Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Size Ne Kattı
Arkada?lar motosiklet size ne katt????
Bana sab?r katt?... Eskiden dü?ünüyorumda daha sab?rs?zd?m.... ?imdi bir viraja ne kadar acelem olursa olsun gerekti?i h?zda girmem gerekti?ini biliyor ve uyguluyorum...
Zaman .... Günde 3 saatten fazla trafikte vakit geçirirdim... 2 saat azaltt?m bu kayb?... Her 12 günün biri bana kald?...
Hayata bak??... Eskiden belki hayata daha da korkarak bakard?m... Ama yerdeki bir ta? belki hayat?m?n son an?n? ya?amama sebep olacakken bunu bile bile sevdi?im ?eyi yapmam ; yar?n? göremeyecekmi? gibi dü?ünmem hayata bak???m? çok daha geli?tirdi... Belkide biraz daha çabuk büyümemi sa?lad?...
Herkesin özgürlük der.... ??te onu hissetmemi sa?lad?... Belkide hiçbirzaman göremeyece?im yerleri oyles?ne can?m ?sted?g? zaman gördüm...
Motosiklet bunlar?n hepsinin yan?nda bana tarz katt? , anlam katt? ve çok güzel dostlar katt?....
Ya Size????
banada abiler katt? :P ama daha motorum yok :( i?e giriom az kald? :Smile148:
bana da bamba?ka bir dünyaya aç?lma f?rsat? katt?.....hiç fark?nda olmad???m farkl? ya?am biçimleri, insanlar?, özgürlük hissinin ne demek oldu?unu ve daha da önemlisi sorumluluk duygusunu derinden anlamam?......eh motosikleti sadece bir araç olaran görenlere bir?eyler ifade eder diye dü?ünüyorum...
11 yasindan beri bu meretin ustundeyim. Motor benim bir parcam gibi. Hic onsuz olmadim ki. Yani gelisimimi motorla tamamladim diyebilirim biryerde. Ama birgun motorsuz kalirsam benden neler goturur dusunemiyorum bile :(
güzel dostluklar?n yan? s?ra ileride gülümseyerek anlat?lacak pek çok güzel an? b?rakt?
"zaten ben bunlar? an? olsun diye ya?ad?m"
motorize_deli
07.12.07, 16:24
* Ya?ama ba?ka ba?ka bir bak?? aç?s?.
* Unutulmayacak maceralar.
* Her an kendimi ülkenin ba?ka bir yerinde bulabilme heyecan? mükemmel bir his :) ( Biraz abartt?m galiba :P )
* Yanl?zl???m? a?t?m motorla. Çünki akl?m?n ucundan bile geçmeyecek güzellikteki dostlar?m? tan?d?m.
Kim derdiki günün birinde bi otoyol kenr?nda çad?rda 0 derecede yataca??m? :D.
* Bir sonraki viraj yada bir sonraki kav?akta ne olacak acaba? Bu bilinmezli?in verdi?i heyecandan ötürü a??r?
hassasla?an ve geli?en iç güdüler.
* Farkl?l?k. Motor üstündeyken kask?m?n alt?ndan gördüklerim ?u ki; insanlar bir farkl? bakar bizlere.
Edirnedeki benzincide gördüklerimi unutmuyorum :) Çocu?un gözlerimin içine bakarak annesinin kula??na f?s?ldamas?n?
ve daha bir sürü ?ey...
motosiklet bana ne katt?? :) çok güzel bir soru...
saatte 5 kmlik bir h?zla yenilen so?u?un saatte 100 km lik bir h?zla k?yaslanamayaca??n? gösterdi bana. art?k yürürken ü?ümüyorum :P
kendimi iki tekerlekli uçak gibi hissettmeme sebep oldu?u zamanlar oldu :)
hayata ne kadar ince bir iple ba?land???m?z? anlad?m bir kez daha...
kimi zaman günümüz ?övalyeleri gibi gördüm kendimizi, ya da cervantes'in yel de?irmenleriyle sava?an don ki?ot'u misali...
gaz vermenin çok kolay, fren yapman?n ne kadar zor oldu?unu ö?rendim...
güzel bir amaç u?runa toplan?p ya?an ya?mura, esen so?uk rüzgara ra?men grup sürü?ü yapman?n ne kadar zevkli oldu?unu ö?rendim...
san?r?m daha ö?renece?im çok ?ey var...
ba?ka kimseye bi?ey katmad?m? peki??
ba?ka kimseye bi?ey katmad?m? peki??
öymen'in sayesinde scooterc?lara sayg? duymay? ö?rendim :P
te?ekkür ederim arkada??m :D:D
ama k?z?m olursa bi scooterc?ya gene de vermem :icon_wink: vites ?art :P
seninkinde vites varda noluyo :D:D
hee dogru ustunde çay içmek için kullan?yordun sen zaten :D:D
neyse konuyu da??tmayal?m gel bufa :D:D
olum ben en az?ndan çay içiyorum, senin, scooter üzerinde sahura kalkt???n? görenler olmu? :pizza: :icon_koop:
komutan?m duyumlar dogru....
b?rgun esk?seh?r , b?gun marmar?s , b?gun sakarya, b?gun tek?rdag farkl? sehirlerde sahurdayd?m :D:D
neyse bufma konuyu :D:D
senturk_69
29.12.07, 07:33
motor bana cok ?ey katt? ba?ta yeni yerler görmek ve cok iyi akkada?lar kazand?rd? ve cok s?k?ld?g?m zamanlarda sinirimi ald? ve alm?yada devam ediyo bakal?mnezamanakadar alacak
aray?? içine girdi?imde bir limand? sadece.
ama tan?d???ma çok sevindim bana katt?klar? , nekadar geç tan??t???m?z? gösterdi...:)
sab?r,sa?lam bir irade,iyi dostlar,haf?zama kaz?d???m yeni yerler ve ?uan akl?ma gelmeyen birçok ?ey katt?!
Ba?ka kime ne katt? peki ???
buaralar sadece s?k?nt? :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.