Orijinalini görmek için tıklayınız : buralara gezi planınız varmı?
arkadaşalar şöyle havanın güzel oldugu bir pazar denk getirseniz buralara gelseniz nasıl olur?gideriz biyerlere bi yemek yeriz,muhabbet ederiz hem yol yapmış oluruz nasıl olur? nerden çıktı bu kış günü demeyin hem sizleri özledim hem canım gezmek istiyor gönül ikisinin bir arada olmasından yana :Smile148:
Emreci?im ald?n 600f i yol ka??nt?n geliyor anlad?mda biz neden oraya geliyoruz :D:D
ben bile yollar? ezberledim sizin orda siz gelin anadolu'yu fetedelim :D
yok yok bizgidelim oraya öymen köfte yeriz fenam? olur.
motorize_deli
21.01.08, 06:04
yok yok bizgidelim oraya öymen köfte yeriz fenam? olur.
abi köfte yicek yer çok :D
Oralara 30 sefer gittik..
Ayr?ca emrecim biz gelcez oraya ordan sonra ne yol varki :D Almn???n 600f i gel bakem buralara yol yap biraz :D
o tarafa yar?n mecbur gelicem
ulan emre yapt?n yine trakyal?l???n?..:Smile148::D
Emrecim sen de yeni motor aldin,hic olmadi bi istanbul yap arkadaslarimiz gormeye..
Bak onlar 30 dur geliolar,ayni yollari cektirme arkadaslarimiza..
Ben YBR ile bile kendi capimda onlarin gezilerine karsilik vermeye calistim..
Hem onlarin gonlunu alirsin,hem de motorunu gostermis olursun di mi:smiles_59:
evet emre senin bir istanbul yapman gerekiyor kaç sefer buraya geldiler. ?imdi s?ra bizde sen motorla gidersin bende trenle orda bulu?uruz nas?l olur ?
yoksa emre artç? ta??yam?yormu :D
motorize_deli
21.01.08, 10:43
Yoksa emre uzun yola ç?kam?yormu :D
uzun yolla istanbul-çerkezköy ün ne alakas? var ??
çerkezköy istanbul aras? uzun yol de?il ama istanbul içi uzun i? adresi zor buluyoz :D
motorize_deli
21.01.08, 18:13
emrenin dedi?ini kast etmi?tim :D
600 lü?ü evin önünde park içinmi ald?n emre
bi edirne yak?s?r ona yol müsaihit cünkü
Allahtan zaman?nda ben almad?m öle bi?i :D
Sabit duramazd?m heralde
onu ald?mm? baltaliman?ndan loca al:D
anaaa ben yokken ?ahs?m ad?na söylenen her?eye cevap vermek isterim ama hepsini akl?mda tutam?yom msj yazarken :D ya ho? ne güzel gelin d.yosunuzda istanbula girdimmi full ?ehir içi trafik tad? ç?km?yo viraj laz?m uzun düzlükler laz?m bana söz fazla gaz açm?ycam :Smile148: ygun bi zamanda ya tekirda? da bi köfte yiyelim,i?neada da labilir ,bi ci?er sefas? yapal?m söz ilk f?rsatta da ben kar??l?k olarak bi gezi düzenliycem size do?ru!!bu arada i?ten güçten motora binemiyomki,tam vaktim oluyo ondada hava mok giibi oluyo benm makina acc?k kötü havalardan hazetmiyorda(bende yeni farkettim,dötü ba?? da??t?yo gaz aç?nca)özgür kolan benden,öymen senide tavlada yenmem olurmu anla?t?k m???:Smile148:di?er arkada?lar? kand?rma yöntemleri için emre ye ba?vurmam ?art :D
kola varsa yat?ya bile kal?r?z
kola varsa yat?ya bile kal?r?z
cola yokmu? köfte olurmu
tamam özgür kolan haz?r!!
cola yokmu? köfte olurmu
köfte senin ilgi alan?n ümmet abi
emre eywallah bi ara ugrar detaylar? colay? yudumlarken görü?ürüz
eywallah özgür bekleriz abi.bizde hava ?artlar? müsait olursa yarn silivriye gazl?ycaz ama emre ve gökhan arabayla ben motorla ç?k?cam :D bi topic acar fotolar? payla??r?z in?allah.belki kat?l?m zenginle?ir duruma göre.s?rf bu gezi ihtimali için dün gece ü?enmedim motora pasta cila bile çektim g?c?r oldu yavrum ;)
iyi yapm?ss?n bakal?m duruma göre gelmeye cal?s?r?m
köfte senin ilgi alan?n ümmet abi
emre eywallah bi ara ugrar detaylar? colay? yudumlarken görü?ürüz
ya arkada? sen koladan b?kmad?nm?.
b?k?l?rm? abi adam kola dedi gittik içtik
burayada beklerim nekadar kola içersen iç benden ok.
hemne geliriz gecen hafta zaten direkten dönmü?tü
istanbula gelince ugrar?m
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.