PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Shock geçmi? olsun...

motorize_deli
11.12.07, 15:22
Arkada?lar geçmi?ler olsun cesur abi kaza yapm??...

Bu ak?am son anda de?i?en durumlardan ötürü bana gelip plakas?n? alacakt?. Emniyet ?eridinde durup beni aray?p telefonu kapad?ktan sonra bir polis arac? çarpm?? kendisine.. Kolunun incindi?ini söyledi. Motorda çok hasar varm??. ??in içinde polis var kendini kurtarmak için tüm nüfuzunu kullanacakt?r. Umar?m i?ler yolunda gider motorunu eski haline getirir...

Allah beterinden saklas?n.!!!!

deer_152
11.12.07, 15:25
gecmi? olsun cana gelecegine mala gelsin

Paranoya
11.12.07, 15:34
çok geçmi? olsun abi

ummet
11.12.07, 15:40
geçmi? olsun cesur karde?ime allah beterinden saklas?n.

deer_152
11.12.07, 15:47
az önce konustum kendisinde önemli bi?ey yokmus ama motorda hasar varm?s
yar?n birde kaza raporunu alcakm?s

immigrant
11.12.07, 15:47
Geçmi? olsun....
Kendinde bir?ey olmamas? çok güzel motor bir ?ekilde toplan?r...
Allah tekrar?n? göstermesin in?

deer_152
11.12.07, 15:50
in?allah...

BuRaK
11.12.07, 15:55
cesur abi can?na bir?ey olmam?? bo?ver gerisini

positive
11.12.07, 16:47
Çok geçmi? olsun Cesur....
sana bi?ey olmamas? mutlu haber.

Duman
11.12.07, 16:55
çok geçmi? olsun cesur abi motor önemli de?il toplan?r eski haline getirilir. cana gelece?ine mala gelsin

headhunter251
11.12.07, 17:33
büyük geçmi?ler olsun.Allah beterinden korusun...

senturk_69
11.12.07, 18:00
cesur karde? cok geçmi? olsun sana bir ?ey olmam??ya onada ?ükür (cesurun tlf veren varsa sevinirim bende ki nere gitti anlamad?m valla )

deer_152
11.12.07, 18:05
özel mesajdan gönderdim sadi abi

G-Ü-L
11.12.07, 18:29
ilginiz için te?ekkürler en önemlisi cesurdu allahtan ona bir?ey olmam?? sadece kolu incilmi? ?imdi yat?yor motor için üzülüyor ama yap?cak bir?ey yok olan olmu? allah korumu? gerçekten cesuru iyki vars?n :Dcesur:D

senturk_69
11.12.07, 18:32
gül cesura benden cock cok selam söyle kendine iyi baks?n yak?nda yan?n?zday?z

ummet
11.12.07, 18:35
sondurum nas?l oldu ,varm? bir ihtiyaç elimizden gelen bi?ey olursa lütfen haberimiz olsuni.gece gindüz saat kaç olrsa olsun.

0 5427624303 tel

deer_152
11.12.07, 18:40
sondurum nas?l oldu ,varm? bir ihtiyaç elimizden gelen bi?ey olursa lütfen haberimiz olsuni.gece gindüz saat kaç olrsa olsun.

0 5427624303 tel

dü?ünmen yeter ümmet abi:icon_abiggrin:

dalyan
11.12.07, 18:42
Cesur kardesim buyuk gecmis olsun. Ne cana gelsin, ne mala gelsin. Kolay kazanilmiyor :( Allah beterinden saklasin kardesim..

