PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 28Kasım Çarşamba sabah 9:30da Sultanahmet Adliyesinde

BlackRider
27.11.07, 17:46
28Kasım Çarşamba sabah 9:30da tüm motorcular Sultanahmet Adliyesinde toplanıyoruz..SarpEren için. Motosiklet kullananlar olarak tek bir yumruk olup Adaletin kılıcını tutabiliriz. Ben bu sefer buna inanıyorum. Herkes işyerinden 1 saat izin alabilir. Nedersiniz?

Var mısınız motorcu arkadaşlarımı Yalnız olmadığımızı ve kanımızın yerde kalmadığını gösterelim.

Sarp Eren, ilkin kendisine çarpıp kaçan bir taksici tarafında yaralandı. Sonrasında yaralı olarak yol kenarında yatıp ambulansın gelmesini beklerken bu sefer de ezip kaçan başka taksici tarafından katledildi. Ölümüne neden olan taksici tanıkların ifadeleriyle yakalandı ve yargılanıyor.

Gün geçmiyorki bu ülkenin trafik kurallarına uymanın yaşamsal öneminden habersiz olacak kadar cahil ve insanlıktan çıkmış, tahammülsüz sürücüleri kendi yolunda sakince giden bir motosiklete çarpıp bir masumun ölümüne neden olmasın.

Ömer Uzma'yı unutabilir miyiz? Ya da geçen sene TEM'de kendisine çarpıp kaçan bir araba nedeniyle yaralanan ve akıl almaz biçimde yoldan geçen bir Allah'ın kulunun durmaması sonucu can çekişerek kan kaybından ölen kuryeci kardeşimizi?

Sarp Eren bir ikondur. Trafikteki en savunmasız sürücüler olan biz motosikletlilere gösterilen vurdumduymazlığa ve kayıtsızlığa karşı sesimizi yükseltmenin ikonu.

Tüm üyelerimizi sonuna kadar bu konunun izleyicisi olmaya çağırıyoruz.

Endrocu.Com
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben ve bazı dostlarımda orada olacağız destek amaçlı olarak.. Duyarlı olan tüm üyelerimizi orada bekliyor olacağız.. Haydi MD, haftaiçi ve işi olanlar var biliyorum fakat işi olmayan ve gelebilecek tüm dostlar saat 09:30 da adliyeye haydii!!! alıntıdır:D

BuRaK
27.11.07, 18:51
orday?m ama yar?n sabah bu.

BlackRider
27.11.07, 19:05
yar?n ewet ba?ka siteden de gelecekler olacak san?r?m önemli olan birlikte olmak diil mi sonucta ben orda olam?yacag?m ama genede söyleyim belki gitmek isteyen olur dedim bu olan olay olup bitti baz? ki?iler unuttu ama bizler unutmad?k unutmayacag?zda...

immigrant
27.11.07, 19:22
Kamil haber verdi?in için saol

BuRaK
27.11.07, 19:24
Kamil haber verdi?in için saol

Öymen geliceksen beraber gidelim ddy ekibi olarak.

BlackRider
27.11.07, 19:25
rica ederim oymen abi haberiniz olsun diye konu act?m in? kat?l?m cok olur:glasses10:

immigrant
27.11.07, 19:29
Öymen geliceksen beraber gidelim ddy ekibi olarak.

Burak yar?n hastaneye gitme durumum var....
Gelebilecek olursam cepten haber veririm ordada bulusuruz

rica ederim oymen abi haberiniz olsun diye konu act?m in? kat?l?m cok olur:glasses10:

iyi yapt?n ya böyle ?eyleri olabildi?i kadar duyurmak laz?m

BuRaK
27.11.07, 19:33
Öymen sabaha kadar sitede ve msnde olurum zaten haber ver bende ona göre gidip gitmeyeyim.

immigrant
27.11.07, 19:36
Öymen sabaha kadar sitede ve msnde olurum zaten haber ver bende ona göre gidip gitmeyeyim.

ok ok
Ben erken yatacam zaten...
Sabah uyan?p hastaneye gidebilirsem ordan gelirim msn de yoksam bilki gelemem :D:D

deer_152
27.11.07, 21:16
paylas?m için tesekkürler
motosikletle gidecek arkadaslar
sultanahmet adliyesi etraf?nda park sorunu yasayabilirsiniz onun için biraz daha erken gidin derim

senturk_69
27.11.07, 22:09
abi ben gelir sem oraya oadamadalar?m valla :(

deer_152
29.11.07, 15:39
bir dahaki duru?maya elimizden geldi?ince kat?lmaya gayret gösterelim
sadece 15 ki?inin orda olmas? sask?nl?k yaratm?st?r