Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgi
bu model ve marka hakk?nda bilgi ve birikimi olan arkada?lar payla?mas?n? rica edicem,handikaplar? nelerdir ?imdiden saolun
[Only Registered Users Can See Links] 159WQQpXQQdisplayitem?
Erol abi ss ler hakk?nda fazla bilgim yok ama hepimizin bildi?i gibi ya?l? ss lerde motor sorunlar? ç?kt??? malum....
Km dü??ük gözüküyor ama asl? nedir bilinmez...
E?er tekrar motor yap?ld?ysa ben olsan tercih etmezdim...
E?er orjinal km s? ?se bu motor çok yatm?? der yine dü?ünmezdim
adam?n sagl?g?n? elinden ald?g? kesin
BlackRider
10.11.07, 19:22
abi bence 2003 den a?a ss motosiklet alma cünkü elinde kald?g? için o fiyata satmaya cal???o elinden c?karmaya cal???yo alsan bile abi seni cok ugra?t?r?r walla
motorize_deli
10.11.07, 20:00
i?te hayat?m?n a?k? :D
en sevdi?im kasalar
tek dez avantaj? eski kasalar günümüz sslerine göre daha a??r ve büyük ama biraz touring havas?da veriyorlar
imkan?m olmsa al?rd?m
ama birde karbüratör olay? var :D hüüüp die içine çeker yak?t? :D
karburatör olmas? ve bu motorlar yüksek devirli oldu?u için daha kolay bitiyo motoru ama 14000km de oldu?unu sanm?youm senelere bölsen 200km yapar bence çok zor öok yakar bular çook
motorize_deli
10.11.07, 20:15
ke?ke bu kasada yeni sistem olsa :D
yeniler bireaz uzayl?y? and?r?yor :D ye?ileri tam uzayl? :P
1.makina çok eski de?i?eni eminim fazlas?yla olmu?tur.2.o bir kawa yani parça problemi çekme ihtimalin var.3.makina sonuçta bir ss gaz kolunu çevirdi?inde seri bir ?ekilde ivmelenecektir kontrolü elde tutmak için sa?lam bir irade ve iyi reflekslere ihtiyaç var bnce.arkada?lar?nda dedi?i gibi makina ya??ndan dolay? biraz touring havas?nda,a??r,kullan?m? biraz daha zor.ve deli gibi yakacakt?r :) yeni nesil super sportlar? yak?t tüketimi konusunda kesinlikle tokatlar :D
motorize_deli
11.11.07, 06:14
yeni nesil SS lerde enjeksiyon olay? oldu?u için tabiki eskilere nazaran daha az yakar :)
buda benim ss te 2. favorim :) SRAD
[Only Registered Users Can See Links] pXQQdisplayitem?
verdi?iniz bilgiler için saolun
[Only Registered Users Can See Links] ?
buda benim ss teki favori kasam :D ke?ke imkan?m olsa
motorize_deli
11.11.07, 08:28
bnmde favorim ninja ama bunlar yeni çok tuzlu :D
Power: 105.00 HP (76.6 kW)) @ 12500 RPM
Torque: 65.00 Nm (6.6 kgf-m or 47.9 ft.lbs) @ 10000 RPM
Dry weight: 182.0 kg
Top speed: 260.0 km/h
Eski teknoloji oldu?u için teknik özellikleri pek iyi de?il ama fena say?lmaz beygir gücü 20-30 hp dü?ük ve 30 kg civar?nda daha a??r yenilere nazaran ve karbüratörlü oldu?u için yak?t sarfiyat? fazla olur ve senkron ayar? ister.
Di?er bir yan? ise ss lar kullan?ma göre 4 seneden sonra sorun ç?karma potansiyeli çok yüksek olur yüksek devirli olduklar? için motor ömrü az olur vs.
Erol abi bu motoru kime bak?yosun ??
erol abi kendineyse e?er biraz dü?ün bence
BlackRider
11.11.07, 13:33
bunlarda benim favorim
[Only Registered Users Can See Links] m?&keyword=yamaha
[Only Registered Users Can See Links] layitem?&keyword=movistar :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::sad2 :
siyahlimuzin
11.11.07, 17:06
Erol day? ben bu konuya sular kesik oldu?u için çal??amad?m :D
Dayi bu motorlarin parca problemi var. Parcasini bulsan bile inan bmw'den pahali.
parça problemi had safhadaym?? ve çok iyi bir usta bak?m yapmazsa rand?man al?nam?yormu?,payla??mlar?n?z için saolun
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.