Orijinalini görmek için tıklayınız : Tiger 250
05/2007 de ald?m alt?n sar?s? renginde 250cc olmas? performans aç?s?ndan çok iyi gözüksede teksilindir olmas? çabas? titre?imin 120 km süratta çok olmas? ve 120 km sürat üstüne rahat ç?kmamas? arka frenin kampana olmas? çok a??r olmas? eksileri görünü?ü çok güzel aksesuarlart?n? ta??mas?n? bilmesi çift nikelajl? eksoz ön fren çift disk olmas? gaz kolu emirlere tepki vermesi 250cc olmas?na ragmen az yakmas? art?lar?d?r yakla??k 3 ay gibi k?sa sürede durdurakyok tak?m?yla 7000km yol yapt?m herhangi sorunla kar??la?mad?m servislerine gelince çok vasat yetkili olduklar? için mü?teri gibi bak?yorlar di?er özel servisler mü?teri veli nimetimizdir diyorlar. görünü? olarak tigerime çal??ma yapt?m özellikle kullanan arkada?lara motor koruma demiri takt?rmalar?n? ?iddetle tavsiye ediyorum çünki ayaklar?m?z? yan yatmalarda çok koruyor .rüzgar?n?z bol olsun kazas?z sürü?ler
TIGER 250
• Motor : 1Silindir 4 Zamanl?
• Silindir Hacmi : 249 cm3
• Silindir Çap? ve Strok : 72x61,2 mm
• S?k??t?rma Oran? : 8,9:1
• Maks. Güç : 18.9 HP / 8000 d/d
• Maks. Tork : 17,5 Nm / 7000 d/d
• So?utma Sistemi : Hava
• Çal??t?rma : Elektirikli
• Ön Fren : Çift Disk
• Arka Fren : Tambur
• Ya?lama Tipi : Ya? pompas?
• Ate?leme : CDI
• Akü : 12V/8Ah
• Ön Süspansiyon : Teleskopik
• Arka Süspansiyon : Hid.tek Amortisör
• Yak?t Tank? Kapasitesi : 18 Lt
• Ön Lastik : 110/90-16
• Arka Lastik : 130/90-15
• Boyutlar? : 2180*800*1120
• A??rl??? : 185 kg
• 100 km'de ort. yak?t maliyeti : 3,86lt
• Sele Yüksekli?i : 730 m
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Shot with Canon DIGITAL IXUS WIRELESS ([Only Registered Users Can See Links]) at 2007-08-19
Shot with Canon DIGITAL IXUS WIRELESS ([Only Registered Users Can See Links]) at 2007-08-19
motorize_deli
19.08.07, 08:21
Tigercilere süpper bilgiler :)
keşke her motoru böyle deneme fırsatımız olsa :)
Erol abi paylaşım için teşekkürler...
Tigercılara faydalı olacağından eminim...
Bendende standart tiger fotoları...
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ve benim gibi siyah sevenler için standart olmayan bir tiger ben çok beğendim....
görüntüsü ve karizmasıda ağır bence
bu aralar tigere yani kendi motoruma görünü? çal??mas? yapt?m depo üstü koruma ve didon için çanta ön cam? ald?m ama takmaya f?rsat?m olmad? ben motorumu çok seviyorum:puro::smiles_15:
Abi siyahını bende cok sevıyorum baksana resme....
valla öymen benim motorum olmadığı zaman bu motorun sarısını alabilecekmiyim derdim kendime mevlam imkanlar dahilinde aldık bir tane kazasız belasız kullanıyoruz agız tadıyla biniyoruz hepimize kazasız sürüşler
Amin abi amin ama siyahı cok guzel diyorum ben hala....
