Orijinalini görmek için tıklayınız : motosikleti olmayan genc
BlackRider
17.12.07, 06:13
A8TDaI_rxcEyorum sizin:gleam::smiles_59:
BlackRider
17.12.07, 07:12
walla ya bi motorum yok :sad2: :sad2: :sad2:
BlackRider
17.12.07, 13:36
bende yak?nda ankarada yanl?z ba??na kalan gencin dram? die c?kar?y?m:D:D
senturk_69
17.12.07, 15:39
gercekten cok hüzünlü kim motor istiyosa bana ba? vursun fazla olmamak kayd?yla:gleam:
ben isdiom ben isdiom :P :D
senturk_69
17.12.07, 15:50
sen yasakl?s?n abinden ok gelince olur:)
BlackRider
17.12.07, 15:54
sen yasakl?s?n abinden ok gelince olur:)
:icon_dalga: :icon_dalga:
al bendende okadar :xcrying:
?imdi bunu kim yapm??t?r bilemeyece?im...
Belki akl? ba??nda bir adam, belki 15 16 ya??nda bir genç...
Öysan yada kamil kalk?p boyle bir video yapsa bugun hiç umrumda olmaz , beni hiç etkilemez..
Bence motosikleti anlamak ve ona göre aya??n? denk atmak gerek aksi taktirde motosiklet seni çok zor durumlara at?yor...
Öysandada Kamildede ba?lam?? bir ss sevdas?...
Biri edirne yoluna ç?k?p h?z denemesi yapma yolunda , öbürü alt?nda 250r ? olan zengin bebeleriyle kap?s?p rezil etme hayal?nde...
Olmaz arkada?lar bu sozlerle ben? de a?len?z?de ?kna edemezs?n?z...
motorize_deli
17.12.07, 19:03
Emin olusunki edirne yolu çok elveri?li bunu için :P Hangi saçma insan söylüyor onu ? :D
250R la zengin veletlerini peri?an etme hayallerine gelince. Bu kafayla daha çok hayal kurars?n?z.. SS olay? yanl?? i? bence. Ad? üstünde süper sport spor amaçl?. Sizler sporcumusunuz yoksa motorcumu ? Bence önce buna karar verin sonra motor seçimini yap?n. Hee bende sportif motorlar? seviyorum. ?ç güdüsel olarakm? desem ne gönlüm hep onlara kay?yor. Fakat mant???mda uzak durmam gerekti?ini biliyor. Motosikletlin üstüne oturup mar?a basmak bile ba?l? ba??na bir adrenal?n. B?rak?n bu tür gereksiz dü?leri. Sa?lam gitmek daha mant?kl? :) H?zl? gitmekten. ?llaki ek??ndirik bir?eyler ar?yorsan?z motocross u denersiniz. En fazla kol bacak k?rars?n?z. Ben ?imdiye kadar motocross yar??lar?nda ölen sporcu 1 yada 2 tane duydum. Ya SS ?
ooop noluyor? :Smile148: arkada?lar i? motorda da de?il buna sahip olmu? cahil ki?iliklerde kalan oranda kadere kalm?? bence.ss kullanmak eminim ki herkesin i?i de?il,sa?lam bir plotaj i?i ayr?ca sa?lam reflexlerde ?art!!herkese çekici gelmeyebilir gerek kullan?m yönünden gerek korkudan.ama ?u bi gerçektir ki tehlikeyi motor de?il ki?inin kendisi yarat?r.ben ss alma yolunda son noktaya gelmi? biri olarak tarafl? bir savunma sunmuyorum ortaya,sunmakta istemiyorum.ben performans tutkunu biriyim ama bu motoru al?p paso tapa gaz gezdi?im ya da gezece?im anlam?na gelmez.ben cross harici bir çok motora bindm ve akl?ma yatan tarz ss oldu,*?ç? k?r?k bi kaç hatuna hava atmakta de?il amaç,egomu tatmin etmekte de?il sadece keyif almak!!
Ve Edirne yolu gerçekten gaz açmak için ideal :D
motorize_deli
17.12.07, 19:27
Dostum one :) SS e dü?man de?ilim Olmamda . Üstelik tutkunuyum :)
Fakat i?in asl? bizim insan?m?z SS e binecek kadar bilinçli de?il!