G-Ü-L
11.12.07, 18:49
gül cesura benden cock cok selam söyle kendine iyi baks?n yak?nda yan?n?zday?z

onunda sana slm ver yengeyide al?n gelin ben gelemiyorum malum çocukta var bu sayede tan??m?? oluruz çok sevinirim gelirseniz:D

0 5427624303 tel

çok saol abicim gerçekten sorman yeter ?uan çok iyi merak etme sen gözüm gibi bakar?m ona:D

senturk_69
11.12.07, 18:55
karde?ime iyi bak dile benden nediler sen yeterki hemen iyle?sin sahalara dönsün

G-Ü-L
11.12.07, 18:59
karde?ime iyi bak dile benden nediler sen yeterki hemen iyle?sin sahalara dönsün

saol abicim elimden geleni yap?yorum söz gözüm gibi bak?cam

skater
11.12.07, 19:23
çok geçmi? olsun cesur
Allah beterinden korusun

motorize_deli
11.12.07, 20:56
??in garip yan? emniyet ?eridinde duruken polis otosu kafadan çarp?yor :D yani ters yönde yoksa benmi ters anlad?m :S

immigrant
11.12.07, 21:14
Nazarl?k laz?m o motora

BlackRider
12.12.07, 09:11
geçmi? olsun abi:sad2::sad2::sad2:

SHoCK
12.12.07, 15:17
Hepinize Ayri Ayri Tsk Ler Arkadaslar Sagolun

Once Olai Anlatayim Ben Normal Yolumdan Giderken Telefon Caldi Gorusmemi Bitirdim Firati Aradim Pilakalar Icin Konustuk Telefonu Cebime Koyarken Firen Sesi Duydum Kafami Kaldir Digimda Polis Arabasinin Geldini Gordum Sanirim Viraji Alamamis Aslinda Ufakbir Firaj Nasil Alamadi Bilmiyorum Yerler De Islak Oldugu Icin Toparlayamamis Anladim Kacar Yok Kesin Vuracak Kendimi Atmak Istedim Ama Basaramadim Kafadan Vurdu Gozumu Actigimda Cimlerde Yatiyordum Beni Kaldir Dilar Bir Seyimin Olup Olmadini Sordular Bende Yok Dedim Ambulans Cayilalim Dedi Biri Ben Yok Iyiyim Dedim Sadece Kolum Da Biraz Sanci Var Dedim.
Neden Orda Durdumu Sordu Bende Telefonla Konusuyordum Dedim Peki Sen Neden Benim Seridim Desin Vede Hizlisin Dedim Acelemiz Vardi Diyor Neyse Ucuz Yirttin Birsey Olmamis Diyor Neyse Konuyu Uzatmayim Baya Tartistik Baska Ekip Cagirdi Tabi Arkadasini ( Polis Kendi Yaptigi Kazanin Raporunu Kendi Tutamiyormus) Raportutuldu Alkol Muaynesi Yapildi Verdi Elime Bir Kagit Dedi Yarin G It Su Karakoldan Kaza Raporunu Al Bugun Gittim Ama Giderken Icimde Hala Bir Umit Vardi En Azindan %20 Onlar Suclu Olsun Yeter Dedim Icimden Raporu Aldim Bir Anda Terlemeye Basladim Inanamadim Ya 8 De 8 Ben Sucluyum
Hemen Bir Kac Kisiyi Aradim Durumu Anlattim Benim Kuzen Lerden Biri Jamdarma Olay Yeri Incelemeye Bakiyor Rutbesini Bilmiyorum Askerlikten Pek Anlamam Ona Durumu Anlattim Hayir Olmaz Rapor Tutamazlar Orasi Bizim Yerimiz Dedi O Kisima Biz Bakiyoruz Dedim Bunu Duyun Ca Sevindim Onuda Yanima Alip Kaza Yaptigim Yere Goturdum Bir Sok Ta Orda Yedim 10 Metre Abi 10 Metreyle Kacir Misim 10 Metre Geride Yapsam Kazayi Onlar Bakiyor Mus Buraya Polis Bakiyo Yapa Bileceyimiz Hic Bir Sey Yok Dedi Sap Gibi Kaldim Goz Gore Gore Enayi Yerine Konulduk
Valla Bilmiyorum Arkadaslar Simdi Olayi Sizinle Paylasiyorum Ya Aklima Geliyor Hala Sinirden Elim Ayagim Titriyor Neyse Aklimda Bir Suru Sey Var Aslinda Ama Onlara Soylenicek Burda Olmuyor
Neyse Kalin Salicakla Tekrar Tesekurler Ilginiz Icin
Bir Kere Daha Anladim Ki Koru Masiz Motora Binilmez Bu Arada Uzerimdeki Kask Gormeniz Lazim Hala Sakliyorum Millete Gostermek Isin Nasil Siddetli Carpdiysam Kask Karpuz Gibi Yarildi
Gorusmek Uzere Arkadaslar Bye