kısmet artık bizimkinede altın sarısı düştü
k?smet art?k bizimkinede alt?n sar?s? dü?tü
en güzeli bizdeki abi bo?ver :D:D:D
ben s?yah?n? al?rsam alana kadar en güzel sen?nk? :S:S
te?ekkürler öymen
ne demek abi yi?idi öldür hakk?n? ver demi?ler he erol abi bu arada ben öysana bir terslik olmazsa keeway süperligt almay? dü?ünüyorumda acaba bu koruma demirini ona takt?rabilirm
yiz bana oldukca guvenl? geliyor d?gerler?ne gore de tabi birde püskül ve depo ustune janjanl? deri :S:S :Smile148:
süper l.150 niyekine sen kardeşine güveniyormusunkikendini motorun üstünde dizginleye bilir mi ?????
süper l.150 niyekine sen karde?ine güveniyormusunkikendini motorun üstünde dizginleye bilir mi ?????
abi ya?? 18 oldu ben 13 yas?nda veletkende mob?lete b?n?odum ?st?yorsa art?k ba?lamal? ki ak?ll? olmas? laz?m d?zg?nlemesse olacag? bell? zaten ben defalarca kez anlatt?m... Sl 150 demem?n neden? baslang?c olarak h?zl? b?r motor deg?l ... Koruma dem?r? sayes?nde yan yatmada fazla hasar almaz bunu dusundum b? ogrens?n bakal?m ger?s?ne allah ker?m
bencede isabet olur ama sorumluluklarını biliyorsa mesele yok birde hafif bir makina
Abi ben ona herşeyi anlattım burdanda sürüş teknıklerı nı okuyup ban a gelip sordugu seylerde var bu işin sorumlulugunu alınca ne kadar güzel oldugu belli... Akıllı olursa eger bızımle beraber güzel vakıt gecırır olmazsa en ıyı ıhtımal benım halımde yatar allah korusun .....
Koruma demırı sence sl150 uye olurmu abı?????
onların koruma demiri var leventin motorundaki korumayı hatırlarmısın aynısı hemen hemen
Abi o demırı bılıorum gurkan abınınkınındede vardı galıba ben sendekı demırı cok begendım yanlardan falan cıkıyorya hoş gozukuyor hem daha guvenlı gıbı onun için sordum
iyi bir kaynakçı bence uydurur yerıne :D:D sence olmazmı üsküdardakı hakan ustaya GOTURMEK LAZIM MI DERSIN YOKSA?=
valla ilk önce denemek lazım
neyse o gun gelınce dusunelım sımdı tiger konusu dagılmasın
okeydir elimden geldiğince yardımcı olurum
Saol abi biliyorum yardımcı olcanı vakti gelince kapındayım... :D:D:D
bende bundan istiyorum ya :( erol abi tavsiye edermisin :) ya regal dd250e yada tiger250 ama ben tiger istiyorum :)
Saygılar :P
tiger biraz agır iyi düşün
çok güzel duruyoda :( ben taşırım ağarlık sorun diilde kullanışlımı falan die şeettim :)
kullanışlı aksesuarları iyi taşıyor bana mı denk geldi çok sağlam bir makina sadece titreşim var vede ağır biraz motor aldınmı herşeyi götürüp serviste yaptırman gerekmiyor elin birazda alet edevat tutman gerekiyor bu iş nede olsa hobi
ayıpdır sölemesi body'ciim ya ben :) bacaklarımda kuvvetli :P taşırım :P
o zaman mesele yok şimdiden güle güle kullan
teşekkür ediyorum saygılar :P
1) alet edevatla alakan yok....
2) başlangıc olarak ağır gelir o makıne
motorize_deli
08.09.07, 19:20
öysana bu gün msn de 1 saat dil döktüm heralde alamıştır bişiler :)
çok ağır makina yolda hiç kıvrak değil sakın yanaşma öysan
motorize_deli
09.09.07, 20:51
çok a??r makina yolda hiç k?vrak de?il sak?n yana?ma öysan
ERol abini dinle öysan tecrübe konu?uyor :icon_bounce:
zaman erol dayıyı haklı çıkarır diye boşuna dememiş atalarımız.....
tigerı ben çok beğeniyorum ama düz ve boş yolun makinesi sahılde trafik olmucak yavaş yavaş püskülleri sallandıra sallandıra gezicen....
