Orijinalini görmek için tıklayınız : Superking'ten kampanya
SUPERK?NG'ten XT 150-17 model motosiklet ald?g?n?zda samsung D900i hediye
[Only Registered Users Can See Links]
o motoru alacak adam?n akl?na ?a?ar?m ben :D ?ahsen 4-5 farkl? firma getiriyor o motoru :D baz?lar? hiç problemsiz kullan?rken genel kullan?c?lar?n %50si hiç servisten ç?km?yor :D
bu modeli dedi?in gibi getiren cok
kullanan da cok
motorize_deli
03.01.08, 16:46
ak?lc? bi kampanya :)
F?rat bizim gibi sürekli gezi yapanlar için böyle kampanya yapm??lar :D ama o motoru al?rsak yolda kalaca??z hiç resim çekemicez :D
unutma ümmet abi bu model motosikletle 60000 km yapt?
Satmak için daha neler yapacaklar merak ediyorum :D:D
Bu motoru almaktan vazgeçene benden d900 kampanyas? düzenleyebilirim belki :D:D
o kadarda kötü oldugunu sanm?yorum
Motosiklet kötü oldu?u için de?il
böyle kampanyalara sinir oluyorum
ona bi?ey diyemem ama motosikleti kötülemeyin bence
en son böle bi tart?smada biri celik motosikleti kötülüyordu gidip ald?m denedim saglam c?kt?
s?rf deniyecez diye bir sürü masraf ettik
Ben zaten motosiklet kötülemem , bugüne kadarda bellietmi?imdir tutumumu...
Hala at sahibine göre ki?ner kan?s?nday?m
bu motoru bir sürü firma getirdi.dünyan?n en kötü motoru ödülünü kazanabilir.?ahsen bir kaç tanesi ile yak?ndan tan??ma ?erefine nail oldum.
ayar tutmayan karbüratör.milyon kez bas?ld?g? için kal?b? bozulmu? olucakki s?f?r grenajalr yerine oturmaz.durdugu yerde k?r?l?r.cünkü ka??t inceli?indedir.içinden eksik vida c?kar vs.
özellikle bir firma bu modelden güzel ekmek yedi.ama gerisinin elinde kald?.500 ytl lik telefon hediye etmelerinden de anla??ld??? üzere.
daha gecen bir tanesini toplad?k kazal?yd?.gidonun tam birle?me yerinde bir fabrika c?k?s? kaynak var ak?llara durgunluk vericek cinsten.
özellikle bu kadar kötü yapm??lar diye bir his olu?tu bende.ümmet abinin 60 000 k?m sine gelince yap?l?r tabi ki.bilmem kaç kez motor yaparak falan yap?l?r.Allah a emanet yap?l?r.
bu yorumlar yukar?daki markadan ba??ms?zd?r.cünkü çin mallar?nda söyle bir durum var.mal? sipari? ederken birbirinn ayn? üç kalite parçadan secim yap?l?p toplan?yor makineler.ne kadar ekmek o kadar köfte durumu yani.o yüzden ayn? mal olmas?na ragmen yukar?daki markan?n kullan?c?lar?ndan yorum almak gerekli.
özellikle dedi?in gibi asya motorun getirdikleri cok tutuldu ve sat?ld?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.