Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Be?ikta?l?lara geçmi? olsun
Evet arkada?lar dün ak?am 8 tane atm??lar be?ikta?a tüm be?ikta?l?lara geçmi? olsun :D Bu zor günlerinde fenerbahçeli olarak taziye dileklerimi iletiyorum hepsine :D
motorize_deli
07.11.07, 08:23
:D ahuahuah Yine bir ilke imza attt?k :D
?ampiyonlar ligi tarihindeki en büyük fark :D
Konud???na ta??nd?
yani ?
Konu d???na ta??nd? yani :D:D
yedik geçin dalgan?z? Herhangi bir action yok :D:D
Konu d???na ta??nd? yani :D:D
yedik geçin dalgan?z? Herhangi bir action yok :D:D
yuhahahaah :D Lan öymen sen mod olunca daha bi seksi oldun :D
ac? ama gercek bugün fenerbahceninde bas?na gelebilir
derbiden önce sinan engin dürüstce bi?eyleri anlatmak istedi ama kaale alan olmad? adam yerden göge kadar hakl?yd?
ac? ama gercek bugün fenerbahceninde bas?na gelebilir
derbiden önce sinan engin dürüstce bi?eyleri anlatmak istedi ama kaale alan olmad? adam yerden göge kadar hakl?yd?
Özgür fb yenilir ama asla 8 tane yemez :D Kendini avutmay?n
be?ilta? türkiye futbolunu temsil etti üzücü ama sorumluluklar?n? bilmiyorlar ba?akn?ndan tut menejerine ve teknik ekibi futbolcularda dahil bu tak?m birde pafla ç?ksayd? ne olurdu siz dü?ünün
Özgür fb yenilir ama asla 8 tane yemez :D Kendini avutmay?n
san?r?m sen benim nas?l bir fenerbahceli oldugumu bilmiyorsun
hangi tak?ml? oldugumuz önemli degil önemli olan gerceklerdir
türk futbolcular? hem cok kazan?yor hemde bir?ey beceremiyorlar
san?r?m sen benim nas?l bir fenerbahceli oldugumu bilmiyorsun
hangi tak?ml? oldugumuz önemli degil önemli olan gerceklerdir
türk futbolcular? hem cok kazan?yor hemde bir?ey beceremiyorlar
Hiçbir?eye üzülmüyorumda türk tak?m? olarak türk futbolunu zedeledi bu be?ikta? Art?k bjkyi süper ligden ç?karts?nlar afrika liginde felan oynas?n ba?ka türlü temizlenemez bu kara leke
bu tür skorlar? tüm tak?mlar?m?z alm?st?r alacakt?rda
Hiçbir?eye üzülmüyorumda türk tak?m? olarak türk futbolunu zedeledi bu be?ikta? Art?k bjkyi süper ligden ç?karts?nlar afrika liginde felan oynas?n ba?ka türlü temizlenemez bu kara leke
Bo? konu?maya gerek yok
Fenerbahçe tarihinde 5 kez 5 yedi ligimi b?rakt? ki 6 l? maçlar?n?da biliyoruz....
Senin o dalga geçti?in tak?m? fenerbahçe kendi evinde 2001 den beri ilk klez geçen hafta yendi....
Ama fenerbahçelilerin büyük k?sm? sen?n g?b? sadece yak?n tarihe bakar....
Fenerbahçe türkiye ligini b?rakamad?ysa be?ikta?'a kimse laf soyleyemez...
Unutmak? avrupada hakemler kimseyi tutmaz Feneri avrupada görelim
öymen sen git ba?kan?na söyle kendi tak?m?n? durup dururken gerdi sonuç ne oldu ters tepti bedeller ödenmek için vard?r ba?kan ve teknik ekip niye duruyor mekan rahat olan taraftara oluyor bilet alan ve tak?m?na destek olan ki?iler nelerden fedakarl?k yap?p tak?mlar?na destek veriyorlar
motorize_deli
07.11.07, 10:39
Bo? konu?maya gerek yok
Fenerbahçe tarihinde 5 kez 5 yedi ligimi b?rakt? ki 6 l? maçlar?n?da biliyoruz....
Senin o dalga geçti?in tak?m? fenerbahçe kendi evinde 2001 den beri ilk klez geçen hafta yendi....
Ama fenerbahçelilerin büyük k?sm? sen?n g?b? sadece yak?n tarihe bakar....
Fenerbahçe türkiye ligini b?rakamad?ysa be?ikta?'a kimse laf soyleyemez...
Unutmak? avrupada hakemler kimseyi tutmaz Feneri avrupada görelim
falla hakl? 0 puan çekipde gelen fener? unutmad?k :D
buarada galatasarl?y?m :D UEFA kupas? ?ampiyonu olan ilk ve tek türk tak?m? :D
?anl? tarihe bakal?m 8 gol yedik mi liverpooldan :D
daha önce ingiltereden yedi?imiz tarihi fark? bize hat?rlatt??? için tak?m?m?za te?ekkürler..:)
?aka birtarafada tüm Türkiye için çok kötü bir sonuç :(
motorize_deli
07.11.07, 14:33
dünya klasman?ndaki yerimiz geriliyor :D
bu ismi kimse unutmaz art?k
bu haber her yerde tavan yapt?
reklam?n iyisi kötüsü olmaz derler ama genede zor
tart??maya gerek yok be?ikta??n ismini de?i?iyoruz :D
Sekizta?
motorize_deli
07.11.07, 17:44
Sekizta?
:icon_wink: :smiles_1::icon_wink: :smiles_1::icon_wink: :smiles_1:
Sekizta?
dedi ve bir daha görülmedi....
Komikmisin sen ?imdi...
Sen futboldan ne kadar anl?yosun , ne kadar yorum yapabilirsin , buna hak veren yada onaylayan olursa ne kadar anlar....
Bende anlam?yorum futboldan ama en az?ndan geçmi?te ya?anan örnekleri? gösteriyorum
Komikmisin sen ?imdi...
Sen futboldan ne kadar anl?yosun , ne kadar yorum yapabilirsin , buna hak veren yada onaylayan olursa ne kadar anlar....
Bende anlam?yorum futboldan ama en az?ndan geçmi?te ya?anan örnekleri? gösteriyorum
Öymen sen sadece i?ine gelenleri ö?renmi?in olm :D bak karde?in delikanl? ç?km?? sekizta? yapm?? 2 dakkada :D
sende olaydan bi haber f?rsat yaklam?s v?r v?r konusan fenerl? moduna g?rd?n ....
Olm bu i?ler böyle siz konusursunuz yar?n unutulur ba?ka bir?eyle ç?kars?n?z...
Onun için bir?ey söylemeyece?im...
Fener kend? tar?h?ne baks?n once....
6 y?l kend? ev?nde yenemed?g?n tak?mla dalga gec?yorsun...
Sen ne haldesin o zaman :D:D
Ben fanat?k de?ilim..
dedi?im gibi futboldanda pek anlamam....
Ama kend?n? tatm?n etmek ?c?n bugne bak?p yazanlarada cevab?n? ver?r?m
Fener yen?l?nce yurtd?s?nda ben uzulurum sen kalkar dalga gecers?n....
bence kom?k bir?ey yok ortada
sende olaydan bi haber f?rsat yaklam?s v?r v?r konusan fenerl? moduna g?rd?n ....
Olm bu i?ler böyle siz konusursunuz yar?n unutulur ba?ka bir?eyle ç?kars?n?z...
Onun için bir?ey söylemeyece?im...
Fener kend? tar?h?ne baks?n once....
6 y?l kend? ev?nde yenemed?g?n tak?mla dalga gec?yorsun...
Sen ne haldesin o zaman :D:D
Ben fanat?k de?ilim..
dedi?im gibi futboldanda pek anlamam....
Ama kend?n? tatm?n etmek ?c?n bugne bak?p yazanlarada cevab?n? ver?r?m
Fener yen?l?nce yurtd?s?nda ben uzulurum sen kalkar dalga gecers?n....
bence kom?k bir?ey yok ortada
Öymen bi tutturmu?sun 6 y?l yenemediniz kendi evinde diye..yok birdahaki maça paf tak?m?yla ç?kacazz, yok çok büyü?üz bizi kimse yenemezz, ?u hakem istifa bu hakem istifaa, günlerdir bo? bo? konu?man?z?n bedeli budur k?saca rezil kepaze oldunuz hale bak. Play stationda bile bu kadar gol atam?yorum lan. ??mar?k yöneticilerin hazin sonu oldu i?te. lan hala gülüorum ya 1 de?il 2 de?il tam 8 tane.
Ve bas?nda ç?kan komedi haberler..
Az önce BJK manecer? Sinan ENGIN yapt?g? aç?klamada, BE??KTA? Spor külubun Ad? dün ak?am ?tibari ?le SEK?ZTA? Olmu?
be?ikta? az önce BJK manecer? Sinan ENGIN yapt?g? aç?klamada, BE??KTA? Spor külubun Ad? dün ak?am ?tibari ?le SEK?ZTA? Olmu?
be?ikta? kulup ba?kan? demirören ile GS kulup ba?kan? Canayd?n, Futbol federasyonuna verd?kler? d?lekçelerde
6 KASIM facialar?n?n önlemes?n? isted?kler? d?le get?rd?ler.. Bu tar?h tek? maçlara ç?kmamam karar? ald?lar
l?verpool oyuncsun Peter Crouch özür diledi..... her oyuncuya b?r gooolll sözü vermi?tik...3 gooll eks?k kald? Tüm be?ikta? cam?as?ndan özür dileriz dedi.
l?verpool maç?na be?ikta? PAF tak?m? ?le ç?km??.................
Öymen bi tutturmu?sun 6 y?l yenemediniz kendi evinde diye..yok birdahaki maça paf tak?m?yla ç?kacazz, yok çok büyü?üz bizi kimse yenemezz, ?u hakem istifa bu hakem istifaa, günlerdir bo? bo? konu?man?z?n bedeli budur k?saca rezil kepaze oldunuz hale bak. Play stationda bile bu kadar gol atam?yorum lan. ??mar?k yöneticilerin hazin sonu oldu i?te. lan hala gülüorum ya 1 de?il 2 de?il tam 8 tane.
ya bak sen?n bu maca soyled?ler?nden sonra ben?m o 6 seney? hat?rlatmam çokk normal :D
Yönetim tar?h?n?n en buyuk hatalr?ndan birini yapm?? olab?l?r bencede...
Ama dalga geçilecek yan?n? göremiyorum...
?ngilizler be?ikta?l?lar? yenmed? türkleri yendi ki futbolda her zaman olab?lir boyle seyler....
Sen kalecisiz tak?m? kend? sahanda yenemed?n bugun kalk?p baskas?n?n galibiyet?yle mutlu oluyorsun...
Ben bundan bahsed?yorum...
Fenerl?ler?n konusmaya tab?k? hakk? var...
ama hakk?da sah?b?ne vereceks?n
ben?m soyled?kler?m olmusmu olmam?sm????
Olmu?....
demekk? taksamda takmasamda dogru...
Herkes takm?s 8 0 a ben b? ona takm?s?m cokmu sorun :D:D
motorize_deli
07.11.07, 18:30
yaf b?rak?n tart??may? :D durum ortada yine bir tarih yazd?k i?te :D
?ampiyonlar ligindeki en büyük fark? yedik heralde 9 fark yiyecek bir tak?m ç?kmaz :D tabi be?ikta? bir dahaki maç?nda yemezse :D :D :D
??te maillerde dola?an ve ek?isözlükte yer alan esprilerden birkaç?...
• Çar?? 8-0'a da kar??!
• Her y?l 6 kas?m?n Galatasaray (FB: 6 GS :0 ) ile birlikte kutlanmas? çal??malar? ba?lat?lacakt?r.
• Be?ikta??n ismi Sekizta? olarak de?i?tirilecektir: '5ikta? out, 8ta? in!'
• 8-0'l?k skorlar kula?a garip gelmesin diye kalan tüm Avrupa maçlar?na da PAF tak?m de?il hentbol tak?m? ç?kar?lacakt?r.
• Liverpool maç?nda oynayan futbolcular?n Avrupaya ç?k??? ikinci bir emre kadar yasaklanm??t?r.
• Pancu ve Bobo nun kaleci olmas? kararla?t?r?lm??t?r. ( Hangisi as hengisi yedek yönetim kurulu toplant?s? sonras? aç?klanacakt?r. )
• Bu arada ?ampiyonlar liginde 8 gol yiyerek rekor k?r?lmas? sebebiyle kulüp binas?nda tören yap?lmas? bu goleri yiyerek rekora katk? yapan futbolculara ?ilt ve beratlar?n?n verilmesi kararla?t?r?lm??t?r.
• Maç esnas?nda kullan?lmak üzere Y?ld?r?m Demirören'e de hakemlerde kullan?lan telsiz verilmi? olup kendisi taraf?ndan be?enilmeyen pozisyonlara maç içinde an?nda müdahale hakk? tan?nm??t?r. Maç Demirören istedi?i an durdurularak istedi?i yerden yeniden ba?lanacakt?r.
• Bu maçla ilgili maçtan önce "Be?ikta? Marsilya takti?iyle oynayacak" diye okumu?tum bi yerlerde.. Marsilya tekzip talebinde bulunmu? mudur o gazeteden
motorize_deli
07.11.07, 18:39
arkada?lar sonuçta bizi orda temsil etmeye çal??an bir tak?m?m?z olur yenilgide olur yenmekte olur hezimette 8-0 daa 10-0 da
sonuçta orda ko?up ter döktüler(ne kadar ko?tular tart???l?r :D ) biraz dalgan?n dozunu kaç?r?yor gibiyiz Be?ikta?a gönül verenleri k?rmayal?m fazla a?a??lamadan uslubunce irdeliyelim :)
Komikmisin sen ?imdi...
Bunun için futboldan anlamaya gerekyok ben futboldan nefret ederim :D ama 8 tane yiyen tak?mlada hertürlü dalgam? geçerim :D nokta
motorize_deli
09.11.07, 07:05
galatasarayada geçmi? olsun :(
galatasarayada geçmi? olsun :(
Valla ne yalan söyliyim yenildikleri tak?m?n ad?n? bile duymam??t?m :D
motorize_deli
09.11.07, 07:11
Valla ne yalan söyliyim yenildikleri tak?m?n ad?n? bile duymam??t?m :D
yafss b?rak yaa bu y?l avrupada türkler foss.... Bi fener bi?iler yap?yor bakal?m hasbel kader belki yar? final görcez :)
8E??KTA? ve 6ALATASARAY bu sezon avrupada kay?p
haberini?z olsun bir aç?k bekliyorum bu konuyu kitlemek için :D:D
lan zaten uyus oldum bu kitleme olay?na. ba?l?k açm???n 1-2 saat içinde bulu?al?m die bulu?ma olduktan sonra kitlemi?in lan lale resimler nerede hani nereye atcan
reds?mler? at?nca oraya yaz?caks?n.....
Ba?l?k amac?na ulast? k?tlend? b?r? arard? ben? kes?n oymen hadi bulusal?m d?e aksam?n b? saat?nde....
reds?mler? at?nca oraya yaz?caks?n.....
Ba?l?k amac?na ulast? k?tlend? b?r? arard? ben? kes?n oymen hadi bulusal?m d?e aksam?n b? saat?nde....
Senin derdinde dur durak yok diip gzmek diil mi lan zaten :D
Senin derdinde dur durak yok diip gzmek diil mi lan zaten :D
neyse konuyu de?i?tirmeyel?m
neyse konuyu de?i?tirmeyel?m
ha ha
?anl? tarihe bakal?m 8 gol yedik mi liverpooldan
:
bu laflar?nla BJK nin di?er baz? laflar?nla GS nin geçmi?ine bu gününe laf yap?yosun..sen bu laflar? atabilmek için yeterli ba?ar?y? geçmi?te ve bu günde tam olarak sa?lad?n m?_???? bu soruyo cvp veremezsin..
8-0 maç?ndan dolay? immigrant a yüklendi?ini görüyorum dalga amaçl?...
sana pek söz söylemeyecem sana sadece 1 resim yolluyorum ona bak yeter
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Virüs
Burakta biliyor ama ?uan elinde bu var....
Fenerin 5 kez 5 fark yedi?ini söyledi?imdede umursamad??? için bunada pek bir?ey diyebilece?ini sanm?yorum :D
1911 y?l?nda 11-0 olmam?s en az?ndan
tarihe dikkat edelim :D
[Only Registered Users Can See Links]
BlackRider
18.01.08, 06:15
Barcelona:glasses10::serefkim:
motorize_deli
18.01.08, 06:44
5 - 1 türkiye kupas? hezimetini unutma burakc???m :D
senturk_69
18.01.08, 19:37
selam burak neber nas?ls?n bogan?n yan? nas?l mezar olarak tercihin ben ce oras? olsun herkez seni hat?rlas?n diye nedersin?
selam burak neber nas?ls?n bogan?n yan? nas?l mezar olarak tercihin ben ce oras? olsun herkez seni hat?rlas?n diye nedersin?
?adi abi elini benim gibi pis bi herifin kan?na bulama :Smile148:
motorize_deli
19.01.08, 07:24
Burak vazgeç fenerden :D Ruhunu ar?nd?r kötülükten :P Gel seni vaftizde ederiz :P
senturk_69
19.01.08, 11:27
bak papazda haz?r hemen gel yolumuza en büyük kim bakal?m hadi:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.