positive
12.12.07, 15:27
tekrar geçmi? olsun cesurum aman sen bize laz?ms?n..

deer_152
12.12.07, 15:48
cesur tekrar gecmi? olsun sigorta ne diyor bu durumda

senturk_69
12.12.07, 16:29
hay ben opolislerin......

ummet
12.12.07, 16:32
ay?dan post polisten dost olmaz,onlarla ne dü?man ne dost olunjur.ayn??ey kendi ba?lar?na gelse ortal??? aya?a kald?r?rlar.

one
12.12.07, 20:54
cesur abi büyük geçmi? olsun,cana gelmesinde bo?wer..

hohori
12.12.07, 21:34
cesur gecm?s olsun .saat gec aram?yorum yar?n arayacam.

satoyama
12.12.07, 21:44
tühh ben geçmi? olsun abi kesin bi kan ak?t derim zaten bayramda geliyo nazar i?te abi gösteri?li alet nazar bu allah seni korumu?

Hammer
13.12.07, 06:27
Cesur çok büyük geçmi? olsun.

Neyse ki sende fazla bir?ey yok.

Memleketimizde adaletin durumu bir kez daha ortaya ç?km?? bu olayla.

Hadi diyelim sen orada durmakla bir miktar kusurluydun ama ters ?eride girip sana çarpan?n hiç mi suçu yoktu.

Ke?ke ambulans ça??r?p hastaneye gidip i? göremez raporunu alsayd?n.

O zaman daha farkl? olabilirdi.

motorize_deli
13.12.07, 06:40
Cesur çok büyük geçmi? olsun.

Neyse ki sende fazla bir?ey yok.

Memleketimizde adaletin durumu bir kez daha ortaya ç?km?? bu olayla.

Hadi diyelim sen orada durmakla bir miktar kusurluydun ama ters ?eride girip sana çarpan?n hiç mi suçu yoktu.

Ke?ke ambulans ça??r?p hastaneye gidip i? göremez raporunu alsayd?n.

O zaman daha farkl? olabilirdi.

Abi emniyet ?eridinde durman?n nesi kusur ? Emniyete almak için kendini orda durmu? . Yanl??m?y?m ?

ömer
13.12.07, 06:45
Cesur Arkada??m...çok Geçmi? Olsun....

Hammer
13.12.07, 06:49
Abi emniyet ?eridinde durman?n nesi kusur ? Emniyete almak için kendini orda durmu? . Yanl??m?y?m ?

?imdi f?ratc?m emniyet ?eridinde durmay? gerektiren ve hatta zaruri k?lan ko?ullar nelerdir ve ne ?ekilde durulur ona bir bakmak laz?m.

Tabi yanl?? anla??lmas?n ben Cesur karde?imi ele?tirmek için yazmad?m o yaz?y?.Ele?tirdi?im ba?ka bir ?eydi.

Ama kendisinde de belki bizim bilemedi?imiz bilsek de mant???m?za s??d?ramayaca??m?z baz? kanunlar sebebiyle bir miktar kusurlu olabilece?ine dikkat çekmek istedim.

Ok? ;)

immigrant
13.12.07, 06:56
?imdi f?ratc?m emniyet ?eridinde durmay? gerektiren ve hatta zaruri k?lan ko?ullar nelerdir ve ne ?ekilde durulur ona bir bakmak laz?m.

