Orijinalini görmek için tıklayınız : Gasgas Modelleri
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
TRIAL
ENDURO
ENDURO FSR
CROSS
SUPERMOTARD
SUPERMOTARD FSR
QUAD
PAMPERA
fena motorlar de?il gibi
hac? bunlar Türkiyede varm??
türkiye distrübütörü yok bildi?im kadar?yla ama yurt d?s?ndan getiren vard? illaki
cross ve enduro sevenler bilir bu modeli
birde bunlar 2008 model varsa eski modelleri vard?r
en üstteki ne :huh:
trial diye geciyor herhalde bunlar?nda ayr? bi yar?s? var genelde t?rmanma seklinde bu yüzden koltugu yok san?r?m
ilginç aletler valla
baz?lar? ho?
senturk_69
15.12.07, 19:06
abi bunlar benim cok ho?uma gitti:D
motorize_deli
15.12.07, 19:48
Trial olan hareket ve artistik bi?i.. Rampalardan filan atlamak de?ilde ta?lara yüksek basamaklara ç?kmakta kullan?lan bi motor tipi.. K?br?sta bunlar?n bi ?ovunu izlemi?tim...
Yanl?? gözlemlemi? olabilirim ama bu motor hem ileri hem geri gidebiliyordu...
SUPERMOTARD FSR ve PAMPERA oldukça ho?uma gitti :)
trialda viteste yok gibi nerde?
ihsanalkur
18.12.07, 07:27
gas gas model motorlar ispanyada üretilmekte ve süper motorlar da?a ta?a dire?e t?rman?rlar bizzat gördüm ama kullanmad?m.
Avrupa'dan motor getirmek biraz daha pahal?ya maloluyor. Çinden gelen motorlar kilo i?i geldi?i için, Çinden gelen 3 motor, Avrupa'dan gelen 1 motorun masraf?na e?it. Dolay?s? ile GasGas Türkiye'ye gelse bile orta s?n?f kullan?c?ya yine hitap edemeyecek. Benim gibi off-road ve s?rad??? motor severlerin i?i yine ba?ka bahara kal?yor yani :)
belkide talep olsa bi getiren bulunur
motorize_deli
18.12.07, 12:55
Avrupa'dan motor getirmek biraz daha pahal?ya maloluyor. Çinden gelen motorlar kilo i?i geldi?i için, Çinden gelen 3 motor, Avrupa'dan gelen 1 motorun masraf?na e?it. Dolay?s? ile GasGas Türkiye'ye gelse bile orta s?n?f kullan?c?ya yine hitap edemeyecek. Benim gibi off-road ve s?rad??? motor severlerin i?i yine ba?ka bahara kal?yor yani :)
Bunlarla Uluda?a daha iyi ç?k?l?r dimi :Smile148:
belkide talep olsa bi getiren bulunur
3 -5 tane ile olcak i? de?il san?r?m :)
Düsbritörlük ald??? takdirde herhangi bi firma daha kolay olur gibime geliyor...
yurt d???nda bilinen bir marka sadece cross amaçl? üretiliyor diye biliyorum hatta bi çok motorcu ne oldu?u bilmeden bu markdan?n stickerlerini motoruna yap??t?rm??t?r ço?u ya? veya benzin markas? anar eminim:smiles_59:
Düsbritörlük ald??? takdirde herhangi bi firma daha kolay olur gibime geliyor...
getirenden kast?m buydu zaten
mustafa abi onlar genlede yar?s motosikletlerindeki sponsor stickerlar?na benzesin diye yap?l?yor he birde grenajdaki cizikleri kapat?yor
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.