten trafikte HEYYTT ULAAN i?te benim diyenler çok ! Hepsi öyle diyen yok.
Yani birde ?öyle dü?ün o kadar e?itimli bir polis bile böylesine basit bi kaza geçiriyorsa gerisini sizler dü?ünün...
Fotograflar eski arsivden muhakkak,ama haberde gecen soz haberin ta kendisidir..
Ben haberle ilgili yorum yapiyorum,arkadaslar direk beni gosteriyorlar eskiden yapmis oldugum yorum icin..
Herkesin anayasal hur iradesi vardir,istedigin yerde istedigini konusursun belli kurallara gore,ben bi yanlis yapip agzimdan affi olmayan sozler soyleyip de dier arkadaslar anlayis gosterip bu konuyu nasil gidermislerse,dier insalardan da bunu beklemek en dogal hak heralde..
Ayrica burda ne polis arkadaslarin avukatligini yapmak zorundayiz ne de onlari dislayan kisi pozisyonunda durmak zorundayiz...Aldiklari egitim malum cok ust seviye,fakat bir dunya unsur var bu kazalrda..
Adam iki sene motor kullanmis mahalle arasinda,sonra polis olmus 2 sene egitim almis,ne bu "ust duzey kullanici" mi? hic katilmiyorum!!! Aralarinda muhakkak cok iyi suruculer vardir,ama hickimse onlarin bilgisini benimle veya bi baskasininkiyle kiyaslayamaz..Trafik bilgisi en gerekli seylerden biri fakat unutmamak lazim "HIZ FELAKETTIR!!" ve sonuclari....
Arkada?lar ?üphesizki Türk Polisi büyük emek çal??malarla görevlerini yerlerine getiriyor , getirmeye çal???yor...
Forum kurallar? dahilinde de?il , olaya objektif ve önyarg?s?z bakan ki?i veya ki?iler polisler veya di?er meslek dallar? hakk?nda genelleme yapmyacaklard?r. Geçti?imiz günlerde olan anl?k bir sinirle yaz?lm?? konu düzeltilmi?tir.
?imdi:
Bu haber yalanda olabilir do?ruda. Bu forumlar tarafs?z ve seviyeli bir biçimde dü?ünceleri , bilgileri payla?mak içinse e?er ortada bir sorun görmüyorum...
Yunus polisler ?stanbul'da göreve ba?lad?klar?ndan beri polis te?kilat? çok h?zland? , çok iyi i?lere imza att?lar.Yeri geldi hayatlar?m?z? kurtard?lar , yeri geldi tehlikeye att?lar. Ben birçok yunus polis ve motorlu jandarma ile sohbet etme f?rsat? buldum bugüne kadar. Aç?kça söylemeliyimki içlerinde motosikleti ald??? e?itim sayes?nde adam gibi kulanan az ?nsan var ben?m rastlad?klar?m içinde..
Sen yuksek devirli kullan?yorsun , sen viraj alam?yorsun muhabbetlerinin döndü?üne ?ahitim. Bir gezimizde polisin varaderoya tekme at?p buda motormu dedi?ine hepimiz ?ahit olduk yanl?? hat?rlam?yorsam.
Ayr?ca trafikte 2 kez zor kurtuldum polis taraf?ndan çarp?lmaktan.
Sonuç olarak ?unu söylemek istiyorum. Benimde ailemde polis te?kilat?ndan insanlar var. Sokakta muhattap oldu?um bir çok polis var mesle?ini hakk?yla yapan yada yapmayan. Benim hayat?m? zaman?nda kurtaran bir polisti ama kazamda para veya tehdit kars?l?g? ehliyetim oldu?u halde ehliyets?z c?karan , alkolsuz oldugum halde alkollu yazanda b?r polisti...
Buras? bir forum... Ve geneleme yapmadan , kucuk dü?ürücü sözler ve hakaret kullanmadanyaz?lan yorumlarda lütfen daha ?l?ml? olal?m...
Sayg?lar...
senturk_69
06.02.08, 16:04
yine polislerle ilgili bir konu yine abuk sabuk genellemeler.ve yine ayn? ki?iler.
bana yeti?mek için kaza yapt? demedi?inin bunun bir muhabir palavras? olabilece?inin,cekilmi? fotonun eski ar?ivden bir foto olabilece?inin k?sacas? saçma bir haber olabilece?inin hiç dü?ünülmedi?ini görüyorum.
yunuslar cok zor ?artlarda çal???yorlar.do?ru dürüst korumlar? yok.ve bir yerlere yeti?mek zorundalar.
ondan sonra sizin gibi genellemeler yapan ki?iler bir?ey oldugu zaman bu polisler nerde diyorlar.
yunuslar?n e?itimleri cok üst düzeyde.
hangi birinizin o e?itimin yuzde 50 yan?ndan gecebilecek e?itimi var?
bu sekilde trafikte kendinize ve cevrenize arkada tas?d???n?z artc?lara tehlike olu?turmuyormusunuz?