Tabi yanl?? anla??lmas?n ben Cesur karde?imi ele?tirmek için yazmad?m o yaz?y?.Ele?tirdi?im ba?ka bir ?eydi.

Ama kendisinde de belki bizim bilemedi?imiz bilsek de mant???m?za s??d?ramayaca??m?z baz? kanunlar sebebiyle bir miktar kusurlu olabilece?ine dikkat çekmek istedim.

Ok? ;)

+11111111111

motorize_deli
13.12.07, 06:57

Ok? ;)

H??? anlad??m galibaa.... :)

SmirnouF
13.12.07, 07:41
buyuk gecmis olsunlar diliyorum

G-Ü-L
16.12.07, 18:36
Arkadaslar Malum Motorda Sigorta Var Kasko Yok Sigortada Tirafik Cezasini Karsiliyor Yani Masrafi Motorun Hasarini Karsilamiyor

Burdan Sizin Araciliginizla Calistigim Yer Olan ,alfatek, Genel Muduru Cansev Tumer Beye Tskler Ediyorum Kaza Mesayi Saati Icinde Oldugu Icin Motorun Hasarinin Sirket Tarafindan Karsilanacagini Soyledi Cok Tskler

Aslinda Sirket Beni Karakoye Mazeme Almak Icin Gonderdi Bende Firatin O Civarda Calistigini Bilgigim Icin Onada Ugrarim Diye Dusundum Saat 16:00 Di Sanirim Motorla Daha Cabuk Gider Gelirim Diye Motorla Gitmek Istedim Ama Sirkete Bunu Soylemedim Tabi Once Birton Azar Isittim Mesayi Saatinde Motora Bindigim Icin Sonra Genel Mutur Bu Sevincli Haberi Bana Verdi Hersey Yarin Belli Olacak Eger Sirket Karsilamazsa Biz Kendi Aramizda Hallederiz Dedi Sagolsun

Arkadaslar Tekrar Hersey Icin Tskler Sagolun

SHoCK
16.12.07, 18:39
Yaw Gene Yanlislikla Hanimin Uyeligini Kullanmisim Ozur

deer_152
16.12.07, 18:45
beni motosikletle içeri almad?lar diye k?zm?st?m ama
?imdi bu haber ?irket için iyi oldu

BuRaK
16.12.07, 18:52
euhehe cesur abi üzülcek bi?i yok o zaman :) sana bi?i olmad???na dua edelim

senturk_69
16.12.07, 19:34
Arkadaslar Malum Motorda Sigorta Var Kasko Yok Sigortada Tirafik Cezasini Karsiliyor Yani Masrafi Motorun Hasarini Karsilamiyor

Burdan Sizin Araciliginizla Calistigim Yer Olan ,alfatek, Genel Muduru Cansev Tumer Beye Tskler Ediyorum Kaza Mesayi Saati Icinde Oldugu Icin Motorun Hasarinin Sirket Tarafindan Karsilanacagini Soyledi Cok Tskler

Aslinda Sirket Beni Karakoye Mazeme Almak Icin Gonderdi Bende Firatin O Civarda Calistigini Bilgigim Icin Onada Ugrarim Diye Dusundum Saat 16:00 Di Sanirim Motorla Daha Cabuk Gider Gelirim Diye Motorla Gitmek Istedim Ama Sirkete Bunu Soylemedim Tabi Once Birton Azar Isittim Mesayi Saatinde Motora Bindigim Icin Sonra Genel Mutur Bu Sevincli Haberi Bana Verdi Hersey Yarin Belli Olacak Eger Sirket Karsilamazsa Biz Kendi Aramizda Hallederiz Dedi Sagolsun

Arkadaslar Tekrar Hersey Icin Tskler Sagolun

BUGUN DUYDUGUN EN GÜZEL HABER :)

immigrant
16.12.07, 19:46
cesur abi gözün ayd?n :D:D

dalyan
16.12.07, 20:17
Allaha sukur. Ne cana geldi, ne mala geldi :)