Orijinalini görmek için tıklayınız : "motosiklet" en cok tıklayan iller
internetin en büyük arama motoru googlede motosiklet kelimesi tahmin edilecegi gibi en cok türkiyede t?klan?yor peki bunun illere göre dag?l?m? nas?l?..
?LLER
1. Mugla, Turkey
2. Samsun, Turkey
3. Istanbul, Turkey
4. Antalya, Turkey
5. Bursa, Turkey
6. Izmir, Turkey
7. Izmit, Turkey
8. Ankara, Turkey
9. Adana, Turkey
10. Erzurum, Turkey
evet mu?lada baya yayg?n diye biliyorum
ege k?y?s? motosiklet konusunda oldukca yayg?n bir bölge
bizim memleketi de geçmemek laz?m ama interneti t?klayan varm? desen hiç sanmam orta anadolu ve adana çok fazla motor olay? zaten bizim ilçde motorsuz ev yok
bizim memleketi de geçmemek laz?m ama interneti t?klayan varm? desen hiç sanmam orta anadolu ve adana çok fazla motor olay? zaten bizim ilçde motorsuz ev yok
dogru mustafa abi
oradakiler motosikletle dogrudan baglant?l? olduklar? için google de arama ihtiyac? duymam?slard?r
?nanm?yorum ya ?stanbul hala ilk s?rada de?il...
Buran?n insan? trafik çilesini çekmeye mahkum
güzel bir ara?t?rma olmu? :) yaln?z erzurum'u ilk 10 da görmek beni ?a??rtt? do?rusu, y?l?n 8 ay?n? k?? ya?ayan bi memlekette motosiklet ne gezer :P hepsi mi tuzlu su motorcusu bunlar?n :D
bu da motosikletin en cok yanl?s yaz?lma sekli (motorsiklet) ile c?kan sonuclar
?imdi antalyadaki tugba arkadas?m?z?n hassasiyetini anlad?m
1. Balikesir, Turkey
2. Antalya, Turkey
3. Izmir, Turkey
4. Adana, Turkey
5. Bursa, Turkey
6. Istanbul, Turkey
7. Izmit, Turkey
8. Samsun, Turkey
9. Ankara, Turkey
10. Kayseri, Turkey
bursadada pek bi ss a?k? var :) iki kez gittim ikisindede caddede ?ov yap?yolard? :P
motorize_deli
10.12.07, 06:39
güzel bir ara?t?rma olmu? :) yaln?z erzurum'u ilk 10 da görmek beni ?a??rtt? do?rusu, y?l?n 8 ay?n? k?? ya?ayan bi memlekette motosiklet ne gezer :P hepsi mi tuzlu su motorcusu bunlar?n :D
Kelebek de?illerde ondan :D
kirklareli motor kullanicisi sayisi bakimindan yuksek ama bizimkilerin galiba googlelama huylari yok :D
motorize_deli
13.12.07, 07:56
kirklareli motor kullanicisi sayisi bakimindan yuksek ama bizimkilerin galiba googlelama huylari yok :D
san?r?m öyle :D
bursada genelde kawasaki tercih edilir renginden dolay?
hakl?s?n galiba
motorize_deli
13.12.07, 09:19
bursada genelde kawasaki tercih edilir renginden dolay?
ne alaka ?
kawasaki ninjalar yesildir bursasporun rengi al?nt?dada nedeni yaz?yor
kawasaki ninjalar yesildir bursasporun rengi al?nt?dada nedeni yaz?yor
sebep iste bu,bursaspor taraftari sikidir ve fanatiktir ,timsahlar.iste bu yuzdende yesil tercih edilir
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.