PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet tutkusu yine ölüm getirdi...

motorize_deli
24.11.07, 22:32
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

İzmirli işadamı Naki Aktün'ün oğlu Fatih Aktün, hızla giderken çarptığı Hayri Barışık'la birlikte yaşamını yitirdi..

İzmirli işadamı Naki Aktün'ün sahibi olduğu Yamanlar Cansu Doğal Kaynak Suyu Fabrikası'nın müdürlüğünü yapan oğlu Fatih Aktün, önceki gün Menemen'den Karşıyaka'daki evine dönmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Ancak aşırı hız yaptığı öne sürülen Fatih Aktün, Ulukent beldesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Hayri Barışık'a (53) çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan ve kask taktığı öğrenilen Fatih Aktün, hastaneye götürülürken, çarptığı Hayri Barışık ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

'VAZGEÇMEDİ'

Oğlunun ölüm haberini alan anne Ayşe Gülçin Aktün, "O eğilmeden ben onu öpemezdim. Onsuz yaşayamam" diye gözyaşı döktü. Arkadaşları, Fatih Aktün'ün yakınlarının karşı çıkmasına rağmen motosiklet tutkusundan vazgeçmediğini anlattı.

BuRaK
24.11.07, 23:05
:S ba?lar? sa?olsun f?rat ama ?u ölüm haberlerine bir ambargo koyal?m art?k. hergün hergün içim karar?yor.

immigrant
25.11.07, 00:16
MOTOS?KLET TUTKUSU ÖLÜM GET?RMEZ

BUGÜNE KADAR DA GET?RD???N? DÜ?ÜNMÜYORUM Y?NE DENMES? BENCE YANLI?...

motorize_deli
25.11.07, 06:35
:S ba?lar? sa?olsun f?rat ama ?u ölüm haberlerine bir ambargo koyal?m art?k. hergün hergün içim karar?yor.

Hakl?s?n burakç?m bende istemem böyle haberleri görmek ama bunlar bizim için birer ibret tablosu

MOTOS?KLET TUTKUSU ÖLÜM GET?RMEZ

BUGÜNE KADAR DA GET?RD???N? DÜ?ÜNMÜYORUM Y?NE DENMES? BENCE YANLI?...

KES?NL?KLE HAKLISIN MEDYA RESMEN KARALIYOR

siyahlimuzin
25.11.07, 08:39
olaylar? nas?l da yanl?? yönlendiriyorlar :laughing11:

BuRaK
25.11.07, 16:54
Çok merak ediyorum acaba hergün kaç araç sürücüsü ile kaç motor sürücüsü ölüyor. Emin olun araç sürücüsü daha fazlad?r. Peki neden Otomobil tutkusu ölüm getirdi diye ba?l?k yap?lm?yor?

immigrant
25.11.07, 16:56
Çok merak ediyorum acaba hergün kaç araç sürücüsü ile kaç motor sürücüsü ölüyor. Emin olun araç sürücüsü daha fazlad?r. Peki neden Otomobil tutkusu ölüm getirdi diye ba?l?k yap?lm?yor?

çünkü bizim milletimiz motosiklete yabanc?...
Arabalarla y?llard?r insanlar ölüyor....
Renk kalmad? o haberlerde....
?imdi motosikleti karalama zaman?....

BuRaK
25.11.07, 16:58
çünkü bizim milletimiz motosiklete yabanc?...
Arabalarla y?llard?r insanlar ölüyor....
Renk kalmad? o haberlerde....
?imdi motosikleti karalama zaman?....

Öymen sen bi kere konu?ma :D Att?n kendini araban?n önüne baca??n? k?rd?n reklam yapmak için :D

immigrant
25.11.07, 17:00
Öymen sen bi kere konu?ma :D Att?n kendini araban?n önüne baca??n? k?rd?n reklam yapmak için :D

sen yine sabah ?ekeri modundas?n ama saat yanl??....

deer_152
25.11.07, 19:51
allah rahmet eglesin
aman biraz daha dikkat

BuRaK
25.11.07, 22:23
allah rahmet eglesin
aman biraz daha dikkat

saol özgür sen dikkat et dedin die edicem söz :D

ghost free
26.11.07, 05:01
kendisine allahtan rahmet ailesine sab?r diliyoruz.
Lütfen h?z yapmaktan kaç?nal?m. Biraz dikkat!!!

positive
26.11.07, 05:32
allah rahmet eylesin, topra?? bol olsun..

BlackRider
26.11.07, 07:41
kontrolsüz güç güç degildir