walla ailemde öymende ikna olur olmaz :) o k?s?mlar t?n :) ben al?cam :) SS im olucak bu kadar :):D
motorize_deli
17.12.07, 19:31
walla ailemde öymende ikna olur olmaz :) o k?s?mlar t?n :) ben al?cam :) SS im olucak bu kadar :):D
Zopal?kls?n :D
senturk_69
17.12.07, 19:32
sana tavsiyem 125 likle ba?laman uzun ya?amak istiyosan benden sana abi nasihati 2 veya 3 sene bin sonra 250 sisiye gec ondan sonra büyük al?r?sn arkada?lar büyük ss demek ölümdemek ben ak?ll?y?m ben kendimi bilirim bo? bunlar biz dürküz türk dedimmi deli demek tir ona binen ki?i her ne olursa olsun gggggaaaaaazzzzzzllllllllllaaaaaarrrrrrrrr
banane ya :D kendi istedi?imimi alcam milletin istedi?inimi :D
abi tamam ho? al?ns?n ama bu konunun ciddiyetinin fark?na var?ls?n istiyorum,gerçekten hakim olunmad??? taktirde tehlike demek.ama illa sesi için al?nacaksa bu naked almak çok daha mant?kl? olur kanaatindeyim
gt250r isdiom ?adi abi oda dü?ük bi ihtimal :( cbr125 alcam san?r?m bilmiom daha :)
gazlamaaaayaaaannnn ç?kmaz kat?l?yorum ?adi abiye,elinin alt?nda güç var ve kullanm?ycan he pehhhhh:laughing1:
senturk_69
17.12.07, 19:37
bensana uzun ve sagl?kl? ya?aman?n s?rr?n? verdim gerisi senin karar?n sen hiç motordan dü?tümmü bir dü?ün cevap ver
gazlamaaaayaaaannnn ç?kmaz kat?l?yorum ?adi abiye,elinin alt?nda güç var ve kullanm?ycan he pehhhhh:laughing1:
hakl?s?n gazlamayan yok ben dediyom diyecemde ben rezing binip te gazlamayan görmedim 10 senedir barsa konu?sun ben bile bindiyim zaman gazl?yorum nekadarda öleceyimi bilsemde cön kü erkeksi duygular hep hep dahadaha derdurur
yok dü?medim abi in? dü?memde :)
senturk_69
17.12.07, 19:39
iyi ozaman in? dü?messin ama dü?düyün zaman tercübe gerekir sogukkanl? olman gere kir bunlarada sahip olman için 4 sene binmem laz?m bir fiil bilmem anlata bildimmi
anlatabildin abi biliyorum çok uzun tecrübeler gerek :)
motorize_deli
17.12.07, 19:43
Hele ss plotaj aç?s?ndan ayr? bi maharet ister :)
Herkez bnm gibi CBR125le dizlerini yere basmaz :D hala izleri var :P
ghost free
18.12.07, 05:03
Benimde yok:(
:)kim yapm??sa bu klibi gelsin motorumu vericem ona yani o kadar hüzünlendim:)
Al?rs?n sen yava? al ama dikkat et töbe töbe...
banane ya :D kendi istedi?imimi alcam milletin istedi?inimi :D
Ya??n kaç can?m senin?? Kafanm? basm?yor?
gt250r isdiom ?adi abi oda dü?ük bi ihtimal :( cbr125 alcam san?r?m bilmiom daha :)
Al al cbr 125 al tam senlik
yok dü?medim abi in? dü?memde :)
Dü?medi?in ve bu i?ten hiç anlamad???n için konu?uyorsun
anlatabildin abi biliyorum çok uzun tecrübeler gerek :)
Nerden biliyorsun?? Anlat bakal?m hadi :laughing11:
ihsanalkur
18.12.07, 06:36
:gleam::Smile148:madem çocu?unu çok seviyorsun ona motor ald?rm?yorsun konyada 3 tekerli bisiklet ler var hemde motorlu al onda bir tane 20 km ile gezdir karde?im benim ailemde ald?rm?yordu motor ben öyle yapt?m.
BlackRider
18.12.07, 07:17
öncelikle yorumlar?n hepsini okudum hepsi anlaml? hepside olabilecek durumlar :xpost_thanks:bide ?u war 250cc ile gazlanmaz ancak alt?nda iyi bi makina olacak 600cc o zaman gazlan?rybr 125 fiyatlar? baya dü?mü? 1.700-900 e kadar dü?mü? yani hem mant?kl? hem grenajs?z dü?üp kalksamda fazla parca s?k?nt?s? yok.Hyosung gt 250 r makine ho?uma gidio ama k?smet i?te ama gt 250 yar??mak için alm?yorum.:xpost_thanks:
in?allah k?sa zamanda motoruna kavusur
ilk motosikletimi ald?m diyede bi klip yapar
BlackRider
18.12.07, 07:38
o günü sab?rs?zl?kla bekliom
gelir elbette ama bencede ailenin gözünü korkutmayacak bi motosikletten baslaman en iyisi olur
bide ?u war 250cc ile gazlanmaz ancak alt?nda iyi bi makina olacak 600cc o zaman gazlan?r:xpost_thanks:
Kamil gazlama ne demek söylesene bana bi...
