PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PIAGGIO MP3 250 3 Tekerlekli Motosiklet

DoRLioN
07.12.07, 19:58
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

3 tekerlekli PIAGGIO MP3 ile, motosiklette devrim!

PIAGGIO MP3 250 Kas?m itibariyle Türkiye’de…

Piaggio ilk Vespa modelini 1946 y?l?nda lanse ederek yepyeni bir ula??m arac? olarak “scooter”? ve Avrupal?lara özgürlü?ü sunmu?tu. 60 y?l sonra Piaggio motosiklet dünyas?na devrim niteli?inde bir ba?ka ürün sundu: Yenilikçi, 3 tekerlekli “scooter” PIAGGIO MP3 250, üstelik 2 tekerle?i önde!
Piaggio MP3 250, Kas?m'dan itibariyle 15.965 YTL lik fiyat?yla Türkiye’de sat??a sunuluyor.

Tasar?m

2 tekerlekli motosikletlere k?yasla daha fazla yol tutu? ve güvenlik sa?layan Piaggio MP3 250 ayn? zamanda performans?yla ve kullan?m kolayl???yla keyifli bir sürü? imkan? veriyor.

Öndeki 2 tekerlek, sürü? dengesini yeniden tan?ml?yor. 2 ba??ms?z tekerlek, motosikletlerde görülmemi? bir denge ve yol tutu? ve sonuç olarak güvenli performans sa?l?yor. Piaggio MP3 250 ?slak asfalt zeminde zorlu ko?ullarda test edildi?inde yol tutu?ununun farkl?l???, fark ediliyor!

Trafikte veya ?ehir d???nda, güvenli sürü? konusunda rakip tan?mayacak Piaggio MP3 250, arnavut kald?r?m? veya bozuk asfalt yollarda dahi kolayl?kla ve güvenle yol al?yor. Kompakt “Super-Scooter” ebad? ve manevra kabiliyetiyle Piaagio MP3 250, park esnas?nda da rahatl?k sa?l?yor. Özel kilitleme sistemi de arac? ayak / sehpas?na kald?rmadan park halinde b?rakabilme rahatl??? veriyor.

Motor

250 cc olarak Türkiye yollar?nda boy gösterecek Piaggio MP3’ün 4 zamanl?, 4 sübapl?, s?v? so?utmal? motoru Euro3 emisyon standartlar?na sahip. 250 cc elektronik ate?lemeli ve 22,5 beygir gücündeki motor, Piaggio MP3’e uzun yol sürü?lerinde de performans sa?l?yor.

Yüksek h?zda dahi yol tutu?, emniyet ve performans? ile benzersiz sürü? keyfi veren Piaggio MP3 250, farkl?l?k yarat?yor ve motosiklet dünyas?nda yeni bir dönem ba?lat?yor.

one
07.12.07, 20:02
delikanl?y? bozar abi +1 teker :D bunla nas?l yat?can viraja,tekere de gelmez,stoppie de olmaz :D

immigrant
08.12.07, 05:04
delikanl?y? bozar abi +1 teker :D bunla nas?l yat?can viraja,tekere de gelmez,stoppie de olmaz :D

emre virajda deli yat?yor bu .... dizlerini yere de?direbiliyorsun yani :D:D
Teker konusunda bir?ey demicem ama stoppie n?n kral?n? yap?yor...
bence motosikletmi??
hay?r...
önyarg?l?m?y?m ???
bence evet

ghost free
08.12.07, 05:47
Bence bir bayan için ba?lang?ç mtr olarak ideal. Görünü? dizayn ve teknik olarakta baya iyi...
Ke?ke onu alabilecek param olsayd?, hemen alabilseydim.. :(

immigrant
08.12.07, 05:51
mine abla 2 tekerden ?a?ma derim :D:D

ghost free
08.12.07, 06:07
mine abla 2 tekerden ?a?ma derim :D:D

Zaten onu alacak param yok maalesef...:D
?n?allah durumlar düzelirde, ne oldu?u farketmez bir scooter al?r?m art?k..

immigrant
08.12.07, 06:10
in?allah....

deer_152
08.12.07, 07:54
mp3 bana ho? gelmiyor

Paranoya
08.12.07, 08:48
ho? gözüküyo :) ben bunlar?n yatt?n? bilmiyodum :) k?smende olsa motorun zevkini tatt?rabilir kan?mca :)

motorize_deli
08.12.07, 15:32
ben buna motor demem :Smile147::icon_miz1:

