Orijinalini görmek için tıklayınız : ....:::: fear_factor 'dan MANTI PARTİSİ ::::....
fear_factor
01.01.08, 13:01
Değerli dostlar; uzun zamandır göremediğim ve gerçekten özlediğim ÜMMET abinin onur konuğu olarak katılmasını canı gönülden arzu ettiğim; nevi şahsına münhasır - değerli varlık - ulu önder - bilge kağan - yüce şahsiyet - değerli insan - dost kişilik kategorilerinde daima ilk sıraları paylaşan sevgili Özgür, Erol dayı, Cobalt Cüneyt abi, Hakinen Serkan ( nargile erbabı - ortam insanı ) , Aytaç Avcılar, ve burada isimlerini sayamadığım teşrik-i mesaimiz olan / olmayan tüm dostları bir araya getirecek bir MANTI PARTİSİ düzenlemeyi düşünmekteyim. Tarih olarak Ocak ayının herhangi bir günü olabilir. Hem bu bir anlamda benim de DDY İstanbul'a merhaba partim olmuş olur... ( ''olmuş olur'' nasıl bir cümledir ya ??? ) şimdi tanıdık tanımadık tüm dostlar; sizlerden ricam yer-zaman-mekan ve kesin katılım gibi konularda fikirlerinizi paylaşmanız. Hadi bakalım, bir deli kuyuya yine bir taş atıyor, bakalım 40 akıllı çıkarmayı başarabilecek mi :Smile148:
Önerileri bekliyorum. ''Falanca tarih süper olur'', ''filanca mekanda toplanalım'', ''ben kesin geliyom yazın beni de'' gibi feryat figanları saçın bakalım, ortaya nasıl bişey çıkıcak.
NOT: Eğer katılım olmazsa B planım şudur; Erol dayı - Özgür - Ümmet abi ve ben Boğazda balık olayına akarız, ordan da kop-kopa :dpac:
Künye
Nedir ?: Mantı olayı
Tarih ?: 20 Ocak Pazar
Saat ? : 16:00
Yer ? : Büyük ihtimalle Bakırköy
Mekan ? : Valla şimdilik ben de bilmiyom. Hele bi kişi sayısı netleşsin, elbet başımızı sokacak bi yer buluruz :)
MANTIYA BAYILIRIM, OLAYA BALIKLAMA DALARIM DİYENLER :
1- fear_factor +1
2- motorize_deli
3- unfortune +1
4- erol dayı
5- ümmet abi
6- deer_152
7- senturk_69
8- göksel
9- cobalt +1
10-ihsan alkur
11-dalyan +1
12-burak
motorize_deli
01.01.08, 13:05
Yemek nerde ben orda :D mümkünse pazar günü olsun :D
evlimisin olcay ?
e?er öyleyse han?m çok sevinir :)
hafta sonu olmas? benim aç?mdan çok iyi olur olcay
karde?im olcay sen istersinde ben gelmezmiyim nezaman nereye istersen ben haz?r?m mekan ve yer senvarsan e?er hiç sorun de?il,zamanda önemli de?il.çok özle?tik hasret gideririz.
i?te tel nmr:05427624303
olcay önerin için te?ekkürler tabiki kat?l?r?z
bence ocak ay?n?n 3. haftas? olsun ama gene siz bilirsiniz
mekan konusunda fikri olan varsa söylesin benim bildi?im ortaköy ve bak?rköyde ev yemekleri yapan yerler var
senturk_69
01.01.08, 19:14
mekan belli olusun te?rifederiz nedemek karde? :gleam:
size afiet olsun iyi e?lenceler :)
fear_factor
02.01.08, 07:29
Tarih : 20 Ocak Pazar ( Mant?lar? kaynanatöre yapt?racam, kaz etiyle KARS MANTISI size özel imal ettirecem, o yüzden biraz zaman verin yahu :) )
Yer : Büyük ihtimalle Bak?rköy olur, ço?unluk nereye yak?nsa oras? olsun benim için fark yapmaz. Ancak mant?lar? kaynanatöre yapt?raca??m için; mant? evi olmas? ?art de?il. Bak?rköy'de güzel bi mekan ayarlar?m.