Gt250 r la 160 170 gitmek gazlamak olmuyormu???
gelir elbette ama bencede ailenin gözünü korkutmayacak bi motosikletten baslaman en iyisi olur
Bence mesele ailenin gözünü korkutmamak de?il...
BlackRider
18.12.07, 15:02
özür dilerim oymen abi:smiles_59:
bi racing dedik mevzu ç?kd? :) kamil vazm? geçsek bu sewdadan ne :P :D
BlackRider
18.12.07, 15:18
yok ben vazgeçmedim de oysan ba?lang?c olarak ba?ka motor dü?ünüom f?rat abi saolsun fikirlerimi degi?tirdi iyice kullanmay? ögrendikten sonra;)ss;) benim için herkeze cok :xpost_thanks:
Kamil mant?kl? bir karar vermene sevindim...
Tebrik ederim hakk?nda hay?rl?s? olur in?
BlackRider
18.12.07, 15:58
in?:D:Doymen abi:D
öymen ben onu köprüyü gecene kadar dedim zaten yüksek cc bi motosikleti tecrübesi olmadan kullanmak ailesine ürkütücü gelebilir
ama sevimli bir scooter o kadar itici olmayabilir
aha kamil ay?p ettin ?idmi tek kald?m bu yolda :Smile144::crying:
BlackRider
18.12.07, 18:51
oysan tek kalmadan filan deil karde? bak ben gene racingciyim ama yani ?öle dü?ün daha yürümeyi bilmeyen cocuk nas?l futbol oynar yada ba?ka bi örnek yani cbr 125 r alacam racing ama ?u war bu gün f?rat abi oymen abiylede konustuk gt r hem ag?r hemde virajlarda dielim ki dü?tü hem grenaj paras? hemde bi sürü sorun yani gel ilk ba?ta güzel motorla ba?layal?m zaman gelir 600cc racing cekeriz ;)ben senin yan?nday?m gene merak etme;)
orta yol bulunmu?,sevindim
matrixcim sana yolnda ba?ar?lar ben yolumdan dönmem :D
öymen ben onu köprüyü gecene kadar dedim zaten yüksek cc bi motosikleti tecrübesi olmadan kullanmak ailesine ürkütücü gelebilir
ama sevimli bir scooter o kadar itici olmayabilir
Ya ba?kan benim demek istedi?im ?u...
Motor al?rken aileyi yava? kullanaca??m , bu zaten di?er yar?? motorlar? gibi deil o kadar h?zl? gitmiyor , full korumayla bir?ey olmaz vs. sözlerle ?s?tmak mumkun motora kar??..
E?er ki?i motor alacaksa bence önemli olan aile de?ilde kendini tan?d?ktan sonra motor almas?d?r...
E?er ben scooter ald?ysam sebebi ss le h?z yapaca??m , s?n?r?nda durmayaca??md?r.
Dönme alabiliyosanda al hadi bakal?m
DDY Admin + EV?N?N admini
Dönme alabiliyosanda al hadi bakal?m
DDY Admin + EV?N?N admini
görü?ürüz ;)
motorize_deli
19.12.07, 07:46
oysan tek kalmadan filan deil karde? bak ben gene racingciyim ama yani ?öle dü?ün daha yürümeyi bilmeyen cocuk nas?l futbol oynar yada ba?ka bi örnek yani cbr 125 r alacam racing ama ?u war bu gün f?rat abi oymen abiylede konustuk gt r hem ag?r hemde virajlarda dielim ki dü?tü hem grenaj paras? hemde bi sürü sorun yani gel ilk ba?ta güzel motorla ba?layal?m zaman gelir 600cc racing cekeriz ;)ben senin yan?nday?m gene merak etme;)
Seni ayakta alk??l?yorum... :icon_ahappy::icon_ahappy:
Gel ne olursan ol gel yeterki do?ru yola gel :)
Kimse sana SS e binme demiyor. Ama her?eyin zaman? var. Küçük büyük kullan?m tarz? itibariyle ss ss'tir. Bunu en iyi bilenlerdenim :Smile148:
Ya ba?kan benim demek istedi?im ?u...
Motor al?rken aileyi yava? kullanaca??m , bu zaten di?er yar?? motorlar? gibi deil o kadar h?zl? gitmiyor , full korumayla bir?ey olmaz vs. sözlerle ?s?tmak mumkun motora kar??..
E?er ki?i motor alacaksa bence önemli olan aile de?ilde kendini tan?d?ktan sonra motor almas?d?r...
E?er ben scooter ald?ysam sebebi ss le h?z yapaca??m , s?n?r?nda durmayaca??md?r.
??te kendini bilen örnek bir Rider :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.