DoRLioN
08.12.07, 18:46
evet arkada?lar, ben konuyu açt?m çünkü dün ak?am ntv automotion program?nda bu motosikleti incelediler. benim a?z?m aç?k kald? izlerken. korkarak söylüyorum ki ilerde bildi?imiz motosikletin yerini alacak gibi gözüküyor, çünkü çok daha emniyetli motosikletlere göre, gerek frenleme olsun, gerekse yol tutu?u ve kilitlenme riskine kar?? ve yan yana iki tekerlek olmas?na ra?men motosikletin kaplad??? alanda ah?m ?ah?m bir art?? yok. ilk ba?ta (5-10 sene) hepimiz 2 teker felsefesini inatla koruyacak olsak da ilerde kaç?n?lmaz ?ekilde biz de 3 teker hegemonyas?n?n esiri olaca??z gibime geliyor, aha buraya yazd?m. 100 y?l?n en büyük bulu?lar?ndan biri. bak?n bakal?m 2-3 sene içinde çan çin çon modelleri piyasaya ç?k?yor mu ç?km?yor mu :)
aksini iddia eden varsa ç?ks?n kar??ma :P bende ik ba?ta olur mu öyle ?ey dedim duygusal davranarak. gene de karar sizin. ?u a?ama da ben de hayatta almam ve binmem :P hiç de erkeksi de?il en az?ndan. kafamdaki tek soru i?areti ön tekerlerin düzene?inin dayan?kl?l???, çünkü programda izledi?ime göre elektronik kontrollü bir sistemi var ve bilirsiniz i?in içine mekanik de?il de elektronik girdi mi sizi her an yolda b?rakabilir.çok kompleks bir yap?ya sahip. ?öyle ki, her iki tekerlek de birbiriyle devaml? haberle?iyor, durumlar?n? bildiriyorlar, farzedin ki 3-5 sene kulland?n?z, sonra bir gün sistem çal??mad?, direkt yerdesiniz ve kendinizi asfalt? öperken buluyorsunuz :) yorumlar?n?z? bekliyorum ;)

SHoCK
08.12.07, 19:02
bence har?ka b?r mak?na

one
08.12.07, 19:46
ya bu kadar yeni ve elektronik tabanl? bir makinaya güvenmek gerçekten güç.ben ne kadar övgü al???n? bilsemde ?u aletlerin almam yinede,yaww iki teker neyimize yetmiyorr,ve kesinlikle diretiyorum bu aletle keyifli viraj al?nmaz haftaiçi tozlanan dizliklerimiin bi pazar tozunu alay?m desem otobanda nas?l olcak bununla ki? ben deviririm bunu mazallah :smiles_59:

BuRaK
08.12.07, 19:47
Güzel makina

BlackRider
08.12.07, 21:03
bence 2 tekerden ?a?ma :icon_abiggrin::glasses10:

immigrant
08.12.07, 21:22
evet arkada?lar, ben konuyu açt?m çünkü dün ak?am ntv automotion program?nda bu motosikleti incelediler. benim a?z?m aç?k kald? izlerken. korkarak söylüyorum ki ilerde bildi?imiz motosikletin yerini alacak gibi gözüküyor, çünkü çok daha emniyetli motosikletlere göre, gerek frenleme olsun, gerekse yol tutu?u ve kilitlenme riskine kar?? ve yan yana iki tekerlek olmas?na ra?men motosikletin kaplad??? alanda ah?m ?ah?m bir art?? yok. ilk ba?ta (5-10 sene) hepimiz 2 teker felsefesini inatla koruyacak olsak da ilerde kaç?n?lmaz ?ekilde biz de 3 teker hegemonyas?n?n esiri olaca??z gibime geliyor, aha buraya yazd?m. 100 y?l?n en büyük bulu?lar?ndan biri. bak?n bakal?m 2-3 sene içinde çan çin çon modelleri piyasaya ç?k?yor mu ç?km?yor mu :)
aksini iddia eden varsa ç?ks?n kar??ma :P bende ik ba?ta olur mu öyle ?ey dedim duygusal davranarak. gene de karar sizin. ?u a?ama da ben de hayatta almam ve binmem :P hiç de erkeksi de?il en az?ndan. kafamdaki tek soru i?areti ön tekerlerin düzene?inin dayan?kl?l???, çünkü programda izledi?ime göre elektronik kontrollü bir sistemi var ve bilirsiniz i?in içine mekanik de?il de elektronik girdi mi sizi her an yolda b?rakabilir.çok kompleks bir yap?ya sahip. ?öyle ki, her iki tekerlek de birbiriyle devaml? haberle?iyor, durumlar?n? bildiriyorlar, farzedin ki 3-5 sene kulland?n?z, sonra bir gün sistem çal??mad?, direkt yerdesiniz ve kendinizi asfalt? öperken buluyorsunuz :) yorumlar?n?z? bekliyorum ;)

yunuscum oncel?kle cbr 125 i motosiklet olarak kabul eden b?r m?llet olarak b?rkac y?la kadar bunuda kabulleneceg?m?z gerceg? aç?k....
Yaln?z ?u varki....
?lerde 2 tekerl?ler uret?mden kalks?n.... b?tek bu kals?n y?nede b?neceg?m? sanm?yorum :D:D
??in içine teknoloj? girince zaten motosiklette kar??y?m.....

one
09.12.07, 08:20
abi tamam teknoloji de laz?m ama dozunda,temel felsefeyi bozmadan..!