Olay?n ?ekli : Porsiyon usulü olmayacak, kesin gelecekler listesine göre ( art?k 15-20 ki?i herneyse ) 3 veya 4 tepsi ?eklinde olacak. Tabaklara konmay?p, tepsilerden çala ka??k hesab? abanarak yenilmesi lezzetini birkaç kat daha art?rd???ndan o ?ekilde yenmesi gerekti?ini dü?ünüyorum. Ama illaki yok ben steril insan?m illaki tabakta yerim, sosyetik itibar?m? köy usulü tepsiden yiyerek yitiremem diyen varsa, yanlar?nda kendi tabak ve ka??klar?n? getirebilir :)
Bu arada unfortunate, evli misin diye sormu?sun.. Evet, maalesef bir ara bo? bulunmu?tum, evet deyivermi?im nikah memuruna :D
San?r?m ?imdi bir liste yapmam?z gerekiyor.
ilk mesaj?ma sayfan?n ba??na listeyi aç?yorum. Haydi bismillah.
motorize_deli
02.01.08, 07:41
Olcay abi bizde öyle sosyetizim rüzgar?na kap?lm?? yada a??r? siteril tiplemeler yok :D Ayn? kapton çok yemek yedik biz :) No problerm heralde yinede herkez ad?na konu?mak gibi olmas?nda...
Beni ekle abi :)
beni unutmay?n
olcay?m yak???kl?m yogurt ve bol sar?msakda olacak dimi ?
motorize_deli
02.01.08, 09:23
Konunun anlam ve önemini belirten bir resim :Smile148:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
fear_factor
02.01.08, 11:57
en ba?tas?n... aaa yok ya, en ba?a kendimi koymu?um :Smile148: ikinci s?radas?n :icon_dalga:
beni unutmay?n
olcay?m yak???kl?m yogurt ve bol sar?msakda olacak dimi ?
olma m? ya, olma m? :D
sodalar senden ama :Smile148:
karde?im olcay sen istersinde ben gelmezmiyim nezaman nereye istersen ben haz?r?m mekan ve yer senvarsan e?er hiç sorun de?il,zamanda önemli de?il.çok özle?tik hasret gideririz.
i?te tel nmr:05427624303
bol keseden at?yon haberin olsun art?k bo? kezenin kalfas? degilsin hat?rlatay?m 20 ocak oooo cok var daha :Smile148::Smile148:
ihsanalkur
02.01.08, 13:11
bende gelebilirmiyim hemde tan??m?? oluruz i?lerim dolay?s?yla çok yo?un oluyorum birde ben yaz?n binerim motora
motorize_deli
02.01.08, 13:16
bende gelebilirmiyim hemde tan??m?? oluruz i?lerim dolay?s?yla çok yo?un oluyorum birde ben yaz?n binerim motora
Ocak 20 diyoruz :D Atla gel motoruna :)
20 ocak bana uyar
salla kas?k usulüde beim için sorun olmaz mekan konusunu bak?rköylü üeler belirleyebilir
ihsan abi senide aram?zda görmek güzel olur
20 Ocak'ta ben de musaitim. Ummet abi nerde ben orda :D
barboros abiyide getir dalyan abi müsaitse
olcay kardesim kabul ederse dalyan+1 ;)
Bizede yer varm? :Smile148:
herkese yervar sofrada 20 ocak banada uyar olcay iyi dü?ünmü?ün.
bol keseden at?yon haberin olsun art?k bo? kezenin kalfas? degilsin hat?rlatay?m 20 ocak oooo cok var daha :Smile148::Smile148:
bolkeseden atm?yorumki i?satinde gitmiyorum mant?günü ak?am yani i?ç?k???,patron i?ten sonra serbestsin dedi valla.:D:D
motorize_deli
02.01.08, 17:34
Hopaalaaa mant? filan süper olacak.. Yeme?in üzerine birde ?öle demli çay yan?nda koyu bir muhabbet amamn??nn de?meyin keyfimize :)
mant? yemeyeli uzun zaman olmustu zaten
Orda olmay? çok isterdim çoktand?r kalabal?k toplanamad?k ama malesef ocak ay? bana neler getirecek belli de?il...
?n? imkan?m olursa orda olmaya çal??aca??m
motorize_deli
02.01.08, 20:28
in?allah öymencim
mant? getiren bulunur belkide cay sizde içilir:D
motorize_deli
03.01.08, 05:43
mant? getiren bulunur belkide cay sizde içilir:D
?çeriz özgürcüm içeriz :) Sizelere çay?k kral?n? demlerim :D
motorize_deli
03.01.08, 08:08
tmm sana kola olsun.. Karde?imi yollar?z 2 dakka al?r gelir :D
BlackRider
03.01.08, 08:11
biri kola m? dedi:Smile148: :Smile148:
mant? için mekan bak?lacakm?
fear_factor
04.01.08, 13:32
valla mant?lar benden, malzemesi yap?l??? nakliyesi ?v?r z?v?r vs... sodalar kimden, gökselden mi :D mekan için de bi ara bak?rköye kaç?cam, ama bak?rköylü arkada?lar mekan i?ine el atarlarsa çok daha züper olur.
içecek sorun olmaz
mekna? bir an önce belirlemek gerek
daha iki hafta var demi
valla mant?lar benden, malzemesi yap?l??? nakliyesi ?v?r z?v?r vs... sodalar kimden, gökselden mi :D mekan için de bi ara bak?rköye kaç?cam, ama bak?rköylü arkada?lar mekan i?ine el atarlarsa çok daha züper olur.
