PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Unstoppable

deer_152
22.01.08, 21:29
UNSTOPPABLE

bmw yeni modelleri olan G 450 X,F 800 GS,F 650 GS,R 1200 GS ADVENTURE 2008,R 1200 GS 2008'de

UNSTOPPABLE (durdurulamaz) vurgusunu kullan?yor ve bunun nedenlerini maddeler halinde s?ral?yor

DETAYLARI OKUMAK ?Ç?N TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links]

G 450 X

F 800 GS

F 650 GS

R 1200 GS Adventure 2008

R 1200 GS 2008

senturk_69
22.01.08, 21:30
2 numara cok güzel tam benlik ona binilir itinayla türkiyeyi gezilir :)

senturk_69
23.01.08, 18:20
bak?n arkada?lar bu ki?iler heryerde c?ka bilir ler 5 parmag?n 5 birmi motora cok binince insan kendini aslan zannedermi? ama unutma sendendaha neaslanlar var kafan? kald?rmayeter ben sl150 yunusu t?rafikte tokatlad?ysam demekki daha cok cal??malar? laz?m :D

satoyama
23.01.08, 20:37
hay?rl?s? olsun ama olay ?udur ALMANLAR daha iyisini yapana kadar ?imdilik en iyisi bu bence abart?l? fiyatlar?n?da hakediyolar

locco
23.01.08, 20:58
4. Kullan?c?lar Forumda küfürlü konu?amaz , küçük dü?ürücü laflar söyleyemez.Büyük harfle yaz? yazmak ba??rmak anlam?na gelir ve fazla kullanmak forumu kirletir. Kullan?c?lar?n yazd?klar? mesajlar anla??l?r olmal?d?r. Bo?,anlams?z ve k?sa Mesajlar yaz?lamaz (hakl?s?n, selam, lütfen, yard?m,gibi yada sadece Smiley eklemek) ve silinir.
7. Forumun Kurallar?na uymayan Kat?l?mc?lar?n Forumda yaz? yazmas? engellenecektir. Bu i?lem ihtar verilmeden de yap?lab?l?r.
8. Ba?ka bir Üye için a?za al?nmayacak Laflar yada a?a??lay?c? Cümleler kullanan, yada her türlü forumun huzurunu kaç?rmak isteyen Kullan?c?lar hakk?nda derhal 1. ihtar verilir, ayni hatayi ikinci defa yap?ld???nda derhal forumumuzdan üyelikleri silinir.
23. FORUM KURALLARI HERKES ?Ç?N GEÇERL?D?R

Yönetime;
gere?inin en sert sekilde yap?lmas?n? talep ediyorum

immigrant
23.01.08, 21:30
Arkada?lar Yunus Polisler ile ilgili veya hükümet hakk?nda yorum yapmayaca??m...
Sadece Selim'inde yukar?da belirtti?i gibi forum kurallar?na dikkat edelim. Her meslek grubunda i?ini iyi yada kötü yapan insanlar vard?r fakat alçalt?c? bir genelleme yap?lmas?na izin veremeyiz. Türk Polis'i veya devletimizin herhangi bir organ? hakk?nda ki yorumlar?m?za lütfen dikkat edelim.

senturk_69
24.01.08, 17:38
arkada?lar bende türk polisine bir ?eydediyim yok onlar?n sayasinde bizler huzurla dolan?yoruz öymenin dediyi gibi her meslekte kötüler var ve bende onlar? kastetdim benim arniyetli olmad?g?m? herkez bilir benden cok bu ülkeyi seven var sa elini öperim bilmem anlata bildimmi arkada?lar by

SmirnouF
25.01.08, 11:36
1 numara 450 special cross cok manyak biseye benziyo,o makinayla girilmedik arazi kalmaz,tabii parasi olana :)