PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akranları Bisiklete Binerken Yağmur Motosiklet Kullanıyor.

positive
29.12.07, 15:02
Sakarya'da, akranlar? bisiklete binerken 7 ya??ndaki Zeynep Ya?mur Azizo?lu, motosiklet kullan?yor.
Sakarya'n?n Akyaz? ilçesinde Murat ve Derya Azizo?lu çiftinin ilkö?retim okulu 1. s?n?fa giden 7 ya??ndaki k?zlar? Zeynep Ya?mur Azizo?lu, Dünya Süpersport motosiklet ?ampiyonu Kenan Sofuo?lu'na rakip oldu. 5 ya??ndan itibaren motosiklete binen Ya?mur, Kenan a?abeyine meydan okudu.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Akranlar? Bisiklete Binerken Ya?mur Motosiklet Kullan?yor
Sakarya'da, Akranlar? Bisiklete Binerken 7 Ya??ndaki Zeynep Ya?mur Azizo?lu, Motosiklet Kullan?yor.

Aile dostlar? dünya ?ampiyonu Kenan Sofuo?lu gibi motosikletçi olmak isteyen Ya?mur, ya??tlar? mahalle aras?nda bisikletle dola??rken kendisi babas?n?n kendisine ald??? motosiklete biniyor. Ba??na geçirdi?i kask? ve dizlikleri ile motosikletine binen Ya?mur, babas?yla birlikte tur at?yor. Usta sürücüler gibi motosiklet kullanan Ya?mur'un en büyük hayali Kenan a?abeyi gibi dünya ?ampiyonalar?nda yar??mak.
Ya?mur'un babas? Murat Azizo?lu, ailece motosikletten ho?land?klar?n? ifade ederek, "K?z?m 4 ya??nda motosikletin direksiyon hakimiyetini sa?lamaya ba?lad?. 5 ya??nda iki zamanl? motosikleti sürdü. K?z?mda motorcu ruhu sezdim. Daha sora okuma yazmay? ö?renirse ona 4 zamanl? motosiklet alaca??ma söz verdim. Okuma yazmay? ö?renince 4 zamanl? motosiklet ald?m. ?u an onu kullan?yor. Ya?mur bu konuda çok ba?ar?l?. Aile dostumuz Kenan Sofuo?lu'nu örnek al?yor. Kendisini yar??lara götürdüm. Ya?mur ne olaca??n?
soranlara motorcu olaca??n? söylüyor. Moto GP'de yar??aca??n? söylüyor" dedi.

5 ya??ndan beri motosiklet kulland???n? belirten Ya?mur ise, en büyük hayalinin Kenan a?abeyi ile birlikte dünya ?ampiyonas?nda yar??mak oldu?unu söyledi. Kendisine motosiklet kullanmas?n? babas?n?n ö?retti?ini söyleyen Ya?mur, motosiklet kullanmay? çok sevdi?ini anlatt?. Ya?mur, motosiklet kullananlar? da mutlaka kask takmalar? konusunda uyard?.

Kaynak:guncel-haber.com

deer_152
29.12.07, 15:56
sakaryan?n suyunda m? bi?ey var herkes motorcu oluyo

Duman
29.12.07, 16:17
yaa haber güzel ama 2 cümleyi evirip çevirip 10 kere yazm??lar bu hiç ho?uma gitmedi

BlackRider
29.12.07, 18:09
kücücük k?z?n bile motoru war benim:sad2: :sad2: :sad2:

motorize_deli
29.12.07, 18:12
sakaryan?n suyunda m? bi?ey var herkes motorcu oluyo

özgür bir ara gidip bizde bir iki f?rt çekelim ?u sudan

YAREEENN karde?im bak bak görde örnek al güzelim :)

deer_152
29.12.07, 18:13
san?r?m kolas?ndan içtik ama etki etmedi

motorize_deli
29.12.07, 18:17
suyundan içelim birdahakine :D

Belki bizede bula??r yetenek filan :) Bellimi olur gün gelir MGP de podyuma ç?kar?z :D

Paranoya
29.12.07, 20:42
hey ma?allah :D ssçi olmu? :D

dalyan
29.12.07, 20:53
ben de 12 yasinda baslamistim motora binmeye. Ama bu yasta bir cocuk icin dogru mu? Bence deyil..

BuRaK
30.12.07, 00:25
ben de 12 yasinda baslamistim motora binmeye. Ama bu yasta bir cocuk icin dogru mu? Bence deyil..

Dalyan abi bencede bu ya?ta ho? bi?ey de?il ayr?ca kask?da nazi kasklar?ndan. Allah korusun dü?se felan yüz mahvolur.