benim pay?ma ne dü?üyor ne getireyim
daha iki hafta var demi
benim pay?ma ne dü?üyor ne getireyim
bak?rköye yolun dü?erse bi mekan bak yeterli ümmet abi
fear_factor
05.01.08, 10:43
hallederiz yahu, merak etmeyin. ben 5 tepsi mant?y? kaynanatöre yapt?racam, soda vs.. kolay, hallederiz.. geriye bi mekan kald?. mekan da kolay, ben pazartesi günleri izinliyim, öbürgün bi u?rayacam bak?rköye. DON'T PANIC BEYAAAA :D
arkadaslar mekan bakt?k
hakinen serkan detaylar? görü?üp haber verecek
senturk_69
09.01.08, 16:55
olmasa ben burda yer bakay?m burda güzel bir yer var göz dag? gidip kon??ay?m
olur abi sende bi mekan bak
duruma göre degerlendiririz
senturk_69
09.01.08, 17:47
ok yar?n gider konu?urum yetkiliylen sonra hazar?m buraya
Tarih : 20 Ocak Pazar ( Mant?lar? kaynanatöre yapt?racam, kaz etiyle KARS MANTISI size özel imal ettirecem, o yüzden biraz zaman verin yahu :) )
Yer : Büyük ihtimalle Bak?rköy olur, ço?unluk nereye yak?nsa oras? olsun benim için fark yapmaz. Ancak mant?lar? kaynanatöre yapt?raca??m için; mant? evi olmas? ?art de?il. Bak?rköy'de güzel bi mekan ayarlar?m.
Olay?n ?ekli : Porsiyon usulü olmayacak, kesin gelecekler listesine göre ( art?k 15-20 ki?i herneyse ) 3 veya 4 tepsi ?eklinde olacak. Tabaklara konmay?p, tepsilerden çala ka??k hesab? abanarak yenilmesi lezzetini birkaç kat daha art?rd???ndan o ?ekilde yenmesi gerekti?ini dü?ünüyorum. Ama illaki yok ben steril insan?m illaki tabakta yerim, sosyetik itibar?m? köy usulü tepsiden yiyerek yitiremem diyen varsa, yanlar?nda kendi tabak ve ka??klar?n? getirebilir :)
Bu arada unfortunate, evli misin diye sormu?sun.. Evet, maalesef bir ara bo? bulunmu?tum, evet deyivermi?im nikah memuruna :D
San?r?m ?imdi bir liste yapmam?z gerekiyor.
ilk mesaj?ma sayfan?n ba??na listeyi aç?yorum. Haydi bismillah.
arkadaslar ben kat?lamayacag?m ama arkadas?n anlatt?g? g?b? yemen?z? tavs?ye eder?m.mu? lu b? arkadas?m var annes? super mant? yap?yo ben?de al?st?rd? teps?den abanma usulu y?yoruz.fotolar?n?z?da bekl?yorum.
fear_factor
10.01.08, 12:13
özgür yer olay?n? sana havale ettim karde?im, ben mant?lar? yapmaya ba?lad?m, elim,yüzüm,gözüm un içinde :D ç?kartma ?imdi beni d??ar? bu halde :D
ya özgürcüm bu arada bana tan?mad???m birsürü ki?i mail at?p ilk yard?m kursuyla ilgili bilgi istiyor. benim ki?isel bilgilerim hala duruyor mu o malum sitede. onlar? nas?l sildirebiliriz? ilginç ilginç mailler geliyor ilk yard?m kursuyla ilgili.
olcay mekan için hakinen cuma aksam? haber vericek
?adi abide anadolu yakas?nda mekan bak?cak degerlendiririz
san?r?m ilk yard?m kursu konusu duruyor senin oraya att?g?n ilk mesajlarda mail adresin yaz?yordu irtibat için ordan alm?s olabilirler
eeee mant? gününe 10 gün kald? birazdaha sab?r
sabreden dervi? mant?y? görmü?mü ümmet abi
fear_factor
11.01.08, 14:30
özgür i?ler inan?lmaz yo?unla?t?, konutlarla ilgili yeni bir kampanya ba?latt?k ba??m?z? kald?ram?yoruz i?ten güçten. 5 tepsi mant?n?n haz?rl?klar? ba?lad?. ( haber bü?lteni gibi oldu :) ) anadolu - avrupa benim için hiç fark yapmaz. where is the MANTI party :D:D:D:D:D
Türkiye'nin her yer?nde mant? yeme kapasitemiz var DDY olarak...