@yönetime gecen sefer polislere ''dallama'' diye hitap eden insanlar?n yine bulduklar? bir durumda yuklenmesine kars? oldugumu bildiriyorum.
karde? tercübe diyosan bende 10 senenin tercübesi var gerek kros gerek rezink gerek gerek ben bunu bilirim bunu söylerim ve söyleyeceyim bolisin 1oda 1 temizdir varm? ötesi :(
onlar bizim polisimiz nede olsa geçmi? olsun
arkada? hangi birinizin o e?itimin yuzde 50 yan?ndan gecebilecek e?itimi var? demi? güzel demi? ama biz yunus de?liz öncelikle maalesef..ke?ke bize de o e?itimi verebilse devletimiz(motosiklet kullan?m? için) zaten ilk önce de e?itim geliyor fakat ülkemizdeki denetimler ve e?itim ?ekli sa?olsun harika bi ?ekilde görüyoruz bunu (!)
ama ?u da bir gerçek ki ben ?imdiye kadar makas yapmadan yava? giden yunus yada ?ahin görmedim.. daha dün araba kullan?rken yakla??k 100km/s h?zla sol ?eritte giderken sa? yan?mdan neredeyse te?et, ne kadar h?zl? gitti?ini kestiremedi?im 2 yunus geçti pe?pe?e.. öyle irkildim ki.. eyvallah olay vard?r ?udur budur polisimize bi?ey dedi?imiz yok ama en az 140-150 leri vard?.. peki ben orda ?erit de?i?tirseydim yada ufak bi hareket yapsayd?m ?erit içinde ne olacakt?? bunu kestirmek hiç zor de?il.. ve bunu kim denetleyecek..??
Olay ?öyle olmal?yd?.. çok acelesi varsa sol ?eridi kapatacak açaçak sirenlerini ???klar?n? sellektör yaparak yol isteyecek soldan ve zaten arabalar hafif kayd??? zaman bas?p geçecek.. Öyle slalom yapmayacak... tabi ald?klar? e?itimde zigzag yaparak gitmek varsa eywallah.. Bende istiyorum o e?itimden... hemde yüzde 50 sini de?il yüzde 100ünü istiyorum (bu arada bunu polemik yaratmak için de?il öyle bi e?itim olmad???n? belirtmek için yazd?m,yorumuma cevap yazan olursa cevaps?z kalacakt?r uzamas?n diye ama özelden yazabilirsiniz)
Polislerimize acil ?ifalar diliyorum.. Allah birdaha ya?atmaz in?allah emiyet mensuplar?m?za... Geçmi? olsun
Sayg?lar...
karde? tercübe diyosan bende 10 senenin tercübesi var gerek kros gerek rezink gerek gerek ben bunu bilirim bunu söylerim ve söyleyeceyim bolisin 1oda 1 temizdir varm? ötesi :(
birincisi bolis de?il polis.
ben 20 senelik motorcunun yanl?? ?ekilde viraja girdi?ini biliyorum.tecrübe e?itilmeden bir hiçtir.
ben de 10 seneye yak?nd?r motor kullan?yorum.binlerle km grup sürü?ü tecrübem var.bunun büyük bir k?sm? ''yanc?'' olarak.
görevde kazayapan bir devlet te?kilat? mensubuna gecmi? olsun temennisinden önce olay? bilmeden dinlemeden at?p tutmak saçmal?ktan ba?ka bir?ey de?ildir.ben herbirinzin mensup oldugu i?kollar?ndan bir sürü abuk sabuk görevini savsaklayan rü?vetçi vs adam sayabilirim.meslek polislik olup toplumun yüzde yüzünü bizzat ilgilendiren kolluk kuvveti s?fatl? bir i?kolu olunca atan da tutanda cok oluyor.
sen devletin bak?mlar? zaman?nda harfiyen yap?lmam?? motorunla üstünde iyi koruma ekipmanlar?n olmadan h?zl? gitmek zorunda kalarak dört mevsim görev yap?caks?n,eline klavye alan ba?l?yacak name döktürmeye.polisler söyle böyle diye.
tan?yanlar bilir adam?n surat?na ne diyebileceksem ki do?ru bildikten sonra diyemiyece?im yoktur forumda da onu söylerim.ve bu yakla??m yanl??.cezaland?r?lams? gerekiyor.''dallama'' diye hitap edip ceza almad? arkada?.ki kendi koydugunuz forum kurallar?nda neler yazd?g?n? daha önceki konuda size hat?rlatm??t?m.
ve cok net 2 sorum var yönetime.ve net cevaplar istiyorum.
durum gayet sade devletin bir te?kilat?na sinirle vs asag?lay?c? bir kelime içeren cümleler sarfedilmi?tir.