sağlamlığına da sağlam ama istanbul trafıgındeyız atık hafıf ve kıvrak olmak gerek
05/2007 de ald?m alt?n sar?s? renginde 250cc olmas? performans aç?s?ndan çok iyi gözüksede teksilindir olmas? çabas? titre?imin 120 km süratta çok olmas? ve 120 km sürat üstüne rahat ç?kmamas? arka frenin kampana olmas? çok a??r olmas? eksileri görünü?ü çok güzel aksesuarlart?n? ta??mas?n? bilmesi çift nikelajl? eksoz ön fren çift disk olmas? gaz kolu emirlere tepki vermesi 250cc olmas?na ragmen az yakmas? art?lar?d?r yakla??k 3 ay gibi k?sa sürede durdurakyok tak?m?yla 7000km yol yapt?m herhangi sorunla kar??la?mad?m servislerine gelince çok vasat yetkili olduklar? için mü?teri gibi bak?yorlar di?er özel servisler mü?teri veli nimetimizdir diyorlar. görünü? olarak tigerime çal??ma yapt?m özellikle kullanan arkada?lara motor koruma demiri takt?rmalar?n? ?iddetle tavsiye ediyorum çünki ayaklar?m?z? yan yatmalarda çok koruyor .rüzgar?n?z bol olsun kazas?z sürü?ler
TIGER 250
• Motor : 1Silindir 4 Zamanl?
• Silindir Hacmi : 249 cm3
• Silindir Çap? ve Strok : 72x61,2 mm
• S?k??t?rma Oran? : 8,9:1
• Maks. Güç : 18.9 HP / 8000 d/d
• Maks. Tork : 17,5 Nm / 7000 d/d
• So?utma Sistemi : Hava
• Çal??t?rma : Elektirikli
• Ön Fren : Çift Disk
• Arka Fren : Tambur
• Ya?lama Tipi : Ya? pompas?
• Ate?leme : CDI
• Akü : 12V/8Ah
• Ön Süspansiyon : Teleskopik
• Arka Süspansiyon : Hid.tek Amortisör
• Yak?t Tank? Kapasitesi : 18 Lt
• Ön Lastik : 110/90-16
• Arka Lastik : 130/90-15
• Boyutlar? : 2180*800*1120
• A??rl??? : 185 kg
• 100 km'de ort. yak?t maliyeti : 3,86lt
• Sele Yüksekli?i : 730 m
o benim ilk göz a?r?m
valla motor satıldı satılmadı önümüzdeki yaza ilk iş lastikleri değiştirmekle başlıyacağım
satılır o satılır....
Abi satıp zat al bence :D:D
valla sen aklımı celdin burg400 2004 model fiyatlar baya uygun gibi,ama parçaları pahalı
abi arıza yapmıyor o meret sen kaça bulabildin ?
sahibinden.com'a bak biraz bekliyeceğim aslına bakarsan tiger benim ilk göz ağrım kolay kolay vazgeçmem
abi ben baktım daha uygun bulabılcegımızı düşünüyorum...
taş gibi alet tork yerinde 170 vuruo :D:D:D
rahat yağmur çamur yok trafikte kıvır kıvır geç daha nolsun
tiger o benim ilk göz ağrım yaklaşık 8800 km oldu çıt yok maşaallah
yaklaşık iki haftadır direksiyon borusu geleçek servisi aradım daha gelmedi gelince biz size haber veririz dediler peki sipariş verdiniz mi dedim tabi verdik dediler:icon_baas:
hep ayn? yalanlar
sab?r göstericez ne yapal?m allahtan elimizde yok çinden getirtiyoruz demediler:icon_rolleyes:
özellikle tiger ve kanuni kullan?c?lar? yag göstergesi cam olan modeller resimdeki camdan yan?n?zda yedek bulundurunuz cam?n yerinden ç?kma ihtimali yüksek bir tiger kullan?c?s?n?n hat?rlatmas? üzerine yan?ma yedek ald?m motora kulland???n?z ya?da bulundurman?zda da fayda var
[Only Registered Users Can See Links]
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.