PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerçek Bir Olay..

BuRaK
14.11.07, 10:36
Bu olay Kayseri'nin Bunyan ilcesi'nde yasandi.Olay Alfred >Hitchcock'un meshur korku filmlerini bile cok gerilerdebirakacak kadar >tuyler urpertici. Gece bindiginiz otomobilde direksiyondaKimse yoksa ne >yapardiniz?Kendisi Bunyanli olmayan, politikayla ugrasmis ve halen >Kayseri'deyasayan isadami, 22 subat 2005 tarihinde Bunyan sinirinda, >Kayseri Malatya karayolu uzerinde, bir benzin istasyonuna girer.Lokantaya >Oturur ve orada kalabalik toplulukla birlikte bir ufakraki icer. Yuruyus >mesafesindeki Bunyan'a gitmek icin, lokantadancikar. Ancak disarisi hem >zifiri karanlik hem de korkunc bir kar-tipifirtinasi baslamistir. Benzin >istasyonuna yaklasik 300 metre mesafedeki,Bunyan'a donus yolu kenarina >varir. Oradangecen bir arabaya binip, Bunyan'a ulasma derdindedir. Firtina >daha dasiddetlenir. Adam bir-kac adim otesini bile gorememektedir. >Gelip-gecenbir araba da yoktur. Nihayet karanliklar icerisinde, hayalet >gibiyavas yavas yaklasan bir arabanin iki farini farkeder. Arabanin,tam >onunde yavaslamasiyla birlikte hemen arka kapiyi acar vearabayabiner. >Kapiyi kapatir, araba yeniden hareket eder.Iceridekilere merhaba demek >ister. Ama o da ne? Arabada kimse olmadigi gibi, direksiyonda da kimse yok. >Birden panige kapilir. Korkuyla, hemenarabadan atlayip, oradan kosarak >uzaklasmak ister ama hem araba hizlanmis, hem de korku ile dizleri >baglanmis, hareket edemez hale gelmistir.Araba keskin bir viraja dogru >yaklasir. Adam dua etmeye baslar. Tumgunahlari icin tovbe eder. Arabayi >durdurmasi icin Allaha yalvarir. Tam buesnada, pencereden bir el uzanir ve >direksiyonu kivirarak sert virajdanarabanin dogru yola donmesini saglar. >Her tehlikeli donemeceyaklastikca, Allah'a yalvaris ve yakarisi artar ve >her seferinde debir el disaridan uzanip, direksiyonu cevirir. Sonunda >kendisini biraztoparlar, ayaklarini kimildatir."Ya Allah koru beni..." >deyip, kapiyi acmasiyla birlikte, kendisiniarabadan disari firlatir. Bir >kac takla attiktan sonra, sarampoldekendisine gelir. Defalarca uc Kulfu-bir >Elham okuyarak, Bunyan'a yuruyerekulasir ve bir kahvehaneye girer. Ustubasi >islak ve sokhaldedir. Kendisini taniyanlar hemence sobanin basina >alirlar.Eline bir cay verirler. Bir muddet sonra kendisine gelir, >sesititreyerek, basina gelen doga ustu ve korkunc olayi anlatir. >Olayidinleyenler inanmak istemeseler de, anlatan kisinin akli basinda >vetoplumsal sorumluluk tasiyan bir pozisyonda oldugunu >bildiklerinden,herkeste derin bir sessizlik olusur.Yaklasik yarim saat >sonra, ayni kahvehaneye Koyunabdal Koyu'nden ikikisi girer. Bir masaya >oturur ve iki bardak cay soylerler. Bu arada,gelenlerden birisi, digerine >sunlari soyler :-Ahmet baksana, su sobanin basinda oturan gerizekali, biz >arabayi iterken,arabaya binip-inen okuz degil mi? :))

motorize_deli
14.11.07, 10:46
zAUHAUHAUHAUHAUHA
s?k? bi?idi hakkaten :D tabi kafa bi milyon ahah dicek bi?i bulam?yom yafs

saol burak çok güldüm valla :D

siyahlimuzin
14.11.07, 14:16
sonuna kadar merakla okudum. adama bu kadar olur pes diyorum ba?ka da bir ?ey demiyorum :D

motorize_deli
14.11.07, 14:26
hakkaten geyik :D