1-kurallar;daha önceki arkadasl?k dostluk ili?kisi tan??l?k vs nedeniyle esnetilebiliyor ya da önceki yasad?g?m?z gibi tamamen gözard? edilebiliyor mu?
2-kulland?g? bu tabiri ve buna ek olarak ikinci konudaki yorumlar? tan?mad?g?n?z arkadas?n?z vs olmayan ya da en az?ndan sanalda da olsa uzun zamand?r yazan ve sevilen bir ki?i yazmasayd? ve onun yerine''x'' adl? bir ?ah?s yazsayd? ayn? esneme ya da gözard? etme sözkonusu olucakm?yd?.
akli ve müspet olmamas? durumunda ben DDY forumundan azlimi istiyorum.cünkü böyle bir uygulamay? onayan
bir yönetime sahip bir foumda yaz? yazmay? kendimle ba?da?t?ram?yorum.
Konu yine bana donuyor ..
Kimsenin kimseye torpil gectigi yok,sadece anlayis gosterdiler ama sen ayni anlayisi gosteremiyorsun..
Ayrica diger kisilerin senin yorumun hakkindaki dusuncelerine yorum yazmayip da olayi yine bana ceviriyorsun..
Yonetime saygim var, onlar geregi neyse yaparlar
bu konuda babam?n o?lu olsa ben anlay?? göstermem.
di?er ki?ilerin yorumuna gelince sen ve di?er ki?iler eger detayl? okurlarsa ters dü?tü?ümüz bir nokta yok.
Bu sekilde konusup bu sekilde seviyesizce buldugun f?rsatta Polis veya herhangi bir meslek kolu hakk?nda at?p tutamazs?n arkada? lam? cimi yok.
kimseden özür dilemeden,yap?lan fiilin diyetini ödemeden,benden anlay?? beklemen saçma olur.bir anl?k sinirle adam bile öldürülüyor ama pa?a pa?a cezan? cekiyorsun.bana hakaret etsen bu kadar dert etmem.ana bu konuda tavizim yok.ve ayn? tavizsizli?i de forum yönetiminden bekliyorum.
he uymad? m? ceker giderim ne forum bir?ey kaybeder ne ben kaybederim.
ayn? konuyu bundan önce 2 motosiklet sitesinde daha savundum.baska biryer olsa yine savunucam.
bunlarda benim fikirlerim ve anl?k sinirle yaz?lm?? ?eyler de?il.dü?ünülmü? tas?n?lm?? sözler.
senturk_69
07.02.08, 15:17
birincisi bolis de?il polis.
ben 20 senelik motorcunun yanl?? ?ekilde viraja girdi?ini biliyorum.tecrübe e?itilmeden bir hiçtir.
ben de 10 seneye yak?nd?r motor kullan?yorum.binlerle km grup sürü?ü tecrübem var.bunun büyük bir k?sm? ''yanc?'' olarak.
görevde kazayapan bir devlet te?kilat? mensubuna gecmi? olsun temennisinden önce olay? bilmeden dinlemeden at?p tutmak saçmal?ktan ba?ka bir?ey de?ildir.ben herbirinzin mensup oldugu i?kollar?ndan bir sürü abuk sabuk görevini savsaklayan rü?vetçi vs adam sayabilirim.meslek polislik olup toplumun yüzde yüzünü bizzat ilgilendiren kolluk kuvveti s?fatl? bir i?kolu olunca atan da tutanda cok oluyor.
sen devletin bak?mlar? zaman?nda harfiyen yap?lmam?? motorunla üstünde iyi koruma ekipmanlar?n olmadan h?zl? gitmek zorunda kalarak dört mevsim görev yap?caks?n,eline klavye alan ba?l?yacak name döktürmeye.polisler söyle böyle diye.
tan?yanlar bilir adam?n surat?na ne diyebileceksem ki do?ru bildikten sonra diyemiyece?im yoktur forumda da onu söylerim.ve bu yakla??m yanl??.cezaland?r?lams? gerekiyor.''dallama'' diye hitap edip ceza almad? arkada?.ki kendi koydugunuz forum kurallar?nda neler yazd?g?n? daha önceki konuda size hat?rlatm??t?m.
durum gayet sade devletin bir te?kilat?na sinirle vs asag?lay?c? bir kelime içeren cümleler sarfedilmi?tir.
