PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorlarımızı götürdüğümüz servisler

Hammer
18.08.07, 09:27
Arkadaşlar madem burası faydalı bilgiler başlığı ben derim ki herkes motorunun bakımını arızasını yaptırdığı servisleri yazsın.Memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini de eklesin ki bir danışma bilgi edinme kaynağı oluşsun.

Marka:Honda
Model:CBF 250
Yıl:2006
Gidilen Servis:Esengül Kardeşler
İlçe:Kızıltoprak
Genel izlenim:Olumlu

Benim motorum Honda CBF 250.Şu ana dek bir kez servise gitti.O da 6000 km bakımı için.Motoru aldığım arkadaşın tavsiyesiyle Kızıltoprak da bulunan Honda yetkili servisi Esengül Kardeşlere gittim.Kendisi de 1000 km bakımını orada yaptırmış.Gitmeden bir gün önce sabah 9.30 için randevu aldım.Gittiğimde kendimi tanıtıp randevu aldığımı söyledim.Derhal motorumla ilgilendiler ve bakımına başladılar.Motorun bakımı yapılırken siz müşteri odasında oturup çayınızı içip gazetenizi okuyabiliyor ve bu arada yapılan bakımı ve kullanılan malzemeleri oturduğunuz yerden gayet rahat gözlemleyebiliyorsunuz.Usta zaten size şikayet ve isteklerinizi önceden soruyor.Tüm çalışnalar gayet titiz ve işlerinin ehli.

Seri ve düzgün şekilde bakımı yapıp test sürüşü ardından da motorumu teslim ettiler.Ben memnun kaldım ve 12.000 km bakımı için de oraya gideceğim.

immigrant
18.08.07, 12:41
Cihan abi gerçekten çok iyi düşünmüşsün faydalı bir topic olacağına eminim...
Marka: Mondial
Model: 150zat
Yıl: 2006
Servis: 4. Levent Motoland Yetkili Servis
İlçe: Sarıyer
Genel İzlenim: Tartışılır :D:D:D

Ben gerek uzun yol gerek de trafikte sürüşü fazlasıyla yaptığım için servisede 2000 kmde bir bakıma giderdim. 9000 km den sonra ufak tefek sorunlar çıktı onlar içinde özel olarak servise gittim. Servisimden genel olarak memnundum. Parça yağ fiyatları piyasa değerinde söyleniyordu ve gittiğimde ilgi güzeldi.. Taki motorumda kayış koparma sorunu başlayana dek.. Sebebi bulunamadı ve 3 kez kayış koptu yolda kalındı.. Daha sonra motorumda kalkışta inanılmaz bir yavaşlama vardı . Karbüratöre kadar söküldü ama sebep bulunamadı.
Emok a gitmeden önce Kuzey Motordaki usta sağolsun kayışı değiştirdi ve olayı çözdü.. Takdir sizin ama ben motorumu değiştireceğim için son bakımlarınıda başladığı yerde yaptırmayı düşünüyorum....

deer_152
20.08.07, 16:07
mondial 150 RF
PETSA MOTOR
ÜSKÜDAR
BERBAT

servis elemanı tatilde oldugu için dısardan biri gelipyag degişimi yaptı o kadar

Eroldayı
24.08.07, 20:12
ismaille ben tamir ediyorum yan sanayi parçalarınıda bulsam servisin yanından bile geçmem,esnaf değiller

immigrant
24.08.07, 20:17
Konuyu birden modlarımızı götürdüğümüz servisler diye okudum kişiliğe hakaret var yazıyordum nerdeyse :D:D

senturk_69
24.08.07, 20:25
evet yamakta haklılar daha şurda yenibir sertvis acılmış bende giddim bir bakiyim nevar neyok güzel di bir ayna gördüm tam benim motora göre sordum kaclira 35 dedi pekidedim bana başka ayna getirdi bunededim ondan kalmamıoş elimizdededi peki bu kac para dedim oda bana 60 lira dedi motoru göçrdüdüya aklısıra .... bende yedim hemen i....... olsundişye aaagözelmiş biryakta göreyim motorun üzerinde adamda içinden demiştir buldum kerizi kesinn taktı bende havalı şekilde bindim bunlar banm sarmadı dedim tekrar sökündedim adam şaşırdı varsa öbürünü aliyiğm bu beni acmadı derken yani adam harbiden fıtık eddim birde konuşu var san ki beyoglunun kabadayısı adama dersolmuştur

Duman
24.08.07, 21:27
ben kendim yapıyorum müşteri ile ilişkileri pek iyi değil tavsiye etmem :):)