Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya Bu Anket Fikrine Neden Gerek Duyuldu
Arkada?lar Kusura Bakmayin Ama Bu Anket Fikrine Biraz Gerildim Bir Fikir Bile Alinmadi
ismail abi
?imdi bu anket fikrisöyle ortaya c?km?st?r
biz bayramda bir egzi planl?yorduk amasyaya senlede görü?tükten sonra birde sen malatya resimlerini at?nca amasyadnda malatya ya geceriz dedim ben
f?ratta kendi i?yerinden arkadaslar? ile sohbet esnas?nda antalya mevzuu gecmi? alternatif olarak sunmus ancak bi?eyi atlam?s
act?g? konu cok erkendi ve bayaga geyi?e sard? konu zaten hep böyle olur gidene kadar sayfalarca yazar?z gidip geldikten sonra yorum yap?lmaz sen kendini ferah tut ben motosiklet arast?rmalar?na h?z verdim kesin gidicez
neyse karde? ben yine söylüyorum gelen olursa herkes misafirimdir a??rlar?m orda elimden geldi?i kadar
motorize_deli
01.11.07, 20:54
neyse karde? ben yine söylüyorum gelen olursa herkes misafirimdir a??rlar?m orda elimden geldi?i kadar
sen ordam?s???n ?
HII ben seni istanbulda biliyorum :) Beraer gideriz gibisinden. Ayr?ca ben illa antalya olsun filan demedim abi :)
Sadece altarnatif...
Peki bunu söyleme için sen niçin ba?l?k açma gere?i duydun ;) Anketin oldu?u konuda belirtebilirdin :)
Ama özgürün dedi?i gibi biraz erken oldu belli olmaz sa??m?z solumuz bakm???n kap?n? çalm???z :)
senturk_69
01.11.07, 20:55
te?ekkür karde? ondan hiç bir ?ekilde ?üpen olamas?n busefer kelemesekte biz burdan toplu ?ekilde yaz?n karadeniz turuna c?kt?g?m?z da gesin senin yan?na ugramak isteriz hem de birbirimizi daha iyi tan?r?z:)
abi ben zatten istanbulday?m e?er k?smet olursa birlikte gideriz
neyse herhalde anlas?lm?st?r ismail abi herhangi bir sorun yok
sorun yok zaten özgür ben sorunlu biri de?ilim ama biraz gerildim dedi?imgibi yoksa herhangi bir tav?r felan de?il yanl?? anlama olmas?n
yok abi biz birbirimiizi biliriz sorun olmaz
senturk_69
01.11.07, 21:25
Ozaman Hep Beraber Durdurakyokkkkkkk:)
yazmakla olmaz durdurakyok diye hafta sonu yol yapal?m azc?k
yar?n motoru al?rsam arkada?tan bende gelirrim sizinle
senturk_69
01.11.07, 22:40
Yapardim Ama Bu Aralar Siki?igim özgür I?ler Biraz Iyideyil Yoksa Bilir Sin Beni Nereye Oraya Ok
1 Gün girmedim bak yine ne olmu?...
?smail abi sen gerilme keyfine bak :D:D
Anketler aç?l?r mesajlar yaz?l?r b
ak?am çay içerken marmariste oldu?u gibi malatya denir ve gidilir..
Ben sa?lam oliim gelmezsem kelebe?im :D
motorize_deli
02.11.07, 08:25
yaaaf gerilcek bi?i yok :)
Altarnatif sundum :) Önemli olan genel karar :)
yar?n motoru al?rsam arkada?tan bende gelirrim sizinle
her zaman bekelriz smail abi
?adi abi duymam?s olal?m sorun olmaz sen gelemiyorsan bizz sana geliriz
bu isinde karara baglanmasina sevindim :)
senturk_69
04.11.07, 17:04
her zaman bekelriz smail abi
?adi abi duymam?s olal?m sorun olmaz sen gelemiyorsan bizz sana geliriz
sagol bekleriz yerimiz herzaman doslar?m?za vard?r gelde gör kola?n sogunu:)
sinan biz birbirimizi biliriz aram?zda sorun olmaz illaki orta yol bulunur
?adia bi ?imdi eve geldim ama bumesaj sonras? dolaba bakt?m ve kola yok istanbula gelebilirm
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.