1-kurallar;daha önceki arkadasl?k dostluk ili?kisi tan??l?k vs nedeniyle esnetilebiliyor ya da önceki yasad?g?m?z gibi tamamen gözard? edilebiliyor mu?
2-kulland?g? bu tabiri ve buna ek olarak ikinci konudaki yorumlar? tan?mad?g?n?z arkadas?n?z vs olmayan ya da en az?ndan sanalda da olsa uzun zamand?r yazan ve sevilen bir ki?i yazmasayd? ve onun yerine''x'' adl? bir ?ah?s yazsayd? ayn? esneme ya da gözard? etme sözkonusu olucakm?yd?.
akli ve müspet olmamas? durumunda ben DDY forumundan azlimi istiyorum.cünkü böyle bir uygulamay? onayan
karde? ben kimseden türkce dersialmaya niyetimyok bir 2 veya iki sen beni tan?mad?g?ndan dolay? bunu diyosundur herhalde ben türkiye cumhuriyetinin bütün (bolis)te?kilat?n? önüme döksende ben bildiyimi okurum beni tan?yanlar bilir ben kötüyü gördümü kötü derim kurunun yan?nda ya?ta yanar bu onlar?n yönetimsorunu ozaman benim onlar için ötü dememi istemiyorlarsa köklü bir deyi?ime git sinler sen zannetme ben vatan dü?man?y?m benim cektiyimi bir ben bilirim ve bu te?kilat düzelmediyi sürece ben diyecem ve derimde (yüzyüzede fark etmez)site konusuna gelince bu siteyi ben yönetmiyorum bu sitenin adminleri var bir sorunun varsa onlara direk söle bunu da buraya ta??man senin ki?iliyini köstermi? ........
Arkada?lar öncelikle yukar? da yazd???m mesaj? okuman?z? istiyorum. Bak?n ; bu forum son derece adaletli bir biçimde , ticari kayg? beslemeyen bir forum olmas? için kuruldu. Ve ben bugüne kadar bu adaleti kendimce sa?lamaya çal??t?m. Ticari herhangi bir kayg?m?z olmad??? , üye toplamak ,reklam yapmak vs. i?lerle u?ra?mad???m?z çok aç?k. Önceki mesaj?mda da söyledi?im gibi her meslek dal?nda i?ini lay?k?yla yerine getirmeyen insanlar var hepimiz biliyoruz Locco'nunda söyledi?i gibi. Ve bu forumda alçalt?c? , küçük dü?ürücü , hakaret ta??mayan bir ?ekilde yorum yap?lmas? kadar normal bir?ey oldu?unu dü?ünmüyorum.?imdi Locco arkada??m?z?n ?srarla yaz??? ?eylerin zaten destekçisi oldu?umu , polislerimizin ne zorluklarla eksikliklerle görevlerine yerine getirmeye çal??t???n? o mesaj?mdada yazd???m? söylememe gerek yoktur heralde...
Selim ; konuyu aç?k ve net bilmiyoruz evet . Zaten kesin bilgimiz olmad??? için olas?l?klar üstüne konu?uyor ve kesin bir yarg?da bulunmuyoruz...
Defalarca söyledi?im gibi evet her meslek dal?nda i?ini hakk?yla yapmayanlar var ve genelleme yapmak sadece dü?üncesizlik olur. Ama konu?mak ,tart??mak için alan seçimi diye bir?ey olmad???n? hepimiz biliyoruz... Yani biz burda yunus polislerin trafikte motosiklet kullanma ?ekillerini ?srarla ele?tirebiliriz... Ama seviyesini dü?ürmeden , genelleme yapmadan.
Ve ?unuda söylemeliyimki e?er bir polis görev için h?zl? gidiyorsa , ve giderken ben?m hayat?m? tehlikeye at?yorsa bunu ele?tirmek benim en do?al hakk?md?r. Eline klavyeyi alan at?p tutuyor evet. Ama tarafs?z bakmak oneml? olan. Bu konuda bence çok hassas davran?yorsun. Benimde ailemde polis olanlar var ve onlarda bunlar? ele?tiriyor. Burda olay devletin b?r kuvvetini karalamak de?il. Sadece ele?tirmek.