Sizleri tebrik ediyorum :D:D
motorize_deli
11.01.08, 14:40
Yeriz hemde o biçim :D
mant? günü yalan olmas?nda ne olursa olsun
BlackRider
12.01.08, 17:21
afiyet olsun:):):):):)
fear_factor
15.01.08, 07:09
De?erli dostlar, bir iyi bir de kötü haberim var. ?yi habere tüm YOL arkada?lar?m?n sevinece?ine eminim, kötü haber ise ?imdilik kötü :Smile148:
?Y? HABER : Terfi ettim, uzun zamand?r büyük bir yar???n içindeydim, rakiplerimi geride b?rakarak büyük bir zafer elde ettim. Bizim Holdingte e?ine az rastlan?r bir terfi kazand?m. Okadar mutluyum ki; haber az önce tebli? edildi, e?imden sonra ilk sizinle payla?mak istedim:icon_cool:
KÖTÜ HABER : Dedi?im gibi, asl?nda sadece ?imdilik kötü bir haber, bir erteleme. Dostlar, terfimden dolay? ?irket içi e?itim program?na kat?lmak üzere 2 haftam? Ankara'da geçirmek zorunday?m. Cuma günü Ankara'ya uçmam gerekiyor. Bu ani tebli?, beni hem fazlas?yla mutlu etti, hem de üzdü. Mant? partimizi bu nedenden dolay? ileri bir tarihe ertelememiz gerekiyor. Bizde söz a??zdan ç?kar, bilenler bilir :D
motorize_deli
15.01.08, 07:57
Abi senin ad?na çok sevindim :) ??allah daha yüksek mertebelere ula??rs?n...
Mant? olay?na gelince günlar çuvala girmedi ya :D
Gerçekten çok sevindim daha bir çok ba?ar? yakalars?n?z umar?m....
hiç sorun de?il olcay tak?ld???n konu bu olsun senin zaferin hepimizindir ,gönülden kutlar?m seni.ba?ar?lar yeni görevinde ankaralarda ü?ütme kendini,mant?ya gelince.kurtulman imkans?z nas?lsa k?st?rcaz biyerde.:P:P:P
olcay yeni görevinde basar?lar
senturk_69
19.01.08, 22:21
olcay yeni görevinde ba?ar?lardilerim günlerin ard? gelmediya ba?ka zaman yapar?z
ne zaman isterseniz mekan haz?r
dün serkanla görü?tüm yer konusunda problem yok
De?erli dostlar, bir iyi bir de kötü haberim var. ?yi habere tüm YOL arkada?lar?m?n sevinece?ine eminim, kötü haber ise ?imdilik kötü :Smile148:
?Y? HABER : Terfi ettim, uzun zamand?r büyük bir yar???n içindeydim, rakiplerimi geride b?rakarak büyük bir zafer elde ettim. Bizim Holdingte e?ine az rastlan?r bir terfi kazand?m. Okadar mutluyum ki; haber az önce tebli? edildi, e?imden sonra ilk sizinle payla?mak istedim:icon_cool:
KÖTÜ HABER : Dedi?im gibi, asl?nda sadece ?imdilik kötü bir haber, bir erteleme. Dostlar, terfimden dolay? ?irket içi e?itim program?na kat?lmak üzere 2 haftam? Ankara'da geçirmek zorunday?m. Cuma günü Ankara'ya uçmam gerekiyor. Bu ani tebli?, beni hem fazlas?yla mutlu etti, hem de üzdü. Mant? partimizi bu nedenden dolay? ileri bir tarihe ertelememiz gerekiyor. Bizde söz a??zdan ç?kar, bilenler bilir :D
sonuç?
martta bitti nisana girdik yani 4 ay ertlenmi? bir organizasyonu neticeye baglamak laz?m olcayc?m.
terfinden dolay? kutlar?m ba?ar?lar?n?n devam?n? dilerim ama bu erteleme sana pahal?ya patl?yacak haberin ola:)
topi?i hortlatt?m kusuruma bakmay?n karn?m aç ve can?m mant? çekti.:icon_surprised:
senturk_69
01.04.08, 20:19
valla aynen benimde can?m mant? cek ti bu pazar gitsekte yesekmi acaba mant?n?n geleceyi yok bari biz gidip yiyelim ?öyle yagl? yagl?:D
mant? isteyenler el kald?rs?n o halde:icon_ahappy::plus1:
iyi ev mant?s? yapan bi yer biliyorsan?z degerlendirelim hemen
mant?y? çok severim ama davet eden ortada yok :Pçokyo?un galiba terfiden sonra aramak laz?m olcay? haberi olan varsa yazs?n buraya
ortaköyde kayseri mant?s? yapan bi yer olacakt? dilerseniz gidelim
ortaköyde kayseri mant?s? yapan bi yer olacakt? dilerseniz gidelim
olcayda gelirse elbette gideriz gören bilen varm? kendisini
i?leri yogun herhalde ümmet abi bilemem
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.