PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece karadam?!

positive
05.12.07, 09:18
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

motorize_deli
05.12.07, 09:37
çin yada tayland olmal? buras? :D

positive
05.12.07, 09:50
adamlardaki motosiklet kullanma oran? % 53
Türkiyede bu noran % 1.6 :(

ghost free
05.12.07, 09:53
one yaaa.....:laughing1::laughing1::laughing1::laughin g1::laughing1:

o kay?k o kadar motoru nas?l ta??yor öyle...

deer_152
05.12.07, 09:57
ilginç bir resim

kumsal flimindede buna benzer görüntüler oluyordu sinek gibi motosiklet var bu memlekette

BuRaK
05.12.07, 10:00
ço?undada kask var ve büyük hacimli motor yok denebilir..

deer_152
05.12.07, 10:25
tasarruflu insanlar
genelde cup tabir edilen motosikletler
bende en saglam motosiklet olarak bunlar? degerlendiriyorum

BuRaK
05.12.07, 10:40
Benim cup motorsikletlerden edindi?im deneyim: inan?lmaz kaç?yor :) debriyaj olmad??? için tutam?yorsunuz motoru

deer_152
05.12.07, 11:29
ben tarz?m ve deneyimim olmad?g? için denemedim hiç
ama vites degi?tirmek normla vitesli motosikletler gibi degil san?r?m(bir asag? di?erleri yukar? dogru büyüyen)

Duman
05.12.07, 11:37
Benim cup motorsikletlerden edindi?im deneyim: inan?lmaz kaç?yor :) debriyaj olmad??? için tutam?yorsunuz motoru

o motosikletlerde 2 tane debriyaj var
1.si vitese bast???n zaman normal vitesli motosikletlerdeki gibi ay?rma yap?yor bu sayede vites de?i?imi yaparken motor tekerden ayr?l?yor

2. si ise otomatik vitesli motosikletlerdeki gibi (scooterlar gibi) vitese att???n?zda motorda el debriyaj? olmad??? için motor direk gitmeye ba?l?yacakt?r veya stop edecektir bunu önlemek içinde böyle bir debriyaj sistemi koymu?lard?r

yani vitesli motosikletler bunlardan daha seridir ve daha az sorun ç?kart?rlar.

dalyan
05.12.07, 14:11
Dikkat ettim de elemanlarin ikisinin agzi kapali. Heralde foseptikten geciyorlar :D

deer_152
05.12.07, 14:15
olabilir dalyan abi

motorize_deli
05.12.07, 14:19
allah korusun bi alabora olsalar motorlar patates olcak :D

immigrant
05.12.07, 14:53
arabal? vapur alamayan ülkeler için güzel bir seçenek

satoyama
05.12.07, 20:15
yani vitesli motosikletler bunlardan daha seridir ve daha az sorun ç?kart?rlar.

hehehe malesef bu bölüme kat?lam?ycam dünyan?n en sa?lan ve en uzun ömürlü ve en iyi vites sistemi cup motorlardad?r emin olabilirsin :D

motorize_deli
06.12.07, 06:25
motorlu sandal :D

deer_152
06.12.07, 10:31
hehehe malesef bu bölüme kat?lam?ycam dünyan?n en sa?lan ve en uzun ömürlü ve en iyi vites sistemi cup motorlardad?r emin olabilirsin :D

bende mustafa abiye kat?l?yorum teknik bilgim yok ama
izledi?im kadar?yla köy yerlerine gidildi?inde genel kullan?m?n cup motosikletler oldugunu görüyoruz
buda onlar?n daha ekonomik daha kullan?sl? ve masrafs?z olduklar?n? gösteriyor

cup deyince efsane honday? saymassak akl?ma ilk gelen motosiklet modenas t?r

headhunter251
06.12.07, 20:41
Cup lara motor demiyorum hiç güvenilir görünmüyorlar.B?rak?n ?anzumanl? olsun,debriyaj? olsun debriyaj otomatikmi? bilmem neymi? Allah muhafaza debriyajdan bi sorun c?ksa ?ak diye yolda kor adam?.Vars?n olsun debriyajl?s? olsun,en kötü ihtimalle tel kopar.de?i?tirirsin olur biter:smiles_59:

satoyama
07.12.07, 14:20
Cup lara motor demiyorum hiç güvenilir görünmüyorlar.B?rak?n ?anzumanl? olsun,debriyaj? olsun debriyaj otomatikmi? bilmem neymi? Allah muhafaza debriyajdan bi sorun c?ksa ?ak diye yolda kor adam?.Vars?n olsun debriyajl?s? olsun,en kötü ihtimalle tel kopar.de?i?tirirsin olur biter:smiles_59:

bence sen ?u cuplar? iyice bi ara?t?r çinliler hariç bunlar çok kulaktan dolma yada senin mant???ndaki ?eyler gibi geldi bana dünyan?n en sorunsuz en sa?lam motosikletleri kesinlikle cuplard?r (çinliler bile di?erlerine göre öyle) bu benim görü?üm de?il birebir tecrübemdir 100 y?l?n en iyi seçilen motor yine bi cup d?r hemde SUPER CUP

senturk_69
08.12.07, 18:41
su jetlerini cal??t?r kanatlar ac?n hoppppppp ucu?a gecelim harika yabunlar:9

Duman
08.12.07, 18:49

bende mustafa abiye kat?l?yorum teknik bilgim yok ama
izledi?im kadar?yla köy yerlerine gidildi?inde genel kullan?m?n cup motosikletler oldugunu görüyoruz
buda onlar?n daha ekonomik daha kullan?sl? ve masrafs?z olduklar?n? gösteriyor

cup deyince efsane honday? saymassak akl?ma ilk gelen motosiklet modenas t?r
benim bahsettiti?im cup motorlar?n genel sa?laml??? de?il kavrama sisteminin sa?laml???

DoRLioN
08.12.07, 18:51
adamlardaki motosiklet kullanma oran? % 53
Türkiyede bu noran % 1.6 :(

bizde de jip kullanma oran? %53 :P o kadar zengin bir milletiz demek ki, pehhh...