PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbak?r'da Askeri Arac?n Geçi?i S?ras?nda Patlama!

BuRaK
03.01.08, 16:25
Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Caddesi'nde askeri arac?n geçi?i s?ras?nda meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 4 ki?i öldü.

Yetkililer, olay yerindeki 4 cesedin çocuklara ait olabilece?ini belirttiler. Patlamada, aralar?nda asker, ö?renci ve sivillerin de bulundu?u 60'den fazla yaral? oldu?u bildirildi.

S?V?L ARAÇLAR DA YANDI

Diyarbak?r'da askeri arac?n geçi?i s?ras?nda meydana gelen patlaman?n etkisiyle baz? sivil araçlar da yand?. ?iddetli patlamada yaralananlar oldu?u belirtilirken, çevredeki baz? ev ve i? yerlerinin de camlar? k?r?ld?.

?K?NC? BOMBA ?ÜPHES?

Polis çevrede geni? güvenlik önlemleri ald?. ?kinci bir patlama olas?l???na kar??l?k vatanda?lar olay bölgesinden uzakla?t?r?ld?. Binalar da bo?alt?ld?

[Only Registered Users Can See Links]

deer_152
03.01.08, 16:42
üzücü bi olay

senturk_69
03.01.08, 16:44
............................................hayvan lar?:((::(:(:(:(:(::(:(

motorize_deli
03.01.08, 16:44
Evet gerçekten üzücü bir oaly kimle alakas? oldu?u henüz belli de?il ama yinede PKK denilen lanetin i?i olsa gerek...

BuRaK
03.01.08, 16:45
?erefsizlik adilik kans?zl?k :laughing11:

immigrant
03.01.08, 17:06
Saat 5 ten beri tv nin ba??ndan ayr?lmad?m bu olay yüzünden...
Öncelikle ölenler için Allah'tan rahmet , yaral?lar içinde ac?l s?falar diliyorum
Terör denen lanet yaln?zca savunmas?z , habersiz o insanlar?n de?il hepimizin can?n? yak?yor...
Ama biliyorum ki gün gelecek ve bu ?erefsizler kendi kanlar?nda bo?ulacak , kendi ate?lerinde yanacak...
Bize dü?en zarar gören karde?lerimizin , vatanda?lar?m?z?n arkas?ndan a?lamak de?il , dimdik ayakta durup "vatan sa?olsun" demek...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" herkes kürdü , laz? , çerkezi demeden günü geldi?inde teröre cevab?n? verecektir

senturk_69
03.01.08, 17:33
:icon_abiggrin::icon_abiggrin::icon_abiggrin::icon _abiggrin:

deer_152
03.01.08, 18:11
Saat 5 ten beri tv nin ba??ndan ayr?lmad?m bu olay yüzünden...
Öncelikle ölenler için Allah'tan rahmet , yaral?lar içinde ac?l s?falar diliyorum
Terör denen lanet yaln?zca savunmas?z , habersiz o insanlar?n de?il hepimizin can?n? yak?yor...
Ama biliyorum ki gün gelecek ve bu ?erefsizler kendi kanlar?nda bo?ulacak , kendi ate?lerinde yanacak...
Bize dü?en zarar gören karde?lerimizin , vatanda?lar?m?z?n arkas?ndan a?lamak de?il , dimdik ayakta durup "vatan sa?olsun" demek...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" herkes kürdü , laz? , çerkezi demeden günü geldi?inde teröre cevab?n? verecektir

:glasses10: