PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dekanın sokakta motosiklet sürücüsü ile yumruklu kavgası

positive
07.11.07, 16:05
ANADOLU Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şenyel ve aynı üniversitenin Bitki İlaç ve Bilimsel Araştırmalar Merkezi (BİBAM) Müdürü olan Prof.Dr. Rıdvan Say, sokakta bir motosiklet sürücü ile yumruk yumruğa kavga ettiler.
Üniversite Caddesi Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusu yakınlarında bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda yanında BİBAM Müdürü Prof.Dr. Rıdvan Say’la birlikte 26 NE 981 plakalı otomobiliyle giden Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şenyel ile 06 SG 197 plakalı motosiklet sürücüsü arasında kavşakta korna çalma yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma, araçtan inen Prof.Dr. Mustafa Şenyel ve Prof.Dr. Rıdvan Say ile kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü arasında kısa sürede kavgaya dönüştü.

Her iki taraf yumruk yumruğa birbirine girdi. Prof.Dr. Rıdvan Say, motosiklet şürücüsünün yumruklarına maruz kalırken, Dekan Prof.Dr.Mustafa Şenyel de motosiklet sürücüsünü yumrukladı. Kavga eden tarafları çevrede bulunan vatandaşlar ve taramvay görevlileri araya girerek daha fazla büyümeden önledi.

Kavga sonrası başında kask olan genç motosikletine binerek uzaklaştı. Prof.Dr. Mustafa Şenyel, kavşakta beklerken ışık yanınca önünde hareket etmeyen otomobile korna çaldığını, bu sırada motosiklet sürücününün kendisine korna çaldığını sanarak gelip kendilerine yumruk attığını ve kavganın bu nedenle başladığını söyledi.

[Only Registered Users Can See Links] tüm fotolar için..

deer_152
07.11.07, 16:14
okumus adamlar bunu yaparsa biz ne yapal?m

skater
07.11.07, 16:21
ya ne tuhaf adamlarm?? bunlar ya
niye kavga ettikleri bile belirsiz bukadar bo?a kavgam? olur :D

deer_152
07.11.07, 16:23
arkamdan biri banada korna yapsa bende ayn? tepkiyi her türk gibi veririm galiba

skater
07.11.07, 16:34
ancak özgür yorumlar? okudum
motor kullan?c?s?n? serseri tacizci vs diye suçlam??lar
bir motorcu olarak buna tekpi olarak bende yorum yaz?yorum haberin alt?na.

immigrant
07.11.07, 17:18
Ya arkada?lar bu ülkede suçlu motosikletlileri savunduk , araç sürücülerine dü?man olduk,
Hakl? araba kullan?c?lar?na haks?zl?k ettik bilmeden yorumlar yapt?k....
Umar?m bu ba?l?kta örneklerini görmeyiz...
Olay hak??nda tek taraf?n aç?klamas? var...
Buna ra?men yorum yapan birtak?m angutlar ç?k?p motosikletlileri suçlayacakt?r...
Herkes kendine baks?n önce bence

motorize_deli
07.11.07, 17:34
yaa okadar uzun ismi var adamlar?n ama ak?llar? k?sa :D

bizim elemanda kafas?nda kask bi kafa çaksaym??ya :D

senturk_69
07.11.07, 20:43
bunlar? teker teker dekan koltuguna oturtmal? bence kan?m ca bilmem anlata bildimmi

motorize_deli
08.11.07, 06:15
bunlar? teker teker dekan koltuguna oturtmal? bence kan?m ca bilmem anlata bildimmi

:D evet :D

deer_152
08.11.07, 09:28
korna üzerine yol vermeme üzerine ne kavgalar olmustur türkiyede
denize at?lanlar bile oldu yak?n zamanda ne araba kullananda kabahat ne motosiklet kullananda kabahat
bizim milletin kafas?nda sorun baz? seyleri a?amad?g?m?z ortada

Eroldayı
08.11.07, 11:18
bu kavga topluma iyi bir mesaj olmu? korna çalman?nda bir usulu olmal?

BuRaK
08.11.07, 17:48
bu kavga topluma iyi bir mesaj olmu? korna çalman?nda bir usulu olmal?

Erol day? motorcu olarak korna çalman?n usulünü en iyi sen bilirsin :S dü?ün biz motorcuyuz arabalar?n aras?ndan geçerken yol vermeyenlere 10 defa korna çal???yoruz hala yol vermiyorlar.. Sence bunun usulu olur mu?

immigrant
08.11.07, 20:50
Erol day? motorcu olarak korna çalman?n usulünü en iyi sen bilirsin :S dü?ün biz motorcuyuz arabalar?n aras?ndan geçerken yol vermeyenlere 10 defa korna çal???yoruz hala yol vermiyorlar.. Sence bunun usulu olur mu?

1 kez korna çalars?n....
Kenara çekilmedimi??
Etraf?ndan dola??rs?n

motorize_deli
09.11.07, 06:08
1 kez korna çalars?n....
Kenara çekilmedimi??
Etraf?ndan dola??rs?n

Yaa bi mall?k yaparsa etraf?ndan dola??rken :S

deer_152
09.11.07, 07:12
1 kez korna çalars?n....
Kenara çekilmedimi??
Etraf?ndan dola??rs?n

diyene bak o kadar korna cal?yorsun ki ben bile bazen k?z?yorum

korna calman?nda bi adab? vard?r bencede

immigrant
09.11.07, 09:03
ben adab?n? söyledim :D:D
Adab?na uyuyorum demedim :D:D

deer_152
09.11.07, 11:10
o zaman yersin yumrugu

immigrant
09.11.07, 14:38
daha yemedik allah'a ?ükür :D

senturk_69
09.11.07, 15:17
?adi de hem orda viterim kavga nerde ben orda

skater
11.11.07, 15:01
ben korna çalmaktan çekinmem birkerede duymad?m? ikinci üçüncüyü çalar?m.
kim üzerine al?n?rsa al?ns?n.önemli olan sürücünün beni fark etti?inden emin olmak.
bence korna usulünden daha önemlisi benim farketmi? olmalar?.kavgay? sonra dü?ünürüm :)

siyahlimuzin
11.11.07, 15:34
Bir Eski?ehirli olarak ba??m? ta?tan ta?a vuruyorum :icon_rolleyes:

Rezil olduk tüm Türkiyeye :xs06:

aybiketa
28.11.07, 16:10
bu adamlarla(!) eski çal??t???m i? sebebiyle tan??m??t?m
hiç motosiklet muhabbeti yapmad?k
bilsem bir iki çift laf ederim

okumak = adam olmak de?ilmi? demek ki

immigrant
28.11.07, 20:03
Geçenlerde eve do?ru geliyorum...
Caddenin üstünde...
Ama alakas?z bir trafik var anlamad?m....
?ki ?eritte kilit...
Neyse ben kenarlardan geçerken kar?? ?eritten gelen bir BMW den belinin yar?s?na kadar sarkan iyi giyimli , efendi görünen adam '?n söyledi?i sözlerin sansürlenmi? hali....

Bak senin gibi bi tanesi yukarda yat?yor...
Sende git de geber onun gibi...

1)okumakla
2)parayla
3)mevkiyle adam olunmuyor insanlar?n sand??? gibi