E?er bir insan dü?ündü?ünün do?rulu?una inan?yorsa sonuna kadar arkas?nda durmal? ve bunu heryerde söylemelidir. Benimde ?uan admin s?fat?nda olmam?n sebebi eminimki budur. Sevgin'in kulland??? o kelime evet yanl??t?r. Ama sevgin bununla ilgili özrünü forumdada belirtti ve o mesajlar silindi. Ve senin yazd???n mesaj silinmedi hala orda duruyor sende bakabilirsin.
ve forum kural? 7. madde
7. Forumun Kurallar?na uymayan Kat?l?mc?lar?n Forumda yaz? yazmas? engellenecektir. Bu i?lem ihtar verilmeden de yap?lab?l?r.
Forum kural? d???na ç?k?lm?? olabilir. Ve 1. ihtar yap?lm??t?r. Sevginde ayn? ?eyi tekrarlamad? bu yüzden kendisine te?ekkür ediyorum.
1)Forum kurallar? kesinlikle dostluk , arkada?l?k göze al?nmadan uygulan?yor. Bunun örne?i Burak arkada??m?zd?r. Burak'la forum d???ndada s?k s?k görü?ürüz. Ama forum kurallar?n? ihlal etti?inde 1. ihtar? verdim . 2. kez yapt???nda ise 10 gün uzakla?t?rma ald?.
ve burak benden geçti?imiz gunlerde özel bir istekte bulundu ve ben bunu yer?ne getirmedim. Bu yüzden art?k forumda mesaj yazm?yor ki kontrol edilebilir. Fakat ben burakla msn de ve telefonda görü?üyorum ve f?rsat buldu?umuzda yüzyüzede görü?ece?iz.Di?er noktaya gelince kesinlikle gözard? edilen herhangi bir?ey yoktur. Sevgin ihtar?n? alm??t?r.
2)Dedi?im gibi forum kurallar? uygulan?rken örnektede görüldü?ü üzre kesinlikle arkada?l?k , dostluk ili?kileri göz önüne al?nmaz. Ben bunu motosiklet 2008 fuar?ndan sonra toplu halde gitti?imiz kafedede söyledim çünkü insanlarda böyle bir dü?ünce olmas? beni üzer gerçekten. Bu yüzden ben forum kurallar?n?n uygulanmas?nda herhangi bir gözard? etme yada esneklik uygulamak gibi bir?ey yapt???m? dü?ünmüyorum ve senin gibi bende sonuna kadar do?ru oldu?unu dü?ündü?üm dü?üncenin arkas?nday?m.
Benim dü?üncelerim son derece aç?kt?r ve forumda belirtilmi?tir. Bugüne kadar forumda yazd?klar?n? ne kadar be?endi?imi ve f?rsat olursa tan??mak isteyece?imi burdada , dost sitemiz olan early riders tada aç?kça belirtmi?tim. Umar?m bu yüzden seni tan?mad???m veya sevgini tan?d???m için çifte standart uygulad???m? dü?ünmezsin. Bu konu bu ?ekilde kapanacakt?r . A?a??lay?c? veya küçük dü?ürücü , hakaret niteli?iinde bir?ey oldu?unda forum kurallar? kesinlikle uygulanacak. Bu ba?lamda ; senin dü?üncene sayg? gösteririm ve bugüne kadar bizimle payla?t???n ?eyler için te?ekkür edebilirim sadece. Tercih senindir.
ac?k ve net öymen
te?ekkür ederim.
aktif oldugum earlyriders.net te de gayet iyi bilirler.cok iyi dostluklar?m vard?r.ama yönetimi gerekti?inde coks ert bir sekilde le?tirdi?im de olmu?tur.ya da yönetimden olmayanlar?.ama bu sekilde baz? seyleri oturttuk orada.
cok büyük bir ba?ka sitede yönetime bizzat ''dansöz''demi?li?im vard?r ismini versem tan?yanlar da bana kat?lacakt?r.laf?m? esirgemem demiyorum,esirgeyemem diyorum bu da benim f?trat?m.
ama özellikle bu konustugumuz mevzu benim yumu?ak karn?m.insanlar gelir gider hatta ölürler sistem bakidir.daha önceden bizzat yönetimde olmu? biri olarak da yönetimin sorunlar?n? açmazlar?n? ve dezavantajlar?n? da gayet iyi biliyorum.o yüzden kolay gelsin.ben bir daha yönetimde bulunmam.muhalefet daha iyi.
early riders da bana cok s?k? dost oldugum yönetim mesaj say?s?na göre artan üye rütbesini muhalif üye diye de?i?tirmekle tehdit edip geyik yap?yor.
tan??maya gelince,ben de cok isterim.hatta br ER toplant?s?na bile bekleriz.
S&S
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.