Orijinalini görmek için tıklayınız : bu model hakkında
evet arkada?lar suzuki kay??l? güç aktar?m? olan chopper modeli varm?? bu motor hakk?nda engin bilgilerinize ihtiyac?m var teksilindir olmas? titre?im ve yak?t sarfiyat? ve parça fiyatlar? hakk?ndada payla??m bekliyorum saolun
[Only Registered Users Can See Links] XQQ4335246WQQpXQQdisplayitem?
güzel ama ben pek görmedim hatta ilk kez görüyorum
Parça fiyatlar? hakk?nda bilgim yok...
Yaln?z bildi?im kadar?yla 650 cc olan bu makinenin performas?ndan kimse memnun de?il...
Bir arkada??m ara?t?r?yordu o 6000 ytl ye bulmustu ben?m kazamdan once
160km sürati görürsün diyorlar ama süratli olmas? önemli de?il torklu bir makina o ac??? kapat?r teksilindir olmas? ve silindirin çap?n?n büyük olmas? benzin sarfiyat?n? art?r?r m??
teknik konulardan sinan ve emre anlar biz biner gezeriz cok yakarsa anlar?z:D
Valla tekn?k detaylar hakk?nda pek bilgim yok yaln?z ?u varki b?z o zaman ba?ka forum sitelerindede ara?t?rm??t?k....
H?zlanmalarda falan kötüymü? ayr?ca titre?im oldukca yuksekm?s....
Ben h?c kullanmad?m b?lm?yorum söyleyenler?n yalanc?s?y?m çok da iyi olab?l?r
senturk_69
12.11.07, 18:12
...........:(
...........:(
bu aç?klama beni tatmin etmedi ?adi
2004 den veya 2005 den sonras? gs 500 gibi yok
2004 ler son diye biliyorum ben
bu aralar fiyatlar?da baya uygun
senturk_69
12.11.07, 19:09
bu aç?klama beni tatmin etmedi ?adi
abi sorun lu makina uzamayok titre?im cok fazlas? cok yakar karburotörlü ok
?adi modeli ve fiyat? uygun olunca sizlerle payla?ay?m dedim silindir çap? büyük olunca çok benzin yakacag? bellide bakal?m art?k bu aralar bir motor almam laz?m bu cbf 150de olabilir
senturk_69
12.11.07, 19:13
abi alacag?n makina sana göre diyim honda 250 rabellere bak onlar hem ömürlük hemde seni tatmineder
abi seneye karadeniz turu dü?ünüyorum ba?ka sitede bakt?m adam cbf 150 le izmirden karadeniz turu yapm?? hemde iki ki?i bakal?m art?k k?smet
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.