Orijinalini görmek için tıklayınız : kurtarılmayı bekleyen motosiklet
İNSAN OĞLUNU ANLAMAK ZOR MİRİM.SAHİBİM NEYİMİ BEĞENMİYOR ANLAMIYORUM.HARİKA VE SORUNSUZ BİR MOTORUM VAR.TÜM BAKIMLARIM YAPILMIŞ.BÜTÜN GÖRENLER BANA HAYRAN KALIYOR.YİNEDE BU ZEVKSİZ ADAM BENİ BEĞEMİYOR NEYMİŞ MOTORUM 50 CC İMİŞ.BEN 100 CCLERİ CEBİMDEN ÇIKARIRIM EVEL ALLAH.BAKMA SEN 4 VİTESLİYİM VİTESLİ MOTOR KULLANAMIYORUM DEMİYORDA 70 KM HIZ BANA YETMİYOR DİYOR SANKİ BEN BİLMİYORUM.BİRDE BENİ ALANA ALMANYA'DAN ALDIĞI YENİ AÇILMAMIŞ BALATA VE ORJİNAL KOLTUK KILIFIMI VERECEKMİŞ DELİRMİŞ BU ADAM.NEYSE ARKADAŞLAR ARANIZDA DEĞERİMİ BİLECEK MOTORDAN VE KLASİKTEN ANLAYAN BİRİ VARSA NE OLUR BENİ BU ADAMDAN KURTARSIN.BENİ İSTİYORSANIZ ARAYIN VE PAZARLIK YAPIN EMİNİM VERECEKTİR.
motosikletin ilanı için tıklayın ([Only Registered Users Can See Links] caksiniz_WQQaXQQ5334481WQQpXQQdisplayitem)
siyahlimuzin
27.11.07, 14:39
çok ?irin yaaaaa :Smile148:
ilan da oldukça ilginç :smiles_59:
motosikletin agz?ndan yaz?lm?s gibi
banada de?i?ik geldi
pazarlama zekas? yüksek bu vatanda?ta ama ben olsam bu motoru satmazd?m....
?u s?ralar durumum iyi olsayd? da al?rd?m gerçekten çok ho?uma gittti ilk kez görüyorum bunu
bundan gecen gün sahibinden.com da gene görmü?tüm
di?er modellere bakarsan?z ilginç modeller var
Bence o para çok 1000den fazla verilmez.
tart?s?l?r 83 y?l?ndan kalma bi motosiklet bu kadar temiz oluyorsa
abi bittimya bukadar olur , bu adamk pazarlamadan çok anl?yor
ben bu aletlerden almanyadayken çok görmü?tüm . ma?allah adam?nkide tertemiz..:)
abi bittimya bukadar olur , bu adamk pazarlamadan çok anl?yor
ben bu aletlerden almanyadayken çok görmü?tüm . ma?allah adam?nkide tertemiz..:)
Levent abi sen alamanyadayken nie getirmedin bunlardan bi tane :laughing7:
motorize_deli
27.11.07, 19:06
Adam i?ini biliyor :)
Benim zatada böyle bir ilanm? yazsam :D:D
BlackRider
27.11.07, 19:36
bunlar nas?l sizce
[Only Registered Users Can See Links] isplayitem?keyword=pocket
[Only Registered Users Can See Links] WQQaXQQ5115285WQQpXQQdisplayitem?keyword=pocket
[Only Registered Users Can See Links] =pocket
[Only Registered Users Can See Links] 5091605WQQpXQQdisplayitem?keyword=pocket
[Only Registered Users Can See Links] i_suzukiWQQaXQQ4559468WQQpXQQdisplayitem?keyword